Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Kenet - Pią 11 Paź, 2013 Demyt jaki wypas ten LEX Michał - Pią 11 Paź, 2013 czemu cyganie jeżdżą audiolami wyłącznie ?
poważnie się pytam ?? Kenet - Pią 11 Paź, 2013 Może im te 4 kółka przypominają wozy w taborach?Michał - Pią 11 Paź, 2013 mi - Pią 11 Paź, 2013 u mnie nie, u mnie jeżdżą czym popadnie. Zauważyłem, że kluczowym kryterium jest stan opon - między późnym Januszem a wystającym kordem musi być. Nie ma znaczenia czy A6, C5 czy Laguna. Guma musi być gładka!
...ooo - jak mówiłem, cyganie jeżdżą czym popadnie:
PiTT - Pią 11 Paź, 2013 ja kojarze glownie cyganow w mercedesach, stare okulary i s klasy
nie widzielem ani razu w bmw i audi... no chyba ze mowimy o obszczymurach który jezdza
stara bejca 3 albo audi 80 mi - Pią 11 Paź, 2013
PiTT napisał/a:
ja kojarze glownie cyganow w mercedesach, stare okulary i s klasy
a, tak! C-klasa kombi się przewinęła u moich!kamil - Pią 11 Paź, 2013 dokładnie. Zazwyczaj dobra gwiazda z doczepionym campingiem Kamill - Pią 11 Paź, 2013 Ehh, czyli dziś prawdziwych cyganów już nie ma (tych w A8), pozdrawiam Maryla.bizon - Pią 11 Paź, 2013
ktoś, kiedyś tu już wrzucał to auto, co jest z nim nie tak, że wisi na allegro już tyle czasu ?Bonczek - Nie 03 Lis, 2013 Może właśnie każdy się zastanawia zamiast pojechać? Anonymous - Nie 03 Lis, 2013 Na jakims blogu motoryzacyjnym, koleś opisywał jak oglądał to auto. Z artykułu wynikało ze do profesjonalnego ścigania z wpp auto się nie nadaje ponieważ z tym silnikiem auto nie łapie się tylko do klasyfikacji ogólnej a tam raczej nie jest w stanie walczyć z tymi turbo potworami itdKamill - Nie 03 Lis, 2013 Łapie się razem z m-kami, to raz, dwa ztcw powyżej 2.0 trzeba dorzucić jeszcze bezpieczny bak.kosmita - Nie 03 Lis, 2013 Ok, tego, że jest niekonkurencyjne w klasie, to się domyślałem. Ciekaw jestem czy oprócz tego nie ma tam jakiś znaczących wad.