Ja olewam już te wszystkie starty Może dwa/trzy w tym roku jakieś zaliczę tylko. Dość mam tego ścisku. W sumie to na maratonie dopiero się luźno człowiek czuje gdzieś po 15-17 km.
Może po debiucie dojdę do tego samego wniosku
Był to jeden z celi na ten rok, więc trzeba go zrealizować - krok pośredni do półmaratonu zefir - Śro 20 Sty, 2016 Cartoon ten 28.02 odpuszczam bo 27.02 mam wrak race, igrzyska motosportu
ale biegne polmaraton w Pulawach a pozniej maraton w Lodzi
Dlatego trzeba wybierac mniejsze imprezy w Lodzi w tamtym roku juz po 5 km byl luzikzefir - Czw 21 Sty, 2016 Jakby ktos z biegajacych chcialby zaopatrzyc sie w zegarek biegowy, to moja 620 jest na sprzedaz ofkors z paskiem HRM. Bo dzis odebrałem 920xt.zefir - Pon 01 Lut, 2016 aloha wielbiciele Tri
Warszawa będzie miała swój triathlon. 12 czerwca odbędzie się pierwsza edycja zawodów 5150 Warsaw Triathlon zaliczanego do prestiżowego cyklu 5150 Triathlon Series. Zapisy do zawodów ruszają już w poniedziałek (15 lutego)
Warszawa będzie miała swój triathlon. 12 czerwca odbędzie się pierwsza edycja zawodów 5150 Warsaw Triathlon zaliczanego do prestiżowego cyklu 5150 Triathlon Series. Zapisy do zawodów ruszają już w poniedziałek (15 lutego)
Słyszałem o tym. Wszystko zależy od tego kiedy wyleczę kolano. Jak tylko wrócę z wyjazdu służbowego idę na zabieg i zobaczymy jak bedzie ale jest szansa ze sie zapisze bizon - Czw 11 Lut, 2016 W sumie niedaleko, ale chyba mi wystarczą te zawody, na które się już zapisałem. Poza tym to olimpijka, czyli niekoniecznie to co lubię. No i T1 i T2 w różnych miejscach, logistyka będzie męcząca.Cartoon - Czw 11 Lut, 2016 Wczoraj zaliczyłem pierwszy trening z Ghetto Workout. Od tego tygodnia prowadzą zajęcia co środa w crosshouse na Woli.
Fajna sprawa a i trenerka daje radę
zefir - Czw 11 Lut, 2016 Wogole ta kalenistyka coraz bardziej mi sie podoba, moze dorzuce to sobie jako jeden trening na korpus w tyg, jak znajde kolo siebie takie zajecia.
Ja sobie wlasnie skompletowałem pierwszy poczatek sezonu: