106 - Pon 15 Paź, 2012 i pamietac ze siec wcale tak chetnie nie przelacza sie na roaming tylko trzyma pod
btsami playa tak dlugo jak to jest mozliwe... nawet kosztem jakosci polaczenia
i zrywania polaczenMick - Pon 15 Paź, 2012 kiedy miały być te lepsze ceny telefonów w Orange sklepie? Bo jeszcze nic się nie polepszyło Cartoon - Śro 17 Paź, 2012 Promocje na orange.pl
Najważniejsza jest cena. Zaplaciłem ze wszystkim 570 zeta i co otrzymałem
Ładnie wyglądające pudełko. W srodku, jakaś tam instrukcja, DWIE baterie, słuchafony + ładowarka. Dwie baterie mnie zaskoczyły, fajna sprawa.
Sam telefon ma zwartą obudowe, nic nie skrzypi. Waga po włożeniu baterii jest bardzo optymalna. Lubie ciężkie telefony i ten jest za lekki ale mimo wszystko czuć go w łapie.
Telefon jest DUALSIMEM . Z wyglądu to wierna kopia NOTE'a. Ogólnie wrażenie BARDZO dobre.
I teraz tak. Po odpaleniu, wszystko zajebbiscie smiga. Zadnych problemów. Wszystko pięknie i gładko. Dostajemy Czystego andka bez nakładki operatora. Taki andek jest maskarycznie brzydki ale już nad tym pracuje instalując sobie nakładke jakąś ludzką.
Generalnie, telefon jak telefon. Działa tak samo jak inne. W tej cenie jest to naprawdę super sprawa.
Niestety gdzieś musi być haczyk.
Wyświetlacz nie jest tak kontrastowy jak w orginalnym notcie czy też galaxy.
Gps nie wyszukuje od razu sygnału tylko po chwili ( 1-2 min )
no i generalnie to tyle z wad
Za prawie 800 zeta jest model dwurdzeniowy z poprawionym wyświetlaczem ( który chyba sobie zanabędę za pół roku jakoś )
ps. wyczytałem że note jest najczęściej podrabianym tel na świecie.
Dobra , słit focie
http://www.youtube.com/watch?v=ukONNdPwDV8Kenet - Czw 18 Paź, 2012 To padnie w przeciągu tygodnia Michał - Czw 18 Paź, 2012 spokojna twoja rozczochrana, ludziska na forum androida mają ten wymysł półtora roku i sobie chwalą.Anonymous - Czw 18 Paź, 2012 Kurcze szkoda ze nie pisałeś nic na forumie że zamierzasz cos takiego kupić bym się podłączył . Jak byś się ogarniał z tym lepszym 2 rdzeniowym to daj znać MoRToN - Czw 18 Paź, 2012 Przecież chyba można zamówic dziś ?anjas - Czw 18 Paź, 2012 Hehe, dobre. Ciekawe jak będzie się sprawował.michool_vt - Czw 18 Paź, 2012 bierzemy kontener?MoRToN - Czw 18 Paź, 2012