k-mart - Śro 09 Sty, 2008 POLSKA DLA POLAKOW!!!!!!
ZAMYKAMY GRANICE!!!dzik - Śro 09 Sty, 2008
eM napisał/a:
Ale jak ktoregos ranka obudzisz sie z fiutem w dupie
... to znaczy ze jestes na spocie w Lubliniekubas - Śro 09 Sty, 2008 Jedna rzecz mnie zadziwila na tym zdjeciu...
Ciekawe czy zgadzniecie co.... Myslalem ze to tylko francuzi stosuja udziwnienia techniczne... a jednak sie mylilem...Michał - Śro 09 Sty, 2008 Dobra kubson, zaraz chłopaki odpowiedzą na twoje pytanie.
Ja mam takie pytanie. Macku , kto cie namawiał badz wmawiał ci ze pedalstwo jest ok i zebys spróbował ? Chodzi o to ze ktos do ciebie podszedł na ul. i ci to mówił ?
pozatym, piszecie tutaj o obnoszeniu sie z gejostwem. Bardzo ciekawe, poza Utopią nikt nigdzie nie obnosi sie z tym. Sory, popadacie w paranoje. Gej, nie gej, tez człowiek.
Ostatnie pytanie, w sumie skierowane do macka.
Macku , a jesli bym sie z toba ustawił na kawe/pizze/gadke/swapa i byłby ze mną sebastian , moj ziomkowy gej , to dałbyś mu w jape ? wez pod uwage ze on by sobie stał / siedział obok i prowadził z nami normalną konwersacje. Bo ja juz nie wiem komu chcesz dac w jape a komu nei.
ps. chetnie bym sie przeszedł z paradą gejuchów po warszawie, i dopierodił tej całej młodzieżówce pisowskiej, zeby wpierdalalali do koscioła.Michał - Śro 09 Sty, 2008 http://www.nop.org.pl/
huheuehueheuheueheueheuheuheuhehe
madre głowy
a tego to bym powiesił
kubas - Śro 09 Sty, 2008 chlopaki nie widzicie !!?? Ja pierwszy raz widze ze poloska przechodzi przez miske olejowa !!Marek23 - Śro 09 Sty, 2008
Michał napisał/a:
Dobra kubson, zaraz chłopaki odpowiedzą na twoje pytanie.
Ja mam takie pytanie. Macku , kto cie namawiał badz wmawiał ci ze pedalstwo jest ok i zebys spróbował ? Chodzi o to ze ktos do ciebie podszedł na ul. i ci to mówił ?
pozatym, piszecie tutaj o obnoszeniu sie z gejostwem. Bardzo ciekawe, poza Utopią nikt nigdzie nie obnosi sie z tym. Sory, popadacie w paranoje. Gej, nie gej, tez człowiek.
Macku , a jesli bym sie z toba ustawił na kawe/pizze/gadke/swapa i byłby ze mną sebastian , moj ziomkowy gej , to dałbyś mu w jape ? wez pod uwage ze on by sobie stał / siedział obok i prowadził z nami normalną konwersacje. Bo ja juz nie wiem komu chcesz dac w jape a komu nei.
ps. chetnie bym sie przeszedł z paradą gejuchów po warszawie, i dopierodił tej całej młodzieżówce pisowskiej, zeby leci sobie do koscioła.
Po części się z Tobą zgodzę...ALE
Ludzie heteroseksualni jakoś nie organizują parad by obnosić się/promować swoje upodoania seksualne. Mam zrobić pikietę z ziomkami, że lubię pannę targać za włosy kiedy ją rucham od tyłu? Ja nie chcę widzieć na ulicy parad ani hetero ani homo. Jak lubisz kumplowi zapakować od tyłu to rób to, ale nie opowiadaj o tym wszystkim w mieście.
Oczywiście można odpowiedzieć, że geje czują się nieakceptowani, że ludzie postrzegają ich jako nienormalnych. ALE sorry, walenie drugiego kolesia w dupe jest nienormalne. Przynajmniej z punktu widzenia natury. Jest to po prostu odchylenie od normy, normy jaka istnieje od momentu powstania życia na ziemi.
Akceptuję geji, nie mam nic do nich, ale to oni są lekkim odchyleniem od praw tego świata i tak już jest.M - Czw 10 Sty, 2008
Michał napisał/a:
Ja mam takie pytanie. Macku , kto cie namawiał badz wmawiał ci ze pedalstwo jest ok i zebys spróbował ?
Tak oczywiscie, napisze Ci na gg.
Michal napisał/a:
Chodzi o to ze ktos do ciebie podszedł na ul. i ci to mówił ?
Tez, manifa taka jest jawnym obnoszeniem sie ze swoją dewiacją, ja nie chodze po ulicy i nie manifestuje "lubie pukać kobiety" - od razu ktos by powiedzial ze jestem zbokolem jakims prawda?
Michal dalej napisał/a:
Nigdy w zyciu bym nikogo nie uderzyl za cos takiego, tak jak napisalem szanuje kazdego czlowieka jakim jest. To co napisalem to byla prowokacja i przejaskrawienie celowe.
Chyba ze twoj kolega naruszylby moja nietykalnosc wtedy reakcja bylaby bezlitosna
Michał napisał/a:
ps. chetnie bym sie przeszedł z paradą gejuchów po warszawie, i dopierodił tej całej młodzieżówce pisowskiej, zeby leci sobie do koscioła.
Nie wiem czy ty mnie identyfikujesz z mlodziezowka pisowska ? Nie mam nic wspolnego z zadna mlodziezowka a tymbardziej pisowska.M - Czw 10 Sty, 2008
Michał napisał/a:
http://www.nop.org.pl/
huheuehueheuheueheueheuheuheuhehe
madre głowy
Ja nie lubie Bosaka, tzn ani mnie grzeje ani ziebi, ale Michal za co bys go powiesil? Za swoje poglady? A gdzie ta cala tolerancja dla wolnosci pogladow? Czy jest tylko jednostronna?mi - Czw 10 Sty, 2008 ale z dupy dyskusja się zrobiła... Ja tylko chciałem napisać, że michool ma ładną pupę, a narcyz zgrabne nogi, ale teraz mi głupio Michał - Czw 10 Sty, 2008 to ja juz nic nie rozumiem. Z jednej strony ble a z drugiej luz.
Mi nigdy nikt nie wmawiał ze gejostwo jest wicked.
A co do obnoszenia sie, ty moze nie, ale ja z markiem i badim i 3/4 tego forum, łukasz też, obnosimy sie z tym ze by sie poruchało sylikonowe cycki ... i nie raz miałeś rozmowe z kolegami czy wolisz na jezusa czy doggy style. I nie raz ktos ci mówił " macku, doggy jest da best !! " to tez jest przekonywanie cie do czegos czego nie lubisz ..
nie dogadamy sie
ps, nie kojarze cie z młodzieżówką pisu, bo jakby tak było to wogóle bysmy nie gadali, aczkolwiek macku twoje poglądy są, hmmm, skierowane w strone tych ugrupowań ... nie wszystkie ale napewno częśc. Oni też lubią ponapierdalać gejuchów.
A bosaka bym powiesił za jego idiotyczne poglądy. Według niego to ja teraz nie moge isc sie uchlać, wyrwać jakąś mamuske, i porządnie ją skarcić. Sorry ziom, to nie dla mnie.Marek23 - Czw 10 Sty, 2008
Michał napisał/a:
A co do obnoszenia sie, ty moze nie, ale ja z markiem i badim i 3/4 tego forum, łukasz też, obnosimy sie z tym ze by sie poruchało sylikonowe cycki ... i nie raz miałeś rozmowe z kolegami czy wolisz na jezusa czy doggy style. I nie raz ktos ci mówił " macku, doggy jest da best !! " to tez jest przekonywanie cie do czegos czego nie lubisz ..
Ja Cię znam, wiem, że jesteś hetero i o tym z Tobą rozmawiam... Takiej pogawętce daleko jeszcze do parady równości o której przeczytasz we wszystkich gazetach i zobaczysz tv.Bad-i - Czw 10 Sty, 2008 wyobrażacie sobie parade Nowym Światem, cale HH i Michał na czele z dużą flagą "Mamuśka we will fuck you well" Maciek - Czw 10 Sty, 2008 Zróbmy parade miłośników silikonowych cycków a Bad-i pryprowadzi koleżanki z pracy CHRZANEK - Czw 10 Sty, 2008 Hehehehe - na taka parade to moge iść.
Kubas: Póloś przechodzącą przez miche olejową mialy np fordy sierra 4x4 ( i to nie cosworthy ale zwykle 2,0DOHC)
EDIT : Ale to jest sierra Sorry nie przyjrzalem sie