k-mart - Nie 30 Gru, 2007 Nie o to chodzi...
Przed chwila natknalem sie na ta fotke, zobaczcie co stoi dalej: czerwone r5 maxi a na koncu szare r5 alpine.
Eeeech, to byly czasy, dzisiaj zlomy sa zawalone jakimis dziwnymi wynalazkami...kubas - Nie 30 Gru, 2007 No widze widze wlasnie chodzilo mi o ta czerwona r5 myslalem ze to turbo. Takie jak z chrzankiem spotkaliscie.CHRZANEK - Nie 30 Gru, 2007 Jeju to ludzie na złom takie nadwozia wywalają ...
No nie... dziwny jest ten świat...Vlodarsky - Pon 31 Gru, 2007 w Polsce by się nie zmarnowało napewnokubas - Pon 31 Gru, 2007 fajny avatar oskar Misiek_lbn - Czw 03 Sty, 2008
taki szpojler jak mój
z seryjnymi zderzakami... i tak nie wygląda on za pięknie Janusz - Czw 03 Sty, 2008 to zaproponuj mu ze sprzedasz mu zderzaki do kompletu i drugi płat do tego skrzydła z tyłu r26rulez - Sob 05 Sty, 2008 Rasta czy Ty przypadkiem nie mieszkasz blisko karowej?? blachy na WT?? bo cos podobnego dzis widzialem CHRZANEK - Sob 05 Sty, 2008 Tak ON tam właśnie mieszka w okolicy mi - Sob 05 Sty, 2008 dobra dzifki - jutro (z dżonem zresztą) wbijam do kraka, więc jeśli kto chętny na zobaczenie 2 gti - zapraszam! (przy okazji pomożecie mojego popchać, jak się już rozpadnie )kubas - Sob 05 Sty, 2008 to bedzie najdluzsza wyprawa puga od ilu lat ? mi - Sob 05 Sty, 2008 fak ju - ostatnio z opola przyjechał (od 2, niezłego mam stresa )kubas - Sob 05 Sty, 2008 a masz juz dwa kubly ? Olej przestal kapac ? (skonczyl sie) Ty lepiej bys sie do torunia wybral a nie do krakusow )mi - Sob 05 Sty, 2008 kubeł jeden, może wieczorem dziś przykręcimy, ale pewnie nie (w głębi ducha liczę, że jutro krakusów przygniotę i pospawamy szyny do podłogi, bo prawy ma na ziemi być)
Olej jeszcze jest, więc kapie, dolaliśmy za to do skrzyni, bo chłopcy zapomnieli mi korek dokręcić kubas - Sob 05 Sty, 2008 o ja jego oni to sa prawdziwi profesjonalisci... ty lepiej sprawdz czy kola masz dokrecone...