mi - Śro 19 Gru, 2007 ja na trąbki mam zgrzewa od lat, kiedyś je może wreszcie posiądę OSKAR - Śro 19 Gru, 2007 no wlasnie nie ma nic.
nie wiem o co kaman,ale zajebista sprawa.chyba uderze do pana ktory umie to ogarnac.i wezme wiecej informacji zbire i moze,moze....mi - Śro 19 Gru, 2007 jeśli będziesz miał jakieś info kto i za ile może się tym zająć - zarzuć no, może i u mnie by dał radę?OSKAR - Śro 19 Gru, 2007 spoko.
zaraz do niego zadzwonie i moze jeszcze jest w polsce.OSKAR - Śro 19 Gru, 2007 jest dobrze.
dzwonilem i jest opcja taka,ze po nowym roku kolo moze ogarnac trąbki.
koszty okolo 2000 tysi w zwyz.zalezy od silnika i ewentualnych przerobek.
ale jest kontakt i to sie liczy mi - Śro 19 Gru, 2007 2000 za co? Ogarnięcie, ogarnięcie i trąbki, ogarnięcie, trąbki i ogarnięcie kompa? ??OSKAR - Śro 19 Gru, 2007 nie.
za cala nowo przepustnice pktora robi pod dany silnikmi - Śro 19 Gru, 2007 kolektor z dziurami na wtryskiwacze, 4 przepustnice i trąbki? Nie ma dramatu...
(tylko jak obejść ten cholerny przepływomierz? :\ )M - Śro 19 Gru, 2007
mi napisał/a:
kolektor z dziurami na wtryskiwacze, 4 przepustnice i trąbki? Nie ma dramatu...
(tylko jak obejść ten cholerny przepływomierz? :\ )
trzeba oszukać bo na trąbkach to on sie i tak na niewiele zda
Najlepiej podpiąć pod sygnał tpsa szymlorek - Śro 19 Gru, 2007
eM napisał/a:
mi napisał/a:
kolektor z dziurami na wtryskiwacze, 4 przepustnice i trąbki? Nie ma dramatu...
(tylko jak obejść ten cholerny przepływomierz? :\ )
trzeba oszukać bo na trąbkach to on sie i tak na niewiele zda
Najlepiej podpiąć pod sygnał tpsa
Przepływomierza nie wolno ruszać bo jest drogi i deliktuaśny mi - Śro 19 Gru, 2007 yyyyy.... Czekam na wyjaśnienie jakieś, bo niby głowica pod trąbki ok, wałek też by dał radę, ale na moim motroniku nie wiem co mogę począć, coby się zestroić bez przepływki...nox - Śro 19 Gru, 2007 2tyś za cały układ hmm ale to raczej na gaźnikach poziomych typu weber dcoe , solex addhe czy dellorto dhla ??
OSKAR napisał/a:
no wlasnie nie ma nic.
jest jest poprostu na foto niema filtracji normalnie do jazdy ulicznej zakłada sie airboxa + filtr do tego albo bezpośrednio na przepustnice filtr typu bolton rozwiazań jest jeszcze pare , choć oczywiście można i bez filtracji najlepiej najmocniej najgłośniej ale też najkrocej wystarczy ze śmieć wpada i po zabawie.
ciekawą opcją jest Dbilas dynamic oglądałem ich produkty i wyglądają solidnie
tego typu zestaw do saxo/106 z TU5J4 ro kosz rzędu 5300zł wydaje mi się ze jest to naprawde dobra cena jak za kit z kolektorek i airboxem
mi do XU9JA tez mają i cena taka sama saxorulez - Śro 19 Gru, 2007 do tego niestety drugie tyle na strojenie...
Jenvey też ma gotowe kity ceny podobne.CHRZANEK - Śro 19 Gru, 2007
saxorulez napisał/a:
do tego niestety drugie tyle na strojenie...
Czyli ponad 10K plnów ???
Jednak mocne N/A jest tylko dla wybranych...mi - Śro 19 Gru, 2007 10k troszkę wali z nóg :\