dzik - Śro 09 Sty, 2008 Maciek, sprawy praw do adopcji itd to osobny temat, ale mowienie o homoseksualistach zbokami i mowienie ze bedziesz latal z palka to juz przegiecie.
Zbokiem to jest koles co podrywa dzieci w piaskownicy i temu sie nalezy cos wiecej niz pala po plecach. Jednak jesli dwoch kolesi umawia sie ze beda sobie robic laske to ich prywatna sprawa, jak sie z tego ciesza to ok, ich sprawa, jak chca o tym mowic glosno to ich sprawa.
Jeden jak napisal Kondzio lubi miec parowke w dupie a drugi jezdzi honda. Wszystkich trzeba szanowac.Bad-i - Śro 09 Sty, 2008 i tu sie zgodze z Mackiem , niech sie wala w dupala do bolu........ Ale dlaczego maja nas namawiac do tego samego (tak czesto tak bywa)
Moim najgorszym doswiadczeniem w czasie nauki w US bylo wlasnie namawianie mnie do Kosciola. Siedzisz sobie spokojnie w uczelnianym food courcie a tu przysiada sie jakis gosc i 45 minut ci gada ze super grasz w druzynie itd.. itd..... A na sam koniec zaprasza cie do Kosciola i wtedy wybuchasz. Takie zachowanie bylo normalne i zdarzalo sie minimum 2 razy tygodniowo. Naszą druzyne uwolnil kolega z Czech ktory zbyt mocno sie zdenerwowal i zkillowal pacjenta.M - Śro 09 Sty, 2008 Takie sekciarskie to namawianie. Tez bym sie wkurzył.CHRZANEK - Śro 09 Sty, 2008 Hehe - ciekawy temacik... kontrowersyjny...
Ja nie mam nic do ludzi w mysl zasady "wolnosć tomku w swoim domku".
Mnie to nie przeszkadza, ludzie są róźni, a tolerancji trzeba sie uczyć.
W PL do dziś murzyna wytykaja na ulicy palcami tylko dlatego że jest murzynem.
Z czasem u nas też to spowszednieje ... a jak spowszednieje to przestanie dzielić spoleczeństwo ...
Dziękuje za uwage kubas - Śro 09 Sty, 2008 Eeeee dla mnie to taki wymysl kultury masowej i naplyw czegos co na swiecie jest "normalne". Wolalbym zebysmy zostali dosyc konserwatywnym narodem w tej kwesti. Bad-i dobrze pisze namawianie jest najgorsze, to tak jak jechowi chodza po domach i namawiaja. Niech sobie robia co chca tylko niech sie do mnie nie wtracaja. Ja sie nie wtracam do ich upodoban oni do moich tez nie powinni. Ze tak powiem z ktorej strony dostrzegacie brak tolerancji ?Anonymous - Śro 09 Sty, 2008
dzik napisał/a:
jak chca o tym mowic glosno to ich sprawa
no jak ich sprawa , zablokują ulice porobią korki i będą łazić i krzyczeć ze sa homo
albo " chodzicie z nami pedałami i lezbami"
niech sobie robią spodkanie w lesie , a nie przeszkadaaja innym, słuzbą robią dodatkową robote .
A wogule to w jakiej sprawie oni się gromadza ? jeśli przeciw homofobi to ma to odwrotny skutek .KonradMK - Śro 09 Sty, 2008
eM napisał/a:
A widzisz, boisz sie byc nazwanym homofobem - na szczescie mamy jeszcze zdrowe psychnicznie spoleczenstwo (w odroznieniu od srodkow przekazu) i nikt nawet nie pomysli zeby grozil za to ostracyzm.
ja tam sie nie boje, jestem zbokofobem po calej linii, trzeba nazywac rzeczy po imieniu.
ziom, mnie pierdoli że oni mnie tak nazywają ale przez to rusza cała kampania społeczna przeciw homofobii i idzie na to gruba kasa z budżetu, seksuologia z pedałami w szkołach itp. Kumasz?M - Śro 09 Sty, 2008 Czyli Kondziu wolisz siedziec cicho jak myszka zeby nie przeszakdzac.
Ale jak ktoregos ranka obudzisz sie z fiutem w dupie (przepraszam za wulgarnosc) i pojdziesz na policje zeby zglosic swoj zal to dostaniesz od policjanta pałą bo juz w prawie bedzie odpowiedni zapis o homofobii.KonradMK - Śro 09 Sty, 2008 jak patrzę na MTV i przeglądam niektóre fora to mam wrażenie że powrót do Średniowiecza mógby przynieść wiele pożytku na świecie, niestety zmian nie można odwrócić. pogodzić się z tym też jest ciężko, ale bić się z pedziami to strata czasu.KonradMK - Śro 09 Sty, 2008
eM napisał/a:
Czyli Kondziu wolisz siedziec cicho jak myszka zeby nie przeszakdzac.
a co mi to przeszkadza?
eM napisał/a:
Ale jak ktoregos ranka obudzisz sie z fiutem w dupie (przepraszam za wulgarnosc) i pojdziesz na policje zeby zglosic swoj zal to dostaniesz od policjanta pałą bo juz w prawie bedzie odpowiedni zapis o homofobii.
to byłby gwałt i raczej w tej sprawie prawo będzie zawsze jednogłośne. nie dramatyzujDariano - Śro 09 Sty, 2008 ZRobcie ankiete i bedzie po temacie załatwmy to demokratycznie
Ja tak jak koledzy eM Bad-i Olek Kubas, ............ tez jestem przeciw takiemu obnoszeniu sie zorganizowane akcje i paradowanie po co to komu Ja nie wychodze na ulece zeby pokazac swiatu ze jestem hetero.
I nie to ze jestem nie tolerancyjny bo tak jak napisaliscie czy lubi miec kielbase w dupie to jego sprawa ale niech mi nie laza i nie paradujaDariano - Śro 09 Sty, 2008 ...ale jak bede musial stac w korkach przez pedzia to w ryj dac moge dacKonradMK - Śro 09 Sty, 2008 Uuuuu no jak mafia z Garwolina wydała wyrok na pedziów no to mają przesrane Dariano - Śro 09 Sty, 2008
KonradMK napisał/a:
Uuuuu no jak mafia z Garwolina wydała wyrok na pedziów no to mają przesrane
MILCZ!!!KonradMK - Śro 09 Sty, 2008 tak dla odmiany coś z dupy