Marek23 - Sob 19 Lis, 2011 Zajarany tempem na tej szybkiej sekwencji Jest bardzo dobrym pilotem,ale powiedzialem mu,że musi mnie schładzać, bo inaczej się takie rzeczy dzieją. Ogólnie na relaksie to zniósł,sam mówił,żeby jechać dalej...korek171 - Sob 19 Lis, 2011
Koto napisał/a:
Dlaczego nie dało rady pojechac dalej, zawias oberwał od skarpy? Na ostatniej pętli byłem w tym miejscu gdzie Nowocień wydzwonił, tam też Tomaszczyk pozamiatał absolutnie
Już wszystko wiem.
Czyli byłeś koło "ogniska" - mogliśmy się zgadać też tam byłem - wódkę i śledzie piłem Koto - Sob 19 Lis, 2011
korek171 napisał/a:
Czyli byłeś koło "ogniska" - mogliśmy się zgadać też tam byłem - wódkę i śledzie piłem
Koło jednej zachlanej ekipy stałem, w żółtej kurtce, już liczyłem, że będzie jakieś MMA na koniec ale się uspokoiło
Pierwszy onboard:
korek171 - Sob 19 Lis, 2011
Koto napisał/a:
Koło jednej zachlanej ekipy stałem, w żółtej kurtce, już liczyłem, że będzie jakieś MMA na koniec ale się uspokoiło
Ja tam stałem obok tej ekipy... zaraz przy szrafie na zewnętrznej jak lesiak wyebał.....106 - Sob 19 Lis, 2011
Yarko napisał/a:
serio, przy takiej prędkości i takich warunkach, wystarczy żeby na chwilę oderwały się koła od nawierzchni i nie ma szans już tego odratować, dobry, odpowiednio ustawiony ohlins/proflex, nawet HP Sporting powinien sobie z tym poradzić, bilstein to kupa, a nie zawias do rajdów
Yarko proooszzzee Cie
zwykle, ustawione w zerkopolu B6
http://www.youtube.com/wa...feature=related
da sie grubo isc na zawiasie za 2k?
2 rajdy w tym aucie jechalem - mega krotkiej skrzyni tam nie bylo... i oczywiscie
szpery tez nie, a silnik to zwykla Nka po programie - 155 - 160KM).
bledy sie zdarzaja. w 2 poprzenich startach marek pokazal dobra predkosc
i skutecznosc wiec w 1 dzien tego nie zapomnial. bedzie ok Yarko - Sob 19 Lis, 2011 106, no odważnie gość jeździ tą astro, ciekawe jak przy tej samej prędkości, przeszłaby taki uskok jak u Marka, coś czuję że mogło by być równie "ciepło", właśnie po to są dobrze ustawione, profi zawiasy, żeby się nad tym nie zastanawiać tylko kłaść
M, fura rozpędzona - koła odciążone - zero kierowalności - bęckorek171 - Sob 19 Lis, 2011
Yarko napisał/a:
106, no odważnie gość jeździ tą astro, ciekawe jak przy tej samej prędkości, przeszłaby taki uskok jak u Marka, coś czuję że mogło by być równie "ciepło", właśnie po to są dobrze ustawione, profi zawiasy, żeby się nad tym nie zastanawiać tylko kłaść
M, fura rozpędzona - koła odciążone - zero kierowalności - bęc
Ty chyba w życiu nie widziałeś jak Kramar jeździ...... i szkoda że dalej nie zapierdalya bo naprawdę to był mega gość......Yarko - Sob 19 Lis, 2011
korek171 napisał/a:
Ty chyba w życiu nie widziałeś jak Kramar jeździ...... i szkoda że dalej nie szybko leci bo naprawdę to był mega gość......
nie widziałem, na pewno jest dobry, ale co to zmienia w kwestii zawieszenia ?
Marka fura po uskoku pojechała prosto, a nie sądzę by specjalnie chciał się wbić w skarpęMarek23 - Sob 19 Lis, 2011 http://www.youtube.com/wa...feature=related
To ten sam Kramar?speed555 - Sob 19 Lis, 2011 ten sam Kramar:)
Yarko napisał/a:
korek171 napisał/a:
Ty chyba w życiu nie widziałeś jak Kramar jeździ...... i szkoda że dalej nie szybko leci bo naprawdę to był mega gość......
nie widziałem, na pewno jest dobry, ale co to zmienia w kwestii zawieszenia ?
Marka fura po uskoku pojechała prosto, a nie sądzę by specjalnie chciał się wbić w skarpę
Marka fura po uskoku normalnie spadła i jechała (zawias wybrał), tylko zobaczył ciasny zakret i zablokował koła. raczej zawias nie ma tu nic do rzeczy, tylko była za duza predkosc.Maciusiowy - Sob 19 Lis, 2011
Marek23 napisał/a:
Jeszcze mi powiedzieli,że każdy z nich by spokojnie ta furę ogarnął w tej sytuacji. Przyjąłem to ze skruchą.
Marek23 - Sob 19 Lis, 2011
Cytat:
http://www.youtube.com/wa...feature=related
To ten sam Kramar?
speed555 napisał/a:
ten sam Kramar:)
No to jednak 100% skuteczności nie ma.
Cytat:
Marka fura po uskoku normalnie spadła i jechała (zawias wybrał), tylko zobaczył ciasny zakret i zablokował koła. raczej zawias nie ma tu nic do rzeczy, tylko była za duza predkosc.
Dokładnie,zimna opona i nara. Było za szybko,nie skręciłem.speed555 - Sob 19 Lis, 2011 ale pojechał dalej:) obiecnie nie ma kierowcy do kogo by mozna porównac Kramara. Gosc chodził strasznie jak na sprzet ktorym jezdzilpum - Sob 19 Lis, 2011 Prawda jest wszystkim znana... jak sie idzie grubo to rozne historie sie zdarzaja. Bledow nie popelnia tylko ten kto nie jezdzi. Blache sie wyklepie, a doswiadczenie zostanie.
To nie kwestia zawiasu tylko Marek zjebal i tyle. Wiedzial na czym jedzie i powinien jechac na mozliwosci samochodu, nie wolniej ale i nie szybciej.Marek23 - Sob 19 Lis, 2011
Cytat:
Prawda jest wszystkim znana... jak sie idzie grubo to rozne historie sie zdarzaja. Bledow nie popelnia tylko ten kto nie jezdzi. Blache sie wyklepie, a doswiadczenie zostanie.
To nie kwestia zawiasu tylko Marek pomylony i tyle. Wiedzial na czym jedzie i powinien jechac na mozliwosci samochodu, nie wolniej ale i nie szybciej.