PiTT - Pią 27 Lut, 2015 nie mam pojecia, nigdy nie bylem fanem mustangow i raczej nim nie zostane
fura fajna, szczegolnie mlodzi chlopcy bardzo sie jaraja, ale osobiscie wolalbym M3 albo C63 B-Rey - Pon 02 Mar, 2015 Zapowiada się grubo. Jestem ciekaw, czy rzeczywiście to auto zrobi taki rozpierdol jak kolejne podawane informacje.
http://jalopnik.com/the-2...o-vt-1688953678karoluPL - Pon 02 Mar, 2015 Troche kosmiczno-futurystyczne, ale co tu sie spodziewać po poprzednim ufo..
Tak czy inaczej- jeździłby, fajny środek, dużo konia, szpery, dzikie zawieszenie, fajnie!
Po cichu licze, ze w dobie napinki na czasy z nurburgringu to hąda pojedzie szybciej niż renufki Kamill - Pon 02 Mar, 2015 Civic typer skonczyl sie na 7PiTT - Wto 03 Mar, 2015 stylowe przednie nadkola...
poki nie zobacze kolejnych zdjec, zdecydowanie NIE
wyglada jak ulep rasta - Wto 03 Mar, 2015 Wiejski tuning pełną gębą siema - Wto 03 Mar, 2015 Ja osobiście jestem ciekaw pierwszych testów Type-R FWD vs Focus RS AWD.Bonczek - Wto 03 Mar, 2015 wlasnie mistrzowski jest ten design, przyjrzyjcie sie jak wyglada wersja która jeździ w wtcc, widać skąd czerpali.was79 - Wto 03 Mar, 2015 Mi też się podoba (to malowanie castrola w sumie też).qbus - Wto 03 Mar, 2015 Concept bardziej mi sie podobal (tylne lampy) ale coz... jakby mnie bylo stac to wplacalbym juz zaliczke na nowa sztuke anjas - Wto 03 Mar, 2015 jak bym był młody i bez pieniędzy to też był łyknął takiego TyperaPiTT - Wto 03 Mar, 2015 a moze i dobrze ze pierwotnie mi sie nie podoba bo zauwazylem ze po czasie zaczynam doceniac wyglad takich aut Janusz - Wto 03 Mar, 2015
PiTT napisał/a:
a moze i dobrze ze pierwotnie mi sie nie podoba bo zauwazylem ze po czasie zaczynam doceniac wyglad takich aut
na dzień dobry to Ci sie tylko VW podoba no i czasem skoda Siadly - Wto 03 Mar, 2015 Wszystko byłoby spoko, ale te pocięte dyfuzory i mnóstwo ruł wydechowych to przesada. Jak to japoniec turbo, to dać jedną męską rure 3" i i jest lux.B-Rey - Wto 03 Mar, 2015 No i pojechaly