Anonymous - Pon 19 Sie, 2013 pierwszy komentarz pod artykulem
Pijani meksykanin próbował obmacywać Polską dziewczynę,gdy został odepchnięty uderzył ją w twarz.W jej obronie stanął Chorzowianin i dostał nożem.Od tego się zaczeło.Słuchaj TVN,będziesz głupszy.Nie wierzcie antypolskiej propagandzie. Na niezalezna.pl jest opis tego wydarzenia - nie wierzcie tej zakłamanej propagandzie w mediach głównego ścieku !M - Pon 19 Sie, 2013 To samo czytałem na wykopie wczoraj,
no ale wiadomo, wyborcza już przeprosiła meksyk na pierwszej stronie.Anonymous - Pon 19 Sie, 2013
Świadek 1 napisał/a:
Byłam świadkiem wczorajszego zdarzenia na plaży w Gdyni. Na plaży przebywałam wraz z dzieckiem od godz 11 i już wtedy kibole byli bardzo głośni w zwartej grupie. Puszczali petardy oraz odpalali race. Po stronie deptaku siedzieli na schodach i polewali sobie alkohol a część z kibiców przeskoczyła przez płot muzeum i wisiała na armatach. Policja wszystko widziała i nikt nie reagował, również w morzu stała motorówka z policją, która tylko się przyglądała. Nie zamiatajmy pod dywan, bo policja nie zrobiła nic, żeby zachować bezpieczeństwo. Około godz 15, kiedy kibole osiągnęli szczyt upojenia alkoholowego i same śpiewy nie wystarczyły, policjaci ruszyli do boju. Pan prezydent jak najbardziej powinien rozliczyć policję za, to co się stało
Świadek 2 napisał/a:
Kibole dawali już o sobie znać od przynajmniej 11 godziny, padały wyzwiska, strzelały petardy, dochodziło do pojedynczych starć na plaży. Jedna pani, gdy zwróciła uwagę, dostała piaskiem po oczach. Zastanawia reakcja policji, a w zasadzie jej brak. Przecież tak wielkiej grupy kiboli nie da się nie zauważyć, a do Gdyni przez całą Polskę musieli jakoś przyjechać, nie wzięli się znikąd. W samym mieście - na plaży także - jest monitoring i do czego on służy? Stu kiboli dookoła i żadnego policjanta? Policyjna łódź motorowa podpłynęła na chwilę i tu paradoks - gdy kilkudziesięciu pijanych kiboli weszło do morza - łódź odpłynęła
Świadkowie kłamio! Przecież to dobre chłopaki z tych "kibiców". Oni po prostu w trosce o dobre samopoczucie urlopowiczów strzelali petardami aby Ci własnie wczasowicze nie zasypiali na słońcu bo może to grozić poparzeniem słonecznym. No i w trosce o dobry wzrok starszej Pani poczęstowali ją kwarcem coby jej się poziom minerałów poprawił anjas - Pon 19 Sie, 2013
Czesio napisał/a:
.Słuchaj TVN,będziesz głupszy
Czesio napisał/a:
Na niezalezna.pl jest opis tego wydarzenia - nie wierzcie tej zakłamanej propagandzie w mediach głównego ścieku
Oj Czesław... bo "niezależna" to krynica obiektywizmu.
Rozjebuje mnie jak ktoś najeżdża na jakieś media, że są nieobiektywne a powołuje się np. na "niezależną", "frondę" czy inne podobne "nie mejnstrimowe" serwisy.
Myślenie ma przyszłość!zajcev_28 - Pon 19 Sie, 2013
Cytat:
Z nagrań monitoringu jednoznacznie wynika, że to meksykańscy marynarze sprowokowali wczorajszą bójkę na gdyńskiej plaży – dowiedział się reporter RMF FM Paweł Balinowski. Zaczepiani przez kilka minut kibice oraz turyści w końcu nie wytrzymali i odpowiedzieli na zaczepki. Szarpanina szybko przerodziła się w regularną bijatykę.
hmm to monitoring kłamie czy świadkowie? ktoś podstawił świadków (nie jest trudno znaleźć przeciwników kibiców ) czy może majstrował przy monitoringu... sprawa ucichnie i pewnie nigdy się nie dowiemy..
ja to widzę tak, wszyscy sobie pili i dobrze się bawili, meksykanie zaczęli wyrywać "nasze" dziewczynki, te nie chciały im dać, urażona meksykańska duma dała o sobie znać, zwyzywali panienki, jeden z kibiców to zobaczył, a że pewnie dupeczki mu się podobały, to chciał zagrać bohatera, pech chciał, że dostał kosę, zobaczyli to koledzy i się zaczęło.. że kibice trzymają się kupą każdy wie, do tego alkohol i wyszła zadyma Anonymous - Pon 19 Sie, 2013
anjas napisał/a:
Czesio napisał/a:
.Słuchaj TVN,będziesz głupszy
Czesio napisał/a:
Na niezalezna.pl jest opis tego wydarzenia - nie wierzcie tej zakłamanej propagandzie w mediach głównego ścieku
Oj Czesław... bo "niezależna" to krynica obiektywizmu.
Rozjebuje mnie jak ktoś najeżdża na jakieś media, że są nieobiektywne a powołuje się np. na "niezależną", "frondę" czy inne podobne "nie mejnstrimowe" serwisy.
Myślenie ma przyszłość!
to jest w calosci skopiowany cytat siema - Pon 19 Sie, 2013
Wszyscy są siebie warci: kibice meksykanów, a wyborcza niezależnej Anonymous - Pon 19 Sie, 2013
siema napisał/a:
Wszyscy są siebie warci: kibice meksykanów, a wyborcza niezależnej
Polać mu! M - Pon 19 Sie, 2013 Pełna zgodaM - Pon 19 Sie, 2013 http://polskalokalna.pl/w...ce=www.wykop.plfaldzip - Wto 20 Sie, 2013 alez wykrylismy spiseg dzis! okazalo sie, ze wyswietlacze w nowych autobusach ZTM sa oparte o dystrybucje nova linux, a jak mozna sie dowiedziec z wikipedii, jest to rezimowa kubanska dystrubucja! (http://en.wikipedia.org/wiki/Nova_(operating_system) )
nie dosc, ze kreca z Rosją, to jeszcze z Kubą!
M - Wto 20 Sie, 2013 Ale o co chodzi?faldzip - Wto 20 Sie, 2013
M napisał/a:
Ale o co chodzi?
ze znalazl sie kolejny powód do odwołania HGW!kamil - Wto 20 Sie, 2013 M - Wto 20 Sie, 2013 Nie bardzo rozumiem ten żart, może dlatego że mam niskie IQ.
Przepraszam.