Drugi tydzień z próbą przekonania się do biegania. Po powrocie ciuchy śmierdzą, jakbym cały dzień w palarni siedział. Chyba trzeba to pojebać i wrócić na basen...
<3 Kraków
Najlepsi są Ci, co biegają wzdłuż dróg, dobre inhalacje bob.dsk - Pią 11 Gru, 2015 Ja niestety ostatnio odpuściłem bieganie ze względu na kontuzję kolana W zamian jest siłownia i trenażer. Ale od stycznia trzeba ostro zacząć trenować bo połówka nie wybacza Cartoon - Pią 11 Gru, 2015 Mnie tam pogoda odstrasza od biegania teraz
Wrócę do tematu na wiosnę i pobiegnę sobie jakąś dyszkę na czas zefir - Pią 11 Gru, 2015 Zajebiscie sie teraz biega , jak bob.dsk chcesz namiar do magika, co naprawi twoje cialo , daj znac na PW bob.dsk - Pią 11 Gru, 2015
zefir napisał/a:
Zajebiscie sie teraz biega , jak bob.dsk chcesz namiar do magika, co naprawi twoje cialo , daj znac na PW
Mega lubię biegać jak jest taka pogoda. Kontuzja była przeciążeniowa po półmaratonie ale już jest lepiej, kontakt zawsze się przyda chociaż mam też swojego szamana Cartoon - Czw 07 Sty, 2016 Jako, że ciężko mi się zmobilizować do działania bez wyznaczania konkretnych celów- zacząłem układać plan startów na ten rok (z małym opóźnieniem względem postanowień noworocznych)
Przygodę z biegami masowymi chciałbym zacząć od 10km w kwietniu w Raszynie ( http://www.biegraszynski.pl/ ) - cel: czas poniżej 50min z treningami wystartuję gdzieś w marcu
Potem w czerwcu runmageddon rektur na mazurach
W drugiej połowie roku chciałbym zaliczyć półmaraton i jakiego runmageddona classica...
Wy już macie plany na ten rok? Może się podepnę zefir - Czw 07 Sty, 2016 DOZ Maraton Kwiecien 4h< a pozniej gory bob.dsk - Czw 07 Sty, 2016 Ja wszystkie 10km które będą w okolicy, 2 półmaratony ( Gdynia + jakiś do wyboru ) do tego Triathlony na tą chwilę zapisany na ćwiarę w Bydgoszczy i połówka w Gdyni ale pewnie coś się jeszcze dopisze. Treningi już zacząłem bizon - Pią 08 Sty, 2016 Oprócz Bydgoszczy i Susza zapisałem się jeszcze na 1/4 do Piaseczna. Na razie wystarczy. Jeśli nie zrobię sobie kontuzji i czas pozwoli to może rzucę się jeszcze na Zaporowy albo Oravamana. Ale póki co to chyba sobie znowu coś zrobiłem Cartoon - Pon 11 Sty, 2016 Zapisałem się na 10km - 28.02 w Skaryszewskim zefir - Pon 11 Sty, 2016 oo spoko tez sie zapisze Cartoon - Pon 11 Sty, 2016
zefir napisał/a:
oo spoko tez sie zapisze
http://tropemwilczym.pl/warszawa-28-lutego-2016/Vlodarsky - Pon 11 Sty, 2016 Ja olewam już te wszystkie starty Może dwa/trzy w tym roku jakieś zaliczę tylko. Dość mam tego ścisku. W sumie to na maratonie dopiero się luźno człowiek czuje gdzieś po 15-17 km.Kamill - Pon 11 Sty, 2016 +1was79 - Pon 11 Sty, 2016