Janusz - Sob 17 Lis, 2012 aaa a do sterowania kompem, typu winampem odtwarzaczem filmów itp to lepiej sie spisuje ten unified remote niz Viewer ??bizon - Sob 17 Lis, 2012 nie probowalem uzyc do tego tv. ja wlaczam w ur taka funkcje, ze caly ekran jest touchpadem i po prostu steruje kursorem, dziala dokladnie jak touchpad. oprocz tego ma sporo innych funkcji. przetestuj sobie darmowa wersje.Janusz - Sob 17 Lis, 2012
bizon napisał/a:
oprocz tego ma sporo innych funkcji. przetestuj sobie darmowa wersje.
własnie nie chce mi sie instalowac tego tu i tam itp tylko na chwile poto zeby zaraz wywalać bizon - Sob 17 Lis, 2012
Janusz napisał/a:
zeby zaraz wywalać
to wywal za tydzien, moze nabierzesz mocy Janusz - Sob 01 Gru, 2012 To co, nikt nie zna zadnego programu na androida do poprawy jakosci nagrywanych filmow ?M - Sob 01 Gru, 2012 lgcamcorderPiTT - Wto 04 Gru, 2012 zastanawiam się czy nie przesiąść się znowu na jakiś czas na androida
myślałem o galaxy s3... jednym z powodów jest wieczny brak pamięci w 16gb ajfonie... to mnie mocno irytuje, że nie ma opcji dołożenia pamięci tylko trzeba o razu brać pojemniejszego
zakładam że s3 jest tak samo kozacki jak s2 z którego byłem mocno zadowolonyM - Wto 04 Gru, 2012 Może nexus 4?
http://www.gizmag.com/galaxy-s3-vs-nexus-4/24796/
http://www.google.com/nexus/4/specs/PiTT - Wto 04 Gru, 2012 nexus ma max 16gb pamięci bez slotu sd, więc to samo co ajfonzefir - Wto 04 Gru, 2012 brakuje Ci pamieci przy 16gb?
ja mam muzyke, zdjecia , Automape z kilko mapami i zajmuje calosc 5gb dzik - Wto 04 Gru, 2012 nie bawiłem się s2 ale s3 polecamPiTT - Wto 04 Gru, 2012
PiTT napisał/a:
nexus ma max 16gb pamięci bez slotu sd, więc to samo co ajfon
mega mi brakuje... ponad 5gb to zdjecia, muzykę ograniczyłem do 1gb, reszta apki i miejsca nie madzik - Wto 04 Gru, 2012 po kij Ci 5GB fotek w telefonie?PiTT - Wto 04 Gru, 2012
dzik napisał/a:
po kij Ci 5GB fotek w telefonie?
jakoś nie mam czasu zrobić porządku Anonymous - Wto 04 Gru, 2012
PiTT napisał/a:
dzik napisał/a:
po kij Ci 5GB fotek w telefonie?
jakoś nie mam czasu zrobić porządku
No panie na bogato po warszawsku,zamiast posprzątac kupuje sie nowe