Loko - Sob 13 Sty, 2007 No z kolei od tej 106 za takie pieniadze to wymagał bym już stanu idealnego, bo tania to ona nie jest , do tego spory przebieg, ciekawe ile jeszcze wytrzyma do remontu DeeS - Sob 13 Sty, 2007
k-mart napisał/a:
Jedziesz na tor w ten weekend (czy to nastepny)? Jesli tak, to popstrykaj pare fotek!
jak dam rade po sobocie to wpadne na pewno.
! Anonymous - Nie 14 Sty, 2007
qbus napisał/a:
strick napisał/a:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2019245
Ktos kiedys był takim zainteresowany Często bywam w Oświęcimiu i jeszcze go nie widziałem!
Hmmm... ciekaw jestem czy to ten sam Lancer ktory stal swego czasu w Bochni a później to już nie wiem co sie z nim działo... Jeżeli to ten sam to na początku był własnością Gabrysia a potem Kazia Chełmeckiego, czyli rajdowców.
[ Dodano: Nie 14 Sty, 2007 ]
moze ktorys szanowny kolega z katowic moglby sie bryknac? jesli tak dajcie znac na pw!!Niemy - Nie 14 Sty, 2007 to jest Dolnaslaskie czyli gdzies kolo Wroclawia, chyba jest ktos z Wrocka u nas
znajomy sprzedawca, tam kupowalem moje saxoJakarti - Nie 14 Sty, 2007 okazja!!! pas startowy dla samolotow, polka na wszystko, lezak i lawka gdy sie zdemontuje to cos..
VTI. ale jakiś dziwny kolor, one chyba nie wychodziły w takim?DeeS - Nie 14 Sty, 2007 coraz bardziej mi sie podobaja te pugi
RC ;]Loko - Nie 14 Sty, 2007 Golfik R32, brakuje tylko żeby był 3D.
Ciekawe dlaczego taka niska cena... Lenny moze RC'ka?
Ten sam jest jeszcze za 34k zł!
A Golfik zajefajny!szymlorek - Nie 14 Sty, 2007 Niemy, ziomie strick ma racje mieszkam można powiedzieć stosunkowo niedaleko Wro bo jakies 80km byłem zreszta w tamtą niedziele i w tą niedzielę i myśle że w niedługim czasie znowu tam zawitam więc jak jesteś zainteresowany to sie ustawie jakoś ze sprzedającym.. lenny - Nie 14 Sty, 2007
BaRtO_206GT napisał/a:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2065360
Ciekawe dlaczego taka niska cena... Lenny moze RC'ka?
hehehe... 10 tysięcy kilometrów..?!?! hehehe!!
to jest odpowiedz na Twoje pytanie barto
[ Dodano: Nie 14 Sty, 2007 ]
szymlorek napisał/a:
więc jak jesteś zainteresowany
szymlorek - to ja pytalem... jutro callne do goscia i przyczaje co to za auto... dam znać jakbym byl dalej zainteresowany!Gotti - Nie 14 Sty, 2007 To ja mam bliżej jakbym mógł pomóc - 60km i co tydzień zajęcia na uczelni