przed chwila jechał Bad-i - Sob 19 Lis, 2011 Tomala pierwszy czas na OS3 matt - Sob 19 Lis, 2011 kurde ale lipa z markiem debiutujący w rpp lesiak w saxofoonie też widze chyba nie jedzie, szkoda Przem_106 - Sob 19 Lis, 2011 No mysle, ze mozna juz powoli skomentowac pierwszą pętlę. Z moich obserwacji
Tomaszczyk klasa sama w sobie, Byskiniewicz - mysle, ze mimo wszystko oprocz sprzętu, budzetu, pilota, to gosc jest profesjonalistą i jedzie. Raczkowski, Ogryzek i Janowski wytrzymali cisnienie i po pierwszej pętli są w grze. Tomala - przekozak. Nie jest łatwo zmienic auto i od razu wygrywac os-y. Kubat, Szeja, no coz pewnie chcieli walczyc o zwycięstwo.
Mnie z sentymentu interesuje rywalizacja w N2, gdzie Miksa wygrał 1 os z Baranem. Na kolejnych dwoch juz było po staremu, Ale mimo to, jesli Baran nie dojedzie do mety, a Miksa wygra, to on jest mistrzem N2!
Marek - no coz nie znamy szczegołow. Czy wina opon, opisu, czy samego kierowcy? Ale mimo wszysko pozostaje niefajny obraz zakonczenia rajdu na 1 osie Marek23 - Sob 19 Lis, 2011 wszystko ok. Moja wina bez 2 zdań. Od startu szedlem dnem cale sekwencje zakrętów i za późno hamowalem do lewego haku. Na podbiciach stracilem troche sterowanie i prawym kolem uderzylem o skarpe. Auto na dachu. Nie dalo rady jechać dalej. Moja wina, spotegowana przez brak testów,stres z awaria na zapoznaniu i problemami z wyskakującą trójką. Widzialem filmik z tego, powinienem kurde patrzec na swoje zdrowie, bo na poczatku hamowania mialem 130 . Ogolnie jestem glupkiem.Bad-i - Sob 19 Lis, 2011 Marek - cale szczescie ze Wy cali. Bledy sie trafiaja..... Co z samochodem?
p.s. wrzuc filmikPGmaster - Sob 19 Lis, 2011 Dobrze ze nic Wam sie nie stalo.matt - Sob 19 Lis, 2011 Marek23, będzie dobrze, jak powyżej dobrze, że załoga cała, auto mocno obite?GeKo - Sob 19 Lis, 2011
Przem_106 napisał/a:
Mnie z sentymentu interesuje rywalizacja w N2, gdzie Miksa wygrał 1 os z Baranem. Na kolejnych dwoch juz było po staremu, Ale mimo to, jesli Baran nie dojedzie do mety, a Miksa wygra, to on jest mistrzem N2!
Dokładnie, dlatego dopóki Miksa w grze Piotrek jedzie jak po bułki, Inaczej pewnie by był w okolicach czasów Wawrzyczaka jak na Wiśle czyli 7-9 plac.k-mart - Sob 19 Lis, 2011 szkoda, wlasnie sie zalogowalem by sie dowiedziec jak Markowi idzie.
Pechowe to Twoje clio ziom.WuRC - Sob 19 Lis, 2011 Ważne, że załoga cała. Blaszki...to tylko blaszki.Bad-i - Sob 19 Lis, 2011 Pojawila sie informacja ze GKSS potwierdzila pierwsza runde RPP 2012 -> LOTOS CUP.
Czyli widac ze jednak RPP pojedzie Bad-i - Sob 19 Lis, 2011 nie widzialem tego wczesniej - a super material i fajna akcja
martin.h - Sob 19 Lis, 2011 Tomaszczyk dalej swoje