Nie dziękuje, my już mamy. Jakiś facet z lustrem.
Chloru - Śro 25 Lut, 2015
PiTT napisał/a:
chwila... przeciez to wyglada jak passat b8
Czyli technologicznie starszy od którego Golfa? PiTT - Śro 25 Lut, 2015
Chloru napisał/a:
PiTT napisał/a:
chwila... przeciez to wyglada jak passat b8
Czyli technologicznie starszy od którego Golfa?
slyszalem ze to jeszcze na bazie policyjnych vento robione Janusz - Śro 25 Lut, 2015 PiTT lubi oryginalny i wyszukany styl PiTT - Śro 25 Lut, 2015 moze zle napisalem... to ze godny konkurent nie oznacza jeszcze ze to dzielo sztuki
fura z tego segmentu zazwyczaj nie jest urodziwa
i faktycznie przyznam ze ubolewam nad tym ze wybor aktualnego pojazdu ukierunkowany zostal wzgledem ekonomicznym a nie sercem
no, ale ten temat z tego co sie nie myle, nie odnosi sie do upodoban kazdego z nas tylko "Moto nowości, plotki, ploteczki", wiec za moment wskoczy tu fota nowego superba, ale pewnie nie ze wzgledu na dygnięcie fajki któregos z uzytkownikow, tylko z uwagi na NOWOŚĆ
p.s. dla miłośników wyszukanego stylu też coś się znajdzie
taka nowoczesna elegancja francja
was79 - Śro 25 Lut, 2015 Kiepsko na tych felgach wygląda, trochę jak wóz drabiniasty
Kenet - Śro 25 Lut, 2015 Ja dziś widziałem takie coś w Grodzisku Mazowieckim
Bonczek - Śro 25 Lut, 2015 Większość marek ma teraz ta jebana filozofię dot. designu ze każdy model musi mieć wyglądać prawie identycznie jedyne co w tym dobre to to ze zazwyczaj design jest dość udany.PiTT - Czw 26 Lut, 2015 wsadze kolejny raz kij w mrowisko...
ale znowu musze stwierdzic ze jak na przecietny dupowoz to chyba sie nadaje?
z tym TSI 211KM + soft powinno styknąć
Janusz - Czw 26 Lut, 2015 PiTT.... "idź stond" PiTT - Czw 26 Lut, 2015 to sam cos wrzuc a nie marudzisz jak stara baba Siadly - Czw 26 Lut, 2015 Janusz - wyszła wersja po faceliftingu PiTT - Czw 26 Lut, 2015 nie to Janusz byl na jezdzie probnej PiTT - Czw 26 Lut, 2015 dobra, konkrety
jezdzilem dzisiaj czyms takim, trakcji to za chooja nie ma, nie wiem przy jakiej predkosci mozna wdepnac opor zeby konktrolka nie swiecila...