Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
kamil - Czw 10 Paź, 2013 czekam na te komentarze PiTT - Czw 10 Paź, 2013 o kurde... temat nie do ogarniecia jeśli spodziewasz się sensownych odpowiedzi
to tak jakbyś zapytał o bmw 7 albo merca s z lat 90... no przeciez to juz fury mocno zajechane w większosci
jedyna szansa to kupic zadbane auto od ogarnietej osoby a nie handlarzyny
zamiennikow masz pewnie duzo, speca tez znajdziesz, tylko przy takim aucie to glownie musisz sprawdzic czy to auto trzyma się całe czy jest ulepione...
lepiej kup sobie e39, mniejsza szansa na wpakowanie sie w giga wydatkiKamill - Czw 10 Paź, 2013 Auto dla rumunów i cyganów
Poza tym jest całe z aluminium i jak było mocniej walone to jakoś nie widzę aby to ktoś naprawił bezpiecznie w polskich realiach.layer - Czw 10 Paź, 2013 Większość tych samochodów jest pewnie wystawiona na sprzedaż, bo zbliżające się naprawy/wymiany przewyższają wartość auta.
Wysoki koszt serwisów to chyba najlepszy argument na odpuszczenie sobie tego tematu.Anonymous - Czw 10 Paź, 2013 Czy ktoś miał takie auto , bądź ma pewne info od kogoś kto takie auto posiadał/posiada ? Bo jak na tą chwilę to wychodzi z was stereotypowe myślenie na temat starszych auto klasy wyższej. Z podobnymi opiniami spotkałem sie przy zakupie e32 i żadna z nich się nie sprawdziłaKamill - Czw 10 Paź, 2013 Moj znaojmy kiedyś miał, założył gaz i smiga zadowolony od kilku lat, ale on kupił mint sztuke.PiTT - Czw 10 Paź, 2013
Czesio napisał/a:
Czy ktoś miał takie auto , bądź ma pewne info od kogoś kto takie auto posiadał/posiada ? Bo jak na tą chwilę to wychodzi z was stereotypowe myślenie na temat starszych auto klasy wyższej. Z podobnymi opiniami spotkałem sie przy zakupie e32 i żadna z nich się nie sprawdziła
poczytaj na forum audi... zakładam że celowo tam nie będą okłamywać innych
koszt utrzymania to jedno a zakup solidnej sztuki to juz zupelnie inna historia
masz juz cos na oku pewnego czy zaczynasz wertowac ogloszenia?
jak ta druga opcja to bym w to nie wchodził, serio
a moze tego lexa lykniesz co pcs wstawial, 16k i fajna zdrowa furaKamill - Czw 10 Paź, 2013
PiTT napisał/a:
Czesio napisał/a:
Czy ktoś miał takie auto , bądź ma pewne info od kogoś kto takie auto posiadał/posiada ? Bo jak na tą chwilę to wychodzi z was stereotypowe myślenie na temat starszych auto klasy wyższej. Z podobnymi opiniami spotkałem sie przy zakupie e32 i żadna z nich się nie sprawdziła
poczytaj na forum audi... zakładam że celowo tam nie będą okłamywać innych
koszt utrzymania to jedno a zakup solidnej sztuki to juz zupelnie inna historia
masz juz cos na oku pewnego czy zaczynasz wertowac ogloszenia?
jak ta druga opcja to bym w to nie wchodził, serio
a moze tego lexa lykniesz co pcs wstawial, 16k i fajna zdrowa fura
Wolał bym lexa 100x, u mnie na osiedlu jeszcze jakiś czas temu mieszkała babka miała lexa sc, auto jeszcze na czarnych blachach, kolega je serwisował, nic tam nie się psuło.Anonymous - Czw 10 Paź, 2013 Dzięki jedną toyotę już mam Dopiero się zaczynam rozgladać . 4,2 podobno łayka gaz jak śmietankę i sie nie krztusi
http://www.audiklub.org/f...hp?f=32&t=28621PiTT - Czw 10 Paź, 2013 Czesio, czyli już wszystko wiesz, po co Ci w takim razie nasze zdanie? PiTT - Czw 10 Paź, 2013 podsumowując...
kamil - Pią 11 Paź, 2013 hehhe ja osobiście widziałem jak pan blacharz, lakiernik wymieniał w A8 słupek zdziwił się jak okazało się, że nie idzie spawanie. Wyciął więc kawałek i nitami inny dostawił, a potem zaczeło się modelowanie szpachlą. Finalnie fura sprzedana, nowy właściciel w nieświadomości ostro się lansował po wioskach i maistach. Ciekaw jestem jak mocno się zdziwił gdy miał jakąś stłuczkę Bart - Pią 11 Paź, 2013 Proponuję zmienić nazwę użytkownika z Czesio na Don Wasyl.mi - Pią 11 Paź, 2013 Na twoim miejscu zaczął bym zważać na ton , którym się do niego zwracasz. Nie piliście razem wódki , i nie jest twoim kolegą spod sklepu żebyś używał wobec niego takich słów .Bart - Pią 11 Paź, 2013 Przepraszam, poniesło mje.