To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Anonymous - Czw 11 Paź, 2012

ja jestem biznesowy(zostało z czasów jak firme miałem),dzisiaj sobie wynegocjowałem całkiem niezłą oferte.tylko musze sie zdecydowac czy galaxy czy ajfon
siema - Czw 11 Paź, 2012

rabarbar napisał/a:
jestem komputerowo-telefonowym imbecylem,zatrzymałem sie na noki 6310.

Chyba nie ma się nad czym zastanawiać. Nie obrażając nikogo, iPhone jest stworzony dla takich jak Ty. Inna sprawa, że ładniej to ubiera w słowa :rotfl:

Cartoon - Czw 11 Paź, 2012

rabarbar napisał/a:
ja jestem biznesowy(zostało z czasów jak firme miałem),dzisiaj sobie wynegocjowałem całkiem niezłą oferte.tylko musze sie zdecydowac czy galaxy czy ajfon

Ja wybrałem iPhone`a, ale mam już Maca więc nie jestem obiektywny ;)
Dla mnie srajfon jest poręczniejszy i tyle - na temat przewagi androida nad ios się nie wypowiadam, bo wcześniej nie korzystałem z iosa,

PiTT - Czw 11 Paź, 2012

ajfona sprzedasz za ponad 2k a za 1.2 kupisz nowego g2

No i huy w bombki strzelił,ajfony sie skonczyły (a jeszcze 2 h temu były za zeta),wziołem galaxy s2,moze to i dobrze,moja pszenno-buraczana twarz słabo pasuje do ajfona :]
sajfer - Czw 11 Paź, 2012

Nie wiem skąd wy bierzecie te oferty, przeglądam oferty dla prywatnych i tak celuje do 100zł i nie ma absolutnie nic ale to nic ciekawego. A już na pewno nie z ifonem czy galaxy s3.

rabarbar, nie mam siły szukać po starych postach, mały offtop - tor poznań taki czas to jaką maszyną? szybko :)

was79 - Czw 11 Paź, 2012

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Bart - Czw 11 Paź, 2012

Rabar wali w pręta, nie wykręcił takiego czasu w Poznaniu!
:>

Mick - Czw 11 Paź, 2012

gad demyt... też chce przedłużyć umowę w Orange (dla indywidualnych) i w tym planie taryfowym Smart Plan Multi za 129 PLN nie ma nic w dobrej cenie po za Motorolą RAZR. SGS II za 499 PLN a SGS III za 1039 PLN o ajfonach nie wspominam...

klient kuźwa płaci im 10 lat a oni jeszcze za złotówke telefonu nie chcą dać

no name - Czw 11 Paź, 2012

Mick co za problem zmienić operatora,
przenosisz nr i już.

Cartoon - Czw 11 Paź, 2012

Mick napisał/a:
gad demyt... też chce przedłużyć umowę w Orange (dla indywidualnych) i w tym planie taryfowym Smart Plan Multi za 129 PLN nie ma nic w dobrej cenie po za Motorolą RAZR. SGS II za 499 PLN a SGS III za 1039 PLN o ajfonach nie wspominam...

klient kuźwa płaci im 10 lat a oni jeszcze za złotówke telefonu nie chcą dać

tak jak pisałem wcześniej - w przyszłym tygodniu będą duże promocje na telefony dla indywidualnych
polecam, Żanet Kaleta

sajfer, jesli masz tel od wielu lat to naprawde mozna sporo wynegocjowac,mi wczoraj w salonie zaproponowali galaxy s2 za 499 ,abonament 90pln-900min w abonamencie.Dzisiaj zadzwoniłem ,pokrzyczałem ze to w huya cięcie ze mam u nich tel od 12lat,ze w plusie na starcie mi dają lepsze warunki itd itp. i od razu znalazł sie ajfon 4 8GB lub samsung s2 za zeta,1200 min i 500 sms-ów za 90 pln
Czas na poznaniu to na rowerze,ale Bart jest lepszy on sieknoł niewiele gorszy na piechote z wysępionym fajkiem w zębach

Kamill - Czw 11 Paź, 2012

rabarbar napisał/a:
sajfer, jesli masz tel od wielu lat to naprawde mozna sporo wynegocjowac,mi wczoraj w salonie zaproponowali galaxy s2 za 499 ,abonament 90pln-900min w abonamencie.Dzisiaj zadzwoniłem ,pokrzyczałem ze to w huya cięcie ze mam u nich tel od 12lat,ze w plusie na starcie mi dają lepsze warunki itd itp. i od razu znalazł sie ajfon 4 8GB lub samsung s2 za zeta,1200 min i 500 sms-ów za 90 pln
Czas na poznaniu to na rowerze,ale Bart jest lepszy on sieknoł niewiele gorszy na piechote z wysępionym fajkiem w zębach

Kiedys zadzwonilem do ery powiedziałem że jak mi nic nie dodadzą czegoś extra to zrywam. Laska powiedziała nie możemy, przełącze do działu zrywania umów i tam Pan zerwie umowe. Bylem zdeterminowany bo walili w hooja mowie luz.
Laska w sluchawce przeczytala regułke i mowi jak teraz pan powie zgadzam się to umowa bedzie zerwana, ale jeszcze jedno pytanie dlaczego chce pan zerwać ....No i tak wynegocjiowałem najlepszą oferte na rynku, ale mialem wtedy dość dobrą alternatywe więc sie nie czaiłem z podaniem swoich warunków

dzik - Czw 11 Paź, 2012

Jakbym chciał iphone 5 to bym chyba kupił ipoda touch.
Prawie te same parametry co 5-tka, ten sam ekran a 1800 vs 3800 za 64GB.
Do tego nokia jako telefon i jazda. Tyle razy miałem stresa żeby nie rozładować baterii w samolocie/pociągu oglądając film czy latając po redtube by nie zostać w dupie bez telefonu.

Do tego odpadają sytuacje jak korzystając z nawigacji ktoś zadzwoni i koniec z jazdą albo pozostaje latanie w kółko po rondzie.

no name - Czw 11 Paź, 2012

dzik napisał/a:
latając po redtube by nie zostać w dupie

Coś Ty tam oglądał i w czyjej :wall: