Kenet - Wto 03 Wrz, 2013 Hmm a to nie jest Toyota MR2? mi - Wto 03 Wrz, 2013 teoretycznie powinna być przepaść w cenie i dostępności części do kozmo i mr2.Kenet - Wto 03 Wrz, 2013 Pytanie jakich - skoro auto dedykowane do "motorsportu" to tutaj ceny są podobne niezależnie od auta jeśli chodzi o zawias i elementy podlegające zużyciu. Możnaby latać na tarczach, klockach, amortyzatorach najtańszych dostępnych do cinquecento - ale wtedy pytanie - co uzasadnia cenę 50 tys. zł? Za tyle kupuję MR2 i drugą na zapas...
Szkoda chłopa i tyle.
Ale BTW - raściak powinieneś się z nim ugadać i mu to poflokować - może nie wyglądałoby tak szpetnie jak teraz mi - Wto 03 Wrz, 2013
Kenet napisał/a:
skoro auto dedykowane do "motorsportu" to tutaj ceny są podobne niezależnie od auta jeśli chodzi o zawias i elementy podlegające zużyciu.
yyyy... No, faktycznie. Sorry.Pirania - Wto 03 Wrz, 2013 Koleś jest marzycielem i ma do tego prawo. Jeden wydaje forsę na dziwki i koks czy balety, drugi próbuje spełnić marzenia. Kto jak kto, ale pasjonaci powinni to rozumieć.M - Wto 03 Wrz, 2013 Pirania tutaj zarządzi! zajcev_28 - Wto 03 Wrz, 2013
Pirania napisał/a:
Jeden wydaje forsę na dziwki i koks czy balety, drugi próbuje spełnić marzenia. Kto jak kto, ale pasjonaci powinni to rozumieć.
Hmm no ale czy to pierwsze nie jest lepsze? Pirania - Wto 03 Wrz, 2013 M, kurde, widze, że masz wielki fun w przypierdzielaniu się do wszystkiego. Mogę wyrazic zdanie? Jeśli macie problem z baba tu jest to daj mi bana i Wy dalej porównujcie który ma większego.Kenet - Wto 03 Wrz, 2013 Marzenie marzeniem, ale przytoczyłem wypowiedzi tego człowieka z założeniami jego projektu - to nie jest marzenie, to jest po prostu głupi pomysł. Gdyby zbudował to dla siebie do upalania to super, ale on to zaczął z myślą o produkcji seryjnej - może nie wielko, ale seryjnej. I szuka sponsora przy założeniach i cenach jakie zacytowałem, żeby pomógł mu zbudować kilka sztuk. Niech podniesie rękę każdy kto by to kupił od niego za 50 tys. z gotowym silnikiem 1.2 fiata! A drugą rękę osoba, której to się podoba w tak prezentującym się nadwoziu Daihatsu Copen mix Corvette.
Nie wszystkie marzenia daje się zrealizować i lepiej chyba wybierać te bardziej realne na pierwszy ogień, niż tracić czas na te z góry niemożliwe?M - Wto 03 Wrz, 2013
Pirania napisał/a:
M, kurde, widze, że masz wielki fun w przypierdzielaniu się do wszystkiego. Mogę wyrazic zdanie? Jeśli macie problem z baba tu jest to daj mi bana i Wy dalej porównujcie który ma większego.
Ale chłopaki też wyrażają swoje zdanie a ty po tym jedziesz.
Widzisz to?
#logikaJanusz - Wto 03 Wrz, 2013
Kenet napisał/a:
Niech podniesie rękę każdy kto by to kupił od niego za 50 tys. z gotowym silnikiem 1.2 fiata!
jeśli będzie klepało konkurencje Ułężu to myślę ze gość będzie bogaty Pirania - Wto 03 Wrz, 2013 A w ilu tych największych nikt nie wierzył i nazywal oszołomem Ile lat mineło by stanęli na czele największych korporacyjnych gigantów?
Każdy ma prawo do marzeń. Może nigdy nie osiągnie sukcesu na dużą skale, ale pewnie jest z tych ktorzy jak nie spróbują zawsze będą żałować, że tego nie zrobili. Koleś jest wręcz fanatykiem i to może go zgubić, bo przy rozmowie okazało się, że mógłby wstawić np. certyfikowany zbiornik na paliwo i miec z bani, ale on nie, on wyprodukuje własny i postara się o zgody, bez względu na czas i kasę. Pewnie tez doszedł do tego etapu, że sam nie ma do tego dystansu. Nie zmienia to faktu, że Wy kupujący 20 pare gum/felg przez Waszych znajomych postrzegani jesteście jak wariaci M - Wto 03 Wrz, 2013 Anonymous - Wto 03 Wrz, 2013 gdzie jest rasta?M - Wto 03 Wrz, 2013 W pracy