Jeśli próbowałeś mnie obrazić to niestety muszę cie zawieść, nie udało ci sie.
Cytat:
Nie obraziłes mnie tak jak ci napisałam, ale jak widzisz inni odebrali to dokładnie tak.
nie ogarniam ...
Cytat:
Wiem wiem, to nie PANDORA dla idiotek które za szkiełko z tej samej hurtowni wyrzygają 300zł, za cos co jest warte 3zł no ale lansu metką nie ma rzeczywiście.
No ale co z tego wynika ...
ps. zef kupił dla swojej ... Asi pandore i jest zadowolony zefir - Pią 11 Paź, 2013 kurwix i to nie raz
acha nie jestem zadowolony tylko daje szczeście
(dobrze że mam na to rabat 50%, bo po informacji od Alexa o tej firmie, echsss dość powiedzieć: warto było )
acha i każdy wydaje hajs na to co lubi, nazywanie kogos idiotką że coś komuś sie podoba nie jest do konca fair bo tak naprawde sie na wszystkim przepłaca ) od serków po nowe Nike i graty do aut tudzież meble do sracza zefir - Pią 11 Paź, 2013 po za tym chill, jest piątunio Pirania - Pią 11 Paź, 2013
zefir napisał/a:
po za tym chill, jest piątunio
Ja już mam wolne więc wypije zdrowie tych co jeszcze nie mogą Stf - Pią 11 Paź, 2013 na szczęście są jeszcze na forum osoby które od czasu do czasu skoczą swoim Clio po bułki doginając przy okazji wydech na hopie,
....zamiast wybierać kolor bransoletki Gaydek - Pią 11 Paź, 2013 Ja ostatnio przytarłem kolektorem na koleinie .
A o jakich brandzoletach mówimy? Bart - Pią 11 Paź, 2013
Pirania napisał/a:
Możesz przeprosić również dziewczyny kolegów z tego forum, które noszą moje bransoletki.
moja dziewczyna jest zachwycona!
ps. żartowałem, nie mam dziewczyny.Stf - Pią 11 Paź, 2013 Bart przepraszam Pirania - Sob 12 Paź, 2013 Lepiej by bylo jakbu ktoś poczyścił wiecej niz jeden post, bo dla niezorientowanych taki dialog wygląda idiotycznie..
znalazłam dziś Stf fotkę z Ułęża, Ty jeszcze w Golfie z Anią, Pablo.. fajne wspomnieniaroj - Nie 13 Paź, 2013 dla odmiany coś o f1
wyścig zaczął się interesująco. stop.
komentatorzy są naćpani i ślepi. stop.
jak to jest możliwe, że vettel (po raz nie-wiem-który) jak ma kolizję to się okazuje, że wszystko ok z bolidem, czy ma skrzydło czy nie ma, czy dotknął oponą czy nie.. Hami został przez niego wyałtowany z wyścigu po doskonałym starcie
A jeszcze borowczyk z tym drugim stwierdzili, że to Wina Hamiego, który był długość bolidu przed Vettelem faldzip - Wto 15 Paź, 2013
roj napisał/a:
dla odmiany coś o f1
wyścig zaczął się interesująco. stop.
komentatorzy są naćpani i ślepi. stop.
jak to jest możliwe, że vettel (po raz nie-wiem-który) jak ma kolizję to się okazuje, że wszystko ok z bolidem, czy ma skrzydło czy nie ma, czy dotknął oponą czy nie.. Hami został przez niego wyałtowany z wyścigu po doskonałym starcie
A jeszcze borowczyk z tym drugim stwierdzili, że to Wina Hamiego, który był długość bolidu przed Vettelem
i juz na 4 okrążeniu zorientowali się kto jest liderem wyścigu, a bylo to wiadome od pierwszego zakretu
i ta wspaniala taktyka dla Webbera, dzieki ktorej mogl wygrac Vettel...
a teraz z innej beczki: czarna seria w ostatnich dniach, w zeslym tygodniu zmarla Maria de Villota, a dzis zginął Sean Edwards - lider Porsche Supercup Pirania - Wto 15 Paź, 2013 "26-letni Sean Edwards był pasażerem samochodu Porsche 996, który uderzył o bariery na australijskim torze Queensland Raceway w Willowbank. Była to prywatna sesja testowa. Po uderzeniu w bariery auto stanęło w płomieniach. Kierowca Porsche Supercup zginał na miejscu. Miejscowe służby ratunkowe przez trzy godziny wydobywały kierowcę samochodu, 20-letniego mężczyznę z Brisbane. Obecnie przebywa on na oddziale intensywnej terapii i jego życie jest zagrożone."Kenet - Wto 15 Paź, 2013 Auto się złożyło w pół
Kenet - Wto 15 Paź, 2013 A co do niedzielnego komentarza w F1 to lepiej zostawić to bez komentarza.WuRC - Nie 27 Paź, 2013 Cięta riposta Kimiego