PiTT - Czw 18 Paź, 2012 ja yebe, ale wymyslacie... za miesiac napiszecie ze gowno i kupicie cos markowego...Anonymous - Czw 18 Paź, 2012
PiTT napisał/a:
ja yebe, ale wymyslacie... za miesiac napiszecie ze gowno i kupicie cos markowego...
To będzie jak z Iphon-ami nikt się nie przyzna ze tyle hajsu za takie shit dał PiTT - Czw 18 Paź, 2012 jest dobre powiedzenie ktore zawsze, ale to zawsze sie sprawdza...
chytry 2 razy traci...
co nie zmienia faktu ze trzymam kciuki za dobry zakup
za ta kase bralbym jakiego galaxy 1 albo nokieMoRToN - Czw 18 Paź, 2012 Być może.. a może nie ...
Moim zdaniem org galxy s3 nie jest droższy w produkcji od tego. Marka kosztuje, sztab projektantow designu, oprogramowania, badania. Chinole mają taniej bo to po prostu zerżnęli
Może sie to ofkorz okazać mega gófnem rasta - Czw 18 Paź, 2012 Swego czasu kumpel ciągnął z Tajwanu czy jak tam 7" nawigacje po 90 pln z przesyłką hehe. Furczy to do dziś jak złe, GPS łapie w mig (mojej Nokii zajmuje to kilka min.), odtwarza filmy, muzykę, ma jakieś gry, Auto Mapa działa jak zła, tylko nie ma nazwy żadnego producenta na urządzeniu.michool_vt - Czw 18 Paź, 2012 wy tu gadu gadu o chinolach, a ja widze dobre rozwiazanie zeby po pijaku/ lub zupelnie na trzezwo, jak przykladny katolik, wje.bac sie do basenu z telefonem dzik - Wto 23 Paź, 2012 k**wa, plus kopie jajca
siedzę na czacie z gościem który odpowiada w 10min słowem bo połączenia z bok w trybie słuchania automatu to prawie 1PLN a rozmowa z malo wartym konsultantem to 2PLN
oczywiście stawki dla abonamentu firmowego, niezly syfPiTT - Wto 23 Paź, 2012 to mnie też rozwalało w tmobile... rozmowa z bok'iem na koszt abonenta...
są to małe pieniądze, ale pozostawiają taki niesmak że nie ma się ochoty z nimi dalej współpracować
od jakiegoś czasu mam playa i szczerze polecam, zasięg mam wszędzie, dosłownie, nawet w kiblu dzik - Wto 23 Paź, 2012 jeszcze jestem w stanie przełknąć jakąś opłate za zawracanie du*py konsultanta, ale żeby polączenie z AUTOMATEM było płatne?Pirania - Czw 25 Paź, 2012 Michał, KONIECZNIE daj znać jak się sprawuje Twoja zabawka! Najbardziej jestem ciekawa wytrzymałości baterii.
a oto polska ciekawostka na andku: http://antyweb.pl/pierwsz...-skomplikowane/Michał - Czw 25 Paź, 2012 KONICZENIE pisze już teraz
3 dni bez neta, wifi i gpsa trzyma
półtora do dwóch jak mam net włączony ii inne bzdety
jak narazie wszystko bangla.
In plus cena w stosunku do tego co oferuj i jakości
Minus to wyświetlacz.Pirania - Czw 25 Paź, 2012 Pytanie, ile snoba w snobie Czy bylibyście gotowi kupić Smartfona z radomskiej firmy Rafipoled (kurna, co za nazwa, marketingowo dalej Radom ) wiedząc, że nic mu nie brakuje w stosunku np. do Galaxiaka, wiadomo, że do Ifona nie ma co porównywać ze względu na system? Czy kwestia marki i wywalonego hajsiwa ma znaczenie.
Michał, chodzi mi o opinię za jakiś czas, wytrzymałość większości rzeczy liczy się do końca gwarancji Michał - Czw 25 Paź, 2012 Ten radomski to to samo co ja mam jedynie z gorszym procem ( tam jest mtk6575 a ja mam 6577 )
Fzyli jest to klon klona MoRToN - Czw 25 Paź, 2012 Majku a co jest z tym wyświetlaczem ?zefir - Czw 25 Paź, 2012
MoRToN napisał/a:
Majku a co jest z tym wyświetlaczem ?
wlasnie co z nim? bo w sumie mam za jakiś czas i juz nie chce brac telefonu od operatora