bizon - Pon 21 Mar, 2016 Jest moc!Jakarti - Śro 23 Mar, 2016 Brawo!
ja ostatnio odkurzylem trampki i przebieglem po raz drugi w karierze biegacza prawie 3km
tempo bylo bliskie 6 min ale zaczynajac od zera i tak uwazam to za dobry wynik
dobrze sie czulem po biegu, pewnie mozna bylo duzo szybciej ale wiem co sie dzieje z takimi co im sie wydaje wiec dzisiaj albo jutro znowu siekne zawrotne 3 kilosy i zobaczymy jak bedzie rosla wytrzymalosc
generalnie fajna sprawa tylko musze sobie muzyke zorganizowac zefir - Śro 23 Mar, 2016 skup sie narazie na rozbieganiu a pozniej buduj tempo i inne pierdoly, ale to wszystko jak bedziesz mogl swobodnie pokonowac 30/40 min
za szybko sie napinaj na wyniki na poczatku tylko naprawde rozbiegaj, zebys za szybko nie skonczyl przygody z bieganiem i przy okazji sie troche rozciagaj
ja do muzyki kupilem ostatnio Sony Nwz-w273s, sa zajebiste do biegania i plywania.Kenet - Śro 23 Mar, 2016
zefir napisał/a:
ja do muzyki kupilem ostatnio Sony Nwz-w273s, sa zajebiste do biegania i plywania.
Najlepsza muzyka to dźwięk silnika Kamill - Śro 23 Mar, 2016
Kenet napisał/a:
zefir napisał/a:
ja do muzyki kupilem ostatnio Sony Nwz-w273s, sa zajebiste do biegania i plywania.
Najlepsza muzyka to dźwięk silnika
Dajesz
Jakarti - Śro 23 Mar, 2016 zefir,
wlasnie taki mam zamiar
co nagle to po diable zefir - Czw 24 Mar, 2016 jak bys potrzebowal jakies tip and tricks to daj znaka
pamietaj o nawadnianiu ! Kenet - Czw 24 Mar, 2016 Piwo to najlepszy izotonik.
Ale choć browar jest najlepszy, to destylat od Józka jest jeszcze lepszy zefir - Czw 24 Mar, 2016 Klasyka nawadniania Kenet - Czw 24 Mar, 2016 Na sucho to i trawa nie rośnie Alexxx - Pon 04 Kwi, 2016 Wieczorne rowerowe 27km w 1h24m pyklo (poprawione spacerkiem) tylko jak sie ma tylko 10biegow i full'a 200mm skoku przod/tyl to troche ciezko idzie zefir - Pon 04 Kwi, 2016 ja mam podobny skok jak biegne i tylko jeden bieg - nie narzekaj kosmita - Pon 04 Kwi, 2016 Załóż slicki, będzie lżej Bonczek - Pon 04 Kwi, 2016 A skąd Ty masz taki rower? Alexxx - Pon 04 Kwi, 2016