KonradMK - Czw 20 Gru, 2007 hehe, coś w tym stylu tylko mniej zabawne anjas - Nie 23 Gru, 2007 ale fajnie naklepałem przed chwila cliówką jakąś BMKę 5.
Jechał słabo, ale napinał się na maksa. Łomot zebrał straszny
W clio ja i dwóch kumpli, gość w BMW sam.
Z tyłu jedna rura i napis "V6" - jakiś nieoryginalny. Z przodu ksenon.
W sumie to pierwszy kill cliówką, dlatego się jaram Misiek_lbn - Nie 23 Gru, 2007 jaki już masz przebieg, ile oleju wzięła anjas - Nie 23 Gru, 2007 przejechane ponad 1000. "Poziom oleju OK"
Muszę się umówić niedługo na pierwszą wymianę oliwy PiTT - Nie 23 Gru, 2007
anjas napisał/a:
ale fajnie naklepałem przed chwila cliówką jakąś BMKę 5. Coś takiego:
Jechał słabo, ale napinał się na maksa. Łomot zebrał straszny
W clio ja i dwóch kumpli, gość w BMW sam.
Z tyłu jedna rura i napis "V6" - jakiś nieoryginalny. Z przodu ksenon.
W sumie to pierwszy kill cliówką, dlatego się jaram
hehe, niezły balon w BMW, nie pamiętam, żeby dawali fabryczne oznaczenia V6
tym bardziej że do 2.8l były R6 a powyżej V8
Andrzeju, spokojnie możesz naklepać większość beemek na ulicy bo dopiero 535 ma coś ok 6.9 do 100
poniżej mała tabelka, jeśli to była E39 to taka jak moja
anjas - Nie 23 Gru, 2007 Tak PiTT, w takiej budzie jak Twoja. Tyle, że srebrna.
A gość rzeczywiście jakiś napięty. Zresztą przyczepianie znaczka "V6" na BMW dużo o nim mówi
Myśle, że to jakieś 2.0 bo za bardzo nie jechał.PiTT - Nie 23 Gru, 2007
anjas napisał/a:
Tak PiTT, w takiej budzie jak Twoja. Tyle, że srebrna.
A gość rzeczywiście jakiś napięty. Zresztą przyczepianie znaczka "V6" na BMW dużo o nim mówi
Myśle, że to jakieś 2.0 bo za bardzo nie jechał.
a to fakt, że najbardziej napinają się Ci w najsłabszych wersjach
2.0 niestety nie jedzieOSKAR - Nie 23 Gru, 2007 witam.
normalnie nie mogę.
w piątek wigilia w pracy
w sobotę wigilia z przyjaciółmi
dzisiaj wigilia w bylej pracy.
jutro do wigilii rodzinnej nic nie jem.
a jezli chodzi o bmki to ja nic nie mam do tych samochodow, tylko do niektorych kierowcow.sam pewnie bede mial kiedys e-46.
a to wlasnie przyklad na to ze niektorzy wlasciciele tych samochodow poprostu przeginaja pale
PiTT - Nie 23 Gru, 2007 łiiiii heheh
dobry, ale zawsze mogło być tak, że właśnie jest w trackie wymieniania jednego tłumika i na ten czas założył zapasowy rasta - Nie 23 Gru, 2007
PiTT napisał/a:
łiiiii heheh
dobry, ale zawsze mogło być tak, że właśnie jest w trackie wymieniania jednego tłumika i na ten czas założył zapasowy
Tia pewnie, bo wymiana tłumika trwa 2 tyg.
W El-tecu cały układ wydechowy od kolektora robią na miejscu.PiTT - Nie 23 Gru, 2007
rasta napisał/a:
PiTT napisał/a:
łiiiii heheh
dobry, ale zawsze mogło być tak, że właśnie jest w trackie wymieniania jednego tłumika i na ten czas założył zapasowy
Tia pewnie, bo wymiana tłumika trwa 2 tyg.
W El-tecu cały układ wydechowy od kolektora robią na miejscu.
stary, ale dla właściciela bmw e36 robią tylko customowe i dorobienie puszki trwa od 6 do 12 m-cy LOLrasta - Nie 23 Gru, 2007
PiTT napisał/a:
stary, ale dla właściciela bmw e36 robią tylko customowe i dorobienie puszki trwa od 6 do 12 m-cy
A świstak zawija w sreberka OSKAR - Pon 24 Gru, 2007 a Łyżka na to niemożliwe ;>CHRZANEK - Pon 24 Gru, 2007 A widelec na to: "kochanie po 3 pulpecie byl jeszcze pulpet czwarty i piąty"Michał - Wto 25 Gru, 2007
ej
dlaczego tych alf tak mało jedzi na drogach . ja taką tylko raz widziałem a miadzy wyglądem
jakie tam są silniki , jak to wogóle jedzi ?