Tylko Street Workout! Walle - Czw 19 Maj, 2016 i holenderka, i na Zbawixrasta - Pią 20 Maj, 2016
Cartoon napisał/a:
Kenet napisał/a:
Tylko crossfit
Tylko Street Workout!
Tylko Rolki!
BTW, na początku maja byłem na zawodach na Torze Poznań. Dystans 20 km, na 133 sklasyfikowanych zawodników byłem 10 w generalce i 3 w swojej kategorii wiekowej więc może być
bizon - Pią 20 Maj, 2016
rasta napisał/a:
Cartoon napisał/a:
Kenet napisał/a:
Tylko crossfit
Tylko Street Workout!
Tylko Rolki!
BTW, na początku maja byłem na zawodach na Torze Poznań. Dystans 20 km, na 133 sklasyfikowanych zawodników byłem 10 w generalce i 3 w swojej kategorii wiekowej więc może być
Trochę czitowałeś. Ile Ty w swoim życiu zrobiłeś km po Poznaniu, a ile inni! zefir - Pią 20 Maj, 2016 gratki Raściak
co fakt to fakt, Poznań znasz jak własną kieszeń kosmita - Pią 20 Maj, 2016
ostatnia niedziela
i drugi dzień Świąt Bożego Narodzenia
takie tam hop bizon - Pon 23 Maj, 2016 kosmita, zacnie
Wczoraj udało się zaliczyć 1/4 IM w Piasecznie
Czas 2h43m17s, czyli idę do przodu Niestety kompletnie poległem na bieganiu, na 3km dostałem strzał w jedno udo, zaraz potem w drugie - skurcze. Nigdy nie miałem, więc zaskoczenie było duże. Było źle, ale udało się zacisnąć zęby i wytrzymać do końca. Niestety tempo spadło do 5:30/km. Ale ważne, że się udało dotrzeć do mety
Ktoś jeszcze leciał, bo nie pamiętam?bob.dsk - Pon 23 Maj, 2016 Ja dopiero w lipcu na 1/4 w Bydgoszczy i później 1/2 w Gdyni
W tym roku leciałem tylko wyścig kolarski w Toruniu na 65km ale na 10km wypadł mi bidon i od połowy jechałem bez wody i 5km przed metą odcięło mi prąd ale jakoś się doczłapałem. Gdyby nie ta akcja to myślę że średnia w granicy 35km/h by wyszła a tak niestety trochę ponad 30 bizon - Pon 23 Maj, 2016 Srogie tempo. Ja wczoraj miałem 33, co na budżetowej nie oreo szosie, uważam prywatnie za dobry wynik - jak na moje możliwości.
Ech, kiedyś kupię czasówkę zefir - Pon 23 Maj, 2016 Gratki Bizą , plywanie rower mistrz jak patrzylem na Garminie , ale za to bieganie faktycznie powinienes beknac
ale tez bez dramatu, ostatnio przymierzalem sie do Kross Vento 4.0 całkiem zajebista sprawa, zupelnie inne uczucie predkosci na szosie niz przy moim 15 letnim MTB bizon - Pon 23 Maj, 2016
zefir napisał/a:
Cervelo to nie jest
Owszem, nie
zefir napisał/a:
ale tez bez dramatu, ostatnio przymierzalem sie do Kross Vento 4.0 całkiem zajebista sprawa, zupelnie inne uczucie predkosci na szosie niz przy moim 15 letnim MTB
Owszem, tak rasta - Wto 24 Maj, 2016
bizon napisał/a:
Srogie tempo. Ja wczoraj miałem 33, co na budżetowej nie oreo szosie, uważam prywatnie za dobry wynik - jak na moje możliwości.
Ech, kiedyś kupię czasówkę
Ja w sobotę na dystansie 43 km miałem na zawodach, średnią 32 km/h, teren górski Wysowa-Zdrój niedaleko Limanowej, tyle że na rolkach