To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

kosmita - Śro 27 Lis, 2013

PiTT napisał/a:
akurat wymiana oleju za 2k nie jest zlym interesem jesli chodzi o aso, wiec nie sadze ze poszli tym tropem
zreszta to nie aso ustala czynnosci serwisowe a producent i wszedzie powinny byc identyczne

no ja właśnie o tym, że w ASO tego nie robią, bo producent tego nie przewidział, a nie chcą/nie mogą robić rzeczy, które nie mają namaszczenia centrali
Może po prostu przy takiej wymianie za dużo jest roboty i zamiast zajmować stanowisko na x godzin lepiej w tym czasie wymieniać koła po 500zł/komplet
A w ogóle to w ASO wymiana oleju w skrzyni plus ten dekiel z filtrem kosztowałyby nie 2 a 5k :lol2:

Serwis BMW spoko, amorki wymienili prawie jak w lexie ;D choć trochę opinii krąży, że potrafią się brzydko wypiąć na klienta

PiTT - Śro 27 Lis, 2013

:]
dlatego nigdy bym raczej nie kupil nowego audi ze wzgledu na wizyty w serwisie i ich podejscie do klienta - taka sama masowka jak skoda, nie widze absolutnie zadnej roznicy poza ladniejszymi meblami w salonie :D
uzywana fura to juz inna bajka bo nie ma koniecznosci serwisowania w aso

Walle - Czw 28 Lis, 2013

kosmita napisał/a:
PiTT napisał/a:
akurat wymiana oleju za 2k nie jest zlym interesem jesli chodzi o aso, wiec nie sadze ze poszli tym tropem
zreszta to nie aso ustala czynnosci serwisowe a producent i wszedzie powinny byc identyczne

no ja właśnie o tym, że w ASO tego nie robią, bo producent tego nie przewidział, a nie chcą/nie mogą robić rzeczy, które nie mają namaszczenia centrali
Może po prostu przy takiej wymianie za dużo jest roboty i zamiast zajmować stanowisko na x godzin lepiej w tym czasie wymieniać koła po 500zł/komplet
A w ogóle to w ASO wymiana oleju w skrzyni plus ten dekiel z filtrem kosztowałyby nie 2 a 5k :lol2:

Serwis BMW spoko, amorki wymienili prawie jak w lexie ;D choć trochę opinii krąży, że potrafią się brzydko wypiąć na klienta

Najlepszy serwis jest w Lexie, a z marek dla plebsu - w Toyocie. Obsługa w BMW jest arogancka i często nie zna się na rzeczy. Rzeczywiście najlepiej wymieniać koła - za 1200 pln (całe, gotowe koła) - jak zaproponowali koledze w F10.

kamil - Czw 28 Lis, 2013

hahahah o ja jebie !
Kamill - Czw 28 Lis, 2013

A ja w ks serv do hondy mam info że wymiana oleju w skrzyni manualnej przy 60k km o_O
BTW obłsuga w salonie hondy jest cudowna, wyslalem maila z zapytaniem o przeglad do 3 roznych serwisów, żaden nie odpisał a bylo to w poniedziałek.

W bmw/seacie mam info w ciagu kilku godzin, ew oddzwaniają dośc szybko.

lukp - Czw 28 Lis, 2013

Panowie szukam auta dla zony, 5 drzwi klima automatyczna, isofix i wyłączana poduszka pasażera, benzyna

dziś oglądałem http://otomoto.pl/renault...-C31420019.html całkiem fajnie się tym jeździ, co sadzicie o tym egzemplarzu, lub co innego byście doradzili

Mick - Czw 28 Lis, 2013

lukp napisał/a:
..., lub co innego byście doradzili

I sie zacznie..

:)

Wszystko zalezy od budzetu, albo lepiej wszystko zalezy od tego na co trafisz nie bitego, zadbanego, z pewnego zrodla :)

lukp - Czw 28 Lis, 2013

budżet ok 17tys
Walle - Pią 29 Lis, 2013

clio jest ok, 1.4 98KM lub 1.6 110KM. Nienajgorzej wykończone, nie psuje się bardzo. Nie rdzewieje. Pali do przyjęcia. Jest sporo aut z Polski. Dobry kandydat.
PiTT - Nie 01 Gru, 2013

a ja mam nowy pomysl na fure :D
cls 500
w sumie, nie znajduję minusów, tylko muszę poczytać więcej opinii

Mirek - Nie 01 Gru, 2013

PiTT napisał/a:
a ja mam nowy pomysl na fure :D
cls 500

A ja znam :faja:
1. Brzydkie wnętrze.
2. To nie jest BMW :ble:

Kenet - Nie 01 Gru, 2013

Jeździłem takim, zapala tylne koła w jednej chwili ;D
Janusz - Nie 01 Gru, 2013

PiTT napisał/a:
cls 500

a bagażnik ?? dopiero co wszędzie narzekałeś na wszystko co miało mniejszy niż A6 ??

pozatym cls na dupowóz mistrz :)

PiTT - Nie 01 Gru, 2013

na wakacje i tak box na dach musi byc
cls ma 500l bagaznik, szalu nie ma ale na codzien jezdze sam
zime chyba przejezdze audi a potem narra skodo ;)

lukp - Wto 03 Gru, 2013

może coś takiego :)

http://otomoto.pl/subaru-...-C31481951.html