To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Sciganie trochę inaczej :-)

Kamill - Pią 08 Kwi, 2016

Vlodarsky napisał/a:
Czasem sobie myślę, że muszę napisać książkę o bieganiu :) Lewa, prawa, lewa, prawa, 1000 zł w sklepie, lewa, prawa, lewa, prawa, 1000zł w sklepie itd...

Kuba wygodne buty, gacie, żebyś sobie małego nie obijał o kolana, koszulka i biegasz. Jak coś nie tak to biegasz spokojniej, jak wszystko ok to mocniej. Jak boli to odpoczywasz. Jak Ci zimno to się hartuj, a jak gorąco to za ciepło się ubrałeś :)

Ewentualnie słuchaj ludzi, którzy biegają z tempem pod 5 min i mają już sprzętu za 10 tys.
A ja Was później wszystkich wyprzedzę we wrześniu na maratonie jedząc kebaba i słuchając Britney Spears. Treningi zaczynam już w maju i bedę biegał jak a) będzie mi się chciało b) tak jak będę mógł, a nie zgodnie z harmonogramem z bravo girl.

Dawno się nie odzywałem w tym temacie, ale widzę, że tu cały czas ciśnienie na zakupy :)

Dobra kto mi poleci jakiś bidon, musi być termoizolacyjny, ale tak do max 400zł. Przy tej powierzchni mieszkania niestety czasami kawa zdąży mi ostygnąć zanim przejdę z kuchni do jadalni.

Vlodarsky - Pią 08 Kwi, 2016

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

to fakt mam dziurawe treningówki :faja:

Cytat:
Dobra kto mi poleci jakiś bidon, musi być termoizolacyjny, ale tak do max 400zł. Przy tej powierzchni mieszkania niestety czasami kawa zdąży mi ostygnąć zanim przejdę z kuchni do jadalni.

Tak się składa, że zawodowo pośredniczę w zakupie bidonów !!! zapraszam do kontaktu !!!

PiTT - Pią 08 Kwi, 2016

chyba termos Ci potrzebny a nie bidon ;)
a bidon to wiadomo że najlepszy alu

zefir - Pią 08 Kwi, 2016

Marek chyba zgubiles watek , bo wlasnie o tym piszemy zeby poprostu biegal :D

ja pierdole :D

Nie zgubiłem :) jakieś ochraniacze na szyję mu podrzucacie :)
zefir - Pią 08 Kwi, 2016

aaa ok :faja:
bizon - Pon 11 Kwi, 2016

Ja to nie liczba mnoga :D
Ja we wtorek pobiegłem bez komina i w efekcie jestem chory. Co nie znaczy, że każdy tak ma i musi ten komin mieć :)
Każdemu wg potrzeb.

bizon - Czw 19 Maj, 2016

W ostatnią niedzielę pobiegłem również bez komina w LCJRun (5km).
Niestety dopadła mnie jelitówka i na 3 minuty przed startem jeszcze siedziałem na klopie :D Przez to (a może dzięki temu) zrobiłem 22:54, co jest moja życiówką :) Wiem, wiem, żenująco słabo, ale jestem zadowolony :) Teraz tylko wyleczyć przeziębienie i w niedzielę Piaseczno :)

zefir - Czw 19 Maj, 2016

Dobrze nic tak nie mobilizuje jak sracz :) )

zajebisty czas!

ja wczoraj podczas interwału dziabnałem rekordowy km na bieżni - 3:21 :D

dobrze nogi kreca na jesien atakuje zyciowki na 5 i 10 :)

ale najpierw 50km cross w czerwcu :)

Alexxx - Czw 19 Maj, 2016

bizon napisał/a:
zrobiłem 22:54, co jest moja życiówką Wiem, wiem, żenująco słabo, ale jestem zadowolony

Zaye czas, nie wiem o co Ci chodzi ;)

ja mam PB 21.37 a Zef 20:59 więc już blisko :)

zefir - Czw 19 Maj, 2016

Dla Bizona zawsze jest słabo :D
Kenet - Czw 19 Maj, 2016

Tylko crossfit :rotfl:
Alexxx - Czw 19 Maj, 2016

Tylko piłka nożna! ;D
bizon - Czw 19 Maj, 2016

Alexxx napisał/a:
bizon napisał/a:
zrobiłem 22:54, co jest moja życiówką Wiem, wiem, żenująco słabo, ale jestem zadowolony

Zaye czas, nie wiem o co Ci chodzi ;)

ja mam PB 21.37 a Zef 20:59 więc już blisko :)

Ja jebe, myślałem, że mam bliżej ;D
Będę się musiał zmęczyć!