M - Czw 22 Sie, 2013 Ja bardzo doceniam to co mam kazdego dnia, glownie przez pryzmat drugiej wojny swiatowej i komuny.
To nie oznacza ze mam sie zgadzac i usmiechac na lipę i niegospodarnosc w tym panstwie, a przeciwnie wlasnie, uwazam ze zaslugujemy na porzadne panstwo a nie takie łajdactwo jakie obecnie otrzymujemy.Anonymous - Czw 22 Sie, 2013 Przestancie kurwa bic piane i jesli chcecie pomóc to po prostu zrobcie co miesiac drobny przelew np. na PAH
http://www.pah.org.pl/PiTT - Pią 23 Sie, 2013 w temacie niewyobrazalnego partactwa przy dysponowaniu pieniedzmi podatnikow
ulica wzdluz warszawskiego zoo
jak widac lewa strona na odcinku 1 km jest zasiana metalowymi, solidnymi slupkami w odleglosci kilkunastu cm
do tego co kawalek znak z zakazem zatrzymywania z wykluczenieniem soboty i niedzieli - oznacza to ze do niedawna mozna bylo tam zostawic samochod bo przeciez nie jest to chodnik ani sciezka rowerowa, po prostu mozna bylo zaparkowac gdziekolwiek przy tym zasranym zoo dla ktorego nikt nie przewidzial miejsc parkingowych
pytanie ktore cisnie sie na usta... po kiego chooja powbijali tam tam gesto tych slupkow, przeciez wystarczy aby byly duzo rzadziej, do tego kolejne pytanie po co je tam postawili skoro nikomu nie przeszkadzalo aby tam parkowac auta...
widocznie ktos znajomy musial szybko pozbyc sie wyprodukowanych slupkow bo na serio nie jestem w stanie zrozumiec tego kuriozum
to nie jest chodnik bo bo chodnik jest przy parkanie mimo tego ze niektorzy tak moga zaraz napisac
Barejka - Pią 23 Sie, 2013 najblizszy platny parking zaraz kawalek za mostem z 4 chyba miejscami parkingowymi M - Pią 23 Sie, 2013 Narracja urzednicza (domniemana)
"W dupach sie poprzewracalo, niech sobie przyjada autobusem, po to wlasnie sa slupki"PiTT - Pią 23 Sie, 2013 pod samym zoo jest parking dla busow a auta osobowe stoja na trawnikach i chodnikach, sa wydzielone miejsca parkinowe dalej, ale faktycznie 4 fury sie zmieszcza
mozna zaryzykowac na chodniku po drugiej stronie... i wtedy szybko zwracaja im sie te slupki
w sumie czesto do zoo nie jezdze, ale do cholery jak ktos juz ma ochote odwiedzic zoo to czemu tak bardzo utrudniac mu dojazd i parkowanie
takich przykladow jest multum, jak nie zoo to muzem, jak nie muzeum to jakies inne miejsce...
zoo jest stare wiec nie ma co sie czepiac, ale blad lezy w pozwoleniach na budowle i zapewnieniu wystarczajacej ilosci miejsc wokol tego kompleksu ktory jest budowany...
sam nie wiem, jebac to! Anonymous - Pią 23 Sie, 2013 http://www.sadistic.pl/br...aw-vt224433.htmkosmita - Pią 23 Sie, 2013 Jak ktoś wybiera sobie taką formę spędzania wolnego czasu, to musi się liczyć z tym, że "dobrzy chłopacy" mogą go skrzywdzićAnonymous - Pią 23 Sie, 2013 I pewnie sie z tym liczyli ale teraz w polsce bedzie odwet,hiszpanie dostaną wpierdol,podejrzewam że za te noże poleje sie mocno krew,pozniej nasze media narobią hałasu,napietnuja kibiców sląska ,bedzie o huliganach,barbarzyńcach,,chamach,izolowaniu ich itd itp, ale nie wspomną dlaczego do tego doszło,a skonczy sie to pewnie przeprosinami naszego MSZ.
Ja tam za kibolami nie przepadam,nawet jakis tam nos kiedys miałem połamany przez gosci ze Śląska,ale cała ta nagonka na nich,celowe pomijanie faktów lub nawet kłamstwa zaczynaja mnie naprawde wkurwiac.M - Sob 24 Sie, 2013 Pietrek: http://www.gazetaprawna.p...kuja-syrie.html
Tak jak pisalem - false flag operation.GeKo - Sob 24 Sie, 2013 Trochę mnie to dziwi, biorąc pod uwagę.
Cytat:
Motto Braci Muzułmańskich brzmi: Allah jest naszym celem. Prorok naszym przywódcą. Koran naszym prawem. Dżihad naszą ścieżką. Śmierć na ścieżce Boga jest naszą jedyną nadzieją.
Użycie gazu przez siły rządowe to wg mnie byłby strzał w plecy dla nich samych. Świetnie sobie zdają sprawę że takie coś może doprowadzić do interwencji zachodniego świata, a obrazki martwych dzieci spotęgują presję na działanie z zewnątrz.
Wątpię żeby w tym ataku zginęły głównie dzieci, a takie obrazki serwują nam media.
Zachodowi raczej pasuje dyktatura i zamordyzm ale stabilność niż fanatycy z prawem szariatu.
Dla mnie jedni i drudzy są siebie warci, tak samo winni zbrodni na cywilach.anjas - Nie 01 Wrz, 2013 wreszcie ktoś się odwaznie przeciwstawił mejnstrimowi i zdecydował się powiedzieć prawdę*
PodziemnaTV - mój wybór!
W kolejnym odcinku prawdopodobnie zostanie odkryta wielka manipulacja mediów i dowiemy się, że w zimę jest zimno a latem ciepło. Czekam.
*oczywistąM - Nie 01 Wrz, 2013 Większość Polaków i tak jest mądrzejsza (najmądrzejsza) od wiekszości Polaków. Takie filmy są zbędne i wprowadzają tylko zamęt.
Browarek, meczyk, kapcie i kanapa, solą tej ziemi.anjas - Nie 01 Wrz, 2013
M napisał/a:
Większość Polaków i tak jest mądrzejsza (najmądrzejsza) od wiekszości Polaków. Takie filmy są zbędne i wprowadzają tylko zamęt.
ależ są jak najbardziej potrzebne. Pokazują poziom dużej części "niemejnstrimowców"
M napisał/a:
Browarek, meczyk, kapcie i kanapa, solą tej ziemi.
kto co lubi, ale jak ktoś lubi to czemu nie.M - Nie 01 Wrz, 2013 Tak Andrzejku, masz rację.