To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Sciganie trochę inaczej :-)

Cartoon - Czw 19 Maj, 2016

Kenet napisał/a:
Tylko crossfit :rotfl:

Tylko Street Workout! ;)

Walle - Czw 19 Maj, 2016

i holenderka, i na Zbawix
rasta - Pią 20 Maj, 2016

Cartoon napisał/a:
Kenet napisał/a:

Tylko Street Workout! ;)

Tylko Rolki!

BTW, na początku maja byłem na zawodach na Torze Poznań. Dystans 20 km, na 133 sklasyfikowanych zawodników byłem 10 w generalce i 3 w swojej kategorii wiekowej więc może być :D

bizon - Pią 20 Maj, 2016

rasta napisał/a:
Cartoon napisał/a:
Kenet napisał/a:

Tylko Street Workout! ;)

Tylko Rolki!

BTW, na początku maja byłem na zawodach na Torze Poznań. Dystans 20 km, na 133 sklasyfikowanych zawodników byłem 10 w generalce i 3 w swojej kategorii wiekowej więc może być :D

Obrazek

siema - Pią 20 Maj, 2016

rasta napisał/a:
Cartoon napisał/a:
Kenet napisał/a:

Tylko Street Workout! ;)

Tylko Rolki!

Obrazek

Trochę czitowałeś. Ile Ty w swoim życiu zrobiłeś km po Poznaniu, a ile inni! :rotfl:

zefir - Pią 20 Maj, 2016

gratki Raściak :D

co fakt to fakt, Poznań znasz jak własną kieszeń :D

kosmita - Pią 20 Maj, 2016

:sleep: :sleep: :sleep:

ostatnia niedziela

i drugi dzień Świąt Bożego Narodzenia

takie tam hop ;D

bizon - Pon 23 Maj, 2016

kosmita, zacnie :)

Wczoraj udało się zaliczyć 1/4 IM w Piasecznie :)
Czas 2h43m17s, czyli idę do przodu :) Niestety kompletnie poległem na bieganiu, na 3km dostałem strzał w jedno udo, zaraz potem w drugie - skurcze. Nigdy nie miałem, więc zaskoczenie było duże. Było źle, ale udało się zacisnąć zęby i wytrzymać do końca. Niestety tempo spadło do 5:30/km. Ale ważne, że się udało dotrzeć do mety :)

Ktoś jeszcze leciał, bo nie pamiętam?

bob.dsk - Pon 23 Maj, 2016

Ja dopiero w lipcu na 1/4 w Bydgoszczy i później 1/2 w Gdyni ;D

W tym roku leciałem tylko wyścig kolarski w Toruniu na 65km ale na 10km wypadł mi bidon i od połowy jechałem bez wody ;D i 5km przed metą odcięło mi prąd ale jakoś się doczłapałem. Gdyby nie ta akcja to myślę że średnia w granicy 35km/h by wyszła a tak niestety trochę ponad 30 :/

bizon - Pon 23 Maj, 2016

Srogie tempo. Ja wczoraj miałem 33, co na budżetowej nie oreo szosie, uważam prywatnie za dobry wynik - jak na moje możliwości.
Ech, kiedyś kupię czasówkę ;D

zefir - Pon 23 Maj, 2016

Gratki Bizą , plywanie rower mistrz jak patrzylem na Garminie , ale za to bieganie faktycznie powinienes beknac :D

jaki masz teraz rower?

bizon - Pon 23 Maj, 2016

zefir napisał/a:
jaki masz teraz rower?

http://katalog.bikeworld....38979/corsa_pro
O taki wypas ;D

zefir - Pon 23 Maj, 2016

Cervelo to nie jest :D

ale tez bez dramatu, ostatnio przymierzalem sie do Kross Vento 4.0 :) całkiem zajebista sprawa, zupelnie inne uczucie predkosci na szosie niz przy moim 15 letnim MTB :D

bizon - Pon 23 Maj, 2016

zefir napisał/a:
Cervelo to nie jest :D

Owszem, nie :D

zefir napisał/a:
ale tez bez dramatu, ostatnio przymierzalem sie do Kross Vento 4.0 :) całkiem zajebista sprawa, zupelnie inne uczucie predkosci na szosie niz przy moim 15 letnim MTB :D

Owszem, tak :D

rasta - Wto 24 Maj, 2016

bizon napisał/a:
Srogie tempo. Ja wczoraj miałem 33, co na budżetowej nie oreo szosie, uważam prywatnie za dobry wynik - jak na moje możliwości.
Ech, kiedyś kupię czasówkę ;D

Ja w sobotę na dystansie 43 km miałem na zawodach, średnią 32 km/h, teren górski Wysowa-Zdrój niedaleko Limanowej, tyle że na rolkach :D