Bell (taki tam marny producent podróbek kasków) przedstawił nowy kask Roberta Kubicy na sezon 2013-2014...anjas - Czw 10 Paź, 2013 KiBellKamill - Czw 10 Paź, 2013 Michał, weź te ręce ogól w końcu.
BTW Bell z angielskiego dzwon, trochę niefortunna nazwa dla producenta kasków Anonymous - Czw 10 Paź, 2013 Michał, slabe to strasznie... widze ze dawno "darmowego" drina nie piles i zal dupsko sciska?rasta - Pią 11 Paź, 2013 Michał, jednak jesteś mega burakiem. Może ponabijamy się z twojej kobity, co ty na to?Michał - Pią 11 Paź, 2013 Dobra rasciak, widze ze zabolało.
Sorry w takim raziePirania - Pią 11 Paź, 2013 Jeśli próbowałeś mnie obrazić to niestety muszę cie zawieść, nie udało ci sie. Nie zniżę się do tego poziomu by ci opisać.
Możesz przeprosić również dziewczyny kolegów z tego forum, które noszą moje bransoletki.
Naprawdę zastanówcie się co się stało z tym forum ostatnio nawet między Wami kumplami, bo bycie złośliwym ma cienką granicę, za którą stoi wyzkłe chamstwo i prostactwo. dzieki bez odbioruMichał - Pią 11 Paź, 2013 Wstawienie zdjęcia twojej branzoletki i napisanie że bedzie pasować do kasku ... to jest obraza ciebie ?
jak była beka przez rok ze Stacha który bransoletkie sprzedawał tutaj to sie nikt nie spinał.
Wiesz - ja cie nie wyzywam od osłów ani ci nie grożę . SZCZEGÓLNIE ze sie poznaliśmy i razem vóde łoiliśmy.
kurwa ludzie, trochę sie wyluzujcie. Nie wydaje ci sie pirania że "reklamowanie" takich rzeczy na tym forum mija sie z celem ? Ja rozumiem ze nie masz pomysłu na siebie w kwestii promocji swojego produktu ale bez przesady ... Czy ja mam zakładać temat że kręce kotlety ? nie ... bo to nei jest miejsce do tego.
Poza tym - napisałem ci w mailu co i jak zrobić żeby to tak gówniane ( zdjęcia ) nie wyglądało. Ale widze ze szkoda zainwestować 200 zeta - lepiej wrzucić to za darmo na forum.
dziękuje - widzimy sie na wigiliiwas79 - Pią 11 Paź, 2013 Ja zawsze się boję tych zdjęć z włosamiMichał - Pią 11 Paź, 2013
Cytat:
Naprawdę zastanówcie się co się stało z tym forum ostatnio nawet między Wami kumplami
Co ty mozesz wiedzieć co się stało z tym forum zeby takie osądy pisać ?!
Ile ty tutaj jesteś - dwa lata ? proszę, nie rozśmieszaj mnie Bart - Pią 11 Paź, 2013 Pirania - Pią 11 Paź, 2013 Nie obraziłes mnie tak jak ci napisałam, ale jak widzisz inni odebrali to dokładnie tak.
Do Twojej eksperckiej wiadomości o marketingu, to że TY nie jesteś tego targetem nie oznacza że inni nie są, mało tego, kilku kolegów z tego wlasnie forum zamówiło rzeczy albo dla siebie albo dla swoich dziewczyn. Wiem wiem, to nie PANDORA dla idiotek które za szkiełko z tej samej hurtowni wyrzygają 300zł, za cos co jest warte 3zł no ale lansu metką nie ma rzeczywiście.
Skoro to takie gówno to po co w ogole kalasz swoje oczy takim syfem, po prostu nie patrz i daj żyć.
ps. rzeczywiście gówno wiem i w dupie byłam, więc z moje strony tyle co miałam do powiedzenia. czekam tylko aż zleci się tu reszta sępów
EDIT: Jest i Bart, nie zawiodłeś mnie jak zwykle 106 - Pią 11 Paź, 2013 zeby nie bylo niedomowien ja nie zamawialem.