Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
kosmita - Śro 27 Lis, 2013
PiTT napisał/a:
akurat wymiana oleju za 2k nie jest zlym interesem jesli chodzi o aso, wiec nie sadze ze poszli tym tropem
zreszta to nie aso ustala czynnosci serwisowe a producent i wszedzie powinny byc identyczne
no ja właśnie o tym, że w ASO tego nie robią, bo producent tego nie przewidział, a nie chcą/nie mogą robić rzeczy, które nie mają namaszczenia centrali
Może po prostu przy takiej wymianie za dużo jest roboty i zamiast zajmować stanowisko na x godzin lepiej w tym czasie wymieniać koła po 500zł/komplet
A w ogóle to w ASO wymiana oleju w skrzyni plus ten dekiel z filtrem kosztowałyby nie 2 a 5k
Serwis BMW spoko, amorki wymienili prawie jak w lexie choć trochę opinii krąży, że potrafią się brzydko wypiąć na klientaPiTT - Śro 27 Lis, 2013
dlatego nigdy bym raczej nie kupil nowego audi ze wzgledu na wizyty w serwisie i ich podejscie do klienta - taka sama masowka jak skoda, nie widze absolutnie zadnej roznicy poza ladniejszymi meblami w salonie
uzywana fura to juz inna bajka bo nie ma koniecznosci serwisowania w asoWalle - Czw 28 Lis, 2013
kosmita napisał/a:
PiTT napisał/a:
akurat wymiana oleju za 2k nie jest zlym interesem jesli chodzi o aso, wiec nie sadze ze poszli tym tropem
zreszta to nie aso ustala czynnosci serwisowe a producent i wszedzie powinny byc identyczne
no ja właśnie o tym, że w ASO tego nie robią, bo producent tego nie przewidział, a nie chcą/nie mogą robić rzeczy, które nie mają namaszczenia centrali
Może po prostu przy takiej wymianie za dużo jest roboty i zamiast zajmować stanowisko na x godzin lepiej w tym czasie wymieniać koła po 500zł/komplet
A w ogóle to w ASO wymiana oleju w skrzyni plus ten dekiel z filtrem kosztowałyby nie 2 a 5k
Serwis BMW spoko, amorki wymienili prawie jak w lexie choć trochę opinii krąży, że potrafią się brzydko wypiąć na klienta
Najlepszy serwis jest w Lexie, a z marek dla plebsu - w Toyocie. Obsługa w BMW jest arogancka i często nie zna się na rzeczy. Rzeczywiście najlepiej wymieniać koła - za 1200 pln (całe, gotowe koła) - jak zaproponowali koledze w F10.kamil - Czw 28 Lis, 2013 hahahah o ja jebie !Kamill - Czw 28 Lis, 2013 A ja w ks serv do hondy mam info że wymiana oleju w skrzyni manualnej przy 60k km
BTW obłsuga w salonie hondy jest cudowna, wyslalem maila z zapytaniem o przeglad do 3 roznych serwisów, żaden nie odpisał a bylo to w poniedziałek.
W bmw/seacie mam info w ciagu kilku godzin, ew oddzwaniają dośc szybko.lukp - Czw 28 Lis, 2013 Panowie szukam auta dla zony, 5 drzwi klima automatyczna, isofix i wyłączana poduszka pasażera, benzyna
dziś oglądałem http://otomoto.pl/renault...-C31420019.html całkiem fajnie się tym jeździ, co sadzicie o tym egzemplarzu, lub co innego byście doradziliMick - Czw 28 Lis, 2013
lukp napisał/a:
..., lub co innego byście doradzili
I sie zacznie..
Wszystko zalezy od budzetu, albo lepiej wszystko zalezy od tego na co trafisz nie bitego, zadbanego, z pewnego zrodla lukp - Czw 28 Lis, 2013 budżet ok 17tysWalle - Pią 29 Lis, 2013 clio jest ok, 1.4 98KM lub 1.6 110KM. Nienajgorzej wykończone, nie psuje się bardzo. Nie rdzewieje. Pali do przyjęcia. Jest sporo aut z Polski. Dobry kandydat.PiTT - Nie 01 Gru, 2013 a ja mam nowy pomysl na fure
cls 500
w sumie, nie znajduję minusów, tylko muszę poczytać więcej opiniiMirek - Nie 01 Gru, 2013
PiTT napisał/a:
a ja mam nowy pomysl na fure
cls 500
w sumie, nie znajduję minusów, tylko muszę poczytać więcej opinii
A ja znam
1. Brzydkie wnętrze.
2. To nie jest BMW Kenet - Nie 01 Gru, 2013 Jeździłem takim, zapala tylne koła w jednej chwili Janusz - Nie 01 Gru, 2013
PiTT napisał/a:
cls 500
w sumie, nie znajduję minusów, tylko muszę poczytać więcej opinii
a bagażnik ?? dopiero co wszędzie narzekałeś na wszystko co miało mniejszy niż A6 ??
pozatym cls na dupowóz mistrz PiTT - Nie 01 Gru, 2013 na wakacje i tak box na dach musi byc
cls ma 500l bagaznik, szalu nie ma ale na codzien jezdze sam
zime chyba przejezdze audi a potem narra skodo lukp - Wto 03 Gru, 2013 może coś takiego