HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
Anonymous - Śro 24 Cze, 2009 Jakarti i co z gokartami? koniec sezonu? miałeś ogarniać i co?OSKAR - Śro 24 Cze, 2009 No ja myślałem,ze jeszcze pojedziemy chociaż raz DeeS - Śro 24 Cze, 2009 a moze wkoncu do lublina ???
Jakarti i co z gokartami? koniec sezonu? miałeś ogarniać i co?
gdzie powiedzialem, ze bede to "ogarnial" ??
sfoszyles sie wtedy na forum to ogarnalem jedna edycje, pozniej wrociles do organizacji i nagle ja mam to znowu robic??
OSKAR napisał/a:
No ja myślałem,ze jeszcze pojedziemy chociaż raz
to przestan myslec i zapodaj jakis temat Oskarku Anonymous - Śro 24 Cze, 2009 taki obrotny jestes i wróciles w wielkim stylu na forum to sadziłem,ze to pociagniesz dalej Jakarti - Śro 24 Cze, 2009
Marcel 08 napisał/a:
taki obrotny jestes i wróciles w wielkim stylu na forum to sadziłem,ze to pociagniesz dalej
nie wiem o co Ci chodzi Marcel,
nie wiem o jakim wielkim stylu mowisz i obrotnosci,
nie wiem czemu sie dąsasz od jakiegos czasu - masz jakis klopot to powiedz. podobno wszystko sobie wyjasnilismy za zachowujesz sie jak dziecko. ja juz dawno powiedzialem, ze nie bede sie domyslal.Anonymous - Śro 24 Cze, 2009 ja jestem bez problemowy i sie nie dąsam .... dziecko no tak ty sie znasz na zyciu i dzieciach zapomnialem sorry Jakarti - Śro 24 Cze, 2009 wroc lepiej do organizacji kartow bo to Ci lepiej wychodzi M - Śro 24 Cze, 2009 ENOUGH