w tym nieibeskim poza bleką co jest do zrobienia ?? nieliczac kwestii estetycznych ?
z tego co widzialem jak go skladali to wymienili drazek i prawy wachacz.bo przud tez trafiony byl.
a wogole to jak nim sie jechalo to jakos wszystko tak rzezilo,ze szlag czlowieka trafial.Gotti - Pią 19 Sty, 2007
auto sprowadzone w całości i wpełni sprawne
jest zarejestrowane od 12.01.2007 !!! w polsce i ubezpieczone
dzisiaj 15.01.2007 auto jest jescz w niemczech ale 17.01.07 bedzie juz w polsce
jakas podpierducha z tym ogloszeniem
Czemu? Kupujesz auto, zabierasz TYLKO papiery, rejestrujesz w Polsce, jedziesz do Włoch, przykręcasz tablice, wracasz na kołach.
a przeglad to auto przechodzi "zaocznie" :564:
Jak każde :564:Grzesiek VTS - Pią 19 Sty, 2007 WANNE DO SAXO dobra cena
sprzedam jw. rok 1997 ,118 tyś przebiegu stan bdb sprowadzony z włoch miesiąc temu i zarejestrowany. więcej informacji na telefon.
cena: 12300 zł do uzg.
telefon: 504-140-330
imię i nazwisko: krzysiek
adres: kraków
województwo: małopolskie
e-mail:
niestety fotek żadnych ;-(, ale podejrzewam ze koledzy z "Kraka" wiedza co to za autko Jakarti - Pią 19 Sty, 2007 calkiem spora kwota jak na takie auto.. musialoby byc w jakims super stanie.. i jeszcze troszke ulepszone..
chociaz ogloszenie bez zdjecia nie zapowiada sie obiecujacoCHRZANEK - Pią 19 Sty, 2007 Prawie 4000Pln wiecej niz moje saxo z tego samego roku - a i mojemu do ideału brakuje mnoostfo
Ciekawe jak sie czuje turbina w tym sprzecie ?k-mart - Sob 20 Sty, 2007 Przepiekny williams ph II SC, widzialem go kiedys na zywo i szczerze moge powiedziec ze nie widzialem zadnego w lepszym stanie (oczywiscie oprocz moich )
Nie jest tani, ale warty te pare tysiecy.
http://my.ricardo.ch/accd...p?IDI=416893048PiTT - Nie 21 Sty, 2007 http://moto.allegro.pl/it..._a_wariat_.html
od dawna jest na allegro i pewnie tutaj też był
ciekaw jestem ile realnie może za niego wyciągnąć
chyba połowa 80 tyś. tak jak jest w opisie aukcji jest mało realną kwotą :566:
z drugiej strony mało jest tych autFreeMan - Nie 21 Sty, 2007
od dawna jest na allegro i pewnie tutaj też był
ciekaw jestem ile realnie może za niego wyciągnąć
chyba połowa 80 tyś. tak jak jest w opisie aukcji jest mało realną kwotą :566:
z drugiej strony mało jest tych aut
wiesz to jest 2003 r.
a dodatkowo samochody sprzedane w Polsce jako nowe sa zawsze drozsze ...
Mysle ze realna cena (oczywiscie jezeli komus sie SPORT w tym kolorze podoba) to 35tys.PiTT - Nie 21 Sty, 2007 no właśnie kolor i stalówki nie robią pozytywnego wrażenia i może dlatego tak długo się sprzedaje
na ładnej 17" kolor już nie gra tak dużej roli Loko - Pon 22 Sty, 2007 Jakieś jaja, wyraźnie napisane ze 16v nawet znaczki na słupkach 16v są, ale zegary nie są z 16v.
Wysłełem maila o zdjęcie silnika zobaczy się wtedy co to jest.PiTT - Pon 22 Sty, 2007 pierwsze wrażenie - mega dzwon był grany
drzwi od pasażera odstają na dole, zaślepka od poduchy jeszcze uchylona, znaczki 16v raczej nie są na fabrycznym miejscu, spasowanie zderzaka z przodu nie bardzo wyszło, jak się patrzy na zdjęcie od strony kierowcy to drzwi tak samo odróżniają się od reszty...Loko - Pon 22 Sty, 2007 No ale co z tymi zegarami , aż taki dzwon był ze nic z nich nie zostało i trzeba było zmienić, czy tam po prostu nie ma 16v