anjas - Pią 06 Wrz, 2013 Myślę, że te zmiany w OFE dadzą po dupie platformie. Też mi się to nie podoba, bo reforma była potrzebna, ale w drugą stronę.
Niestety nie rozwiązuje to dla mnie problemu na kogo głosować, bo gdyby dzis były wybory to serio bym nie wiedział.Jakarti - Pią 06 Wrz, 2013 niestety
straszna kicha co do tych wyborow..kamil - Pią 06 Wrz, 2013 dlatego mam też 3 filar, chociaż po 15 latach zdecydowałem się zmienić ubezpieczyciela. Konkurencja ma już lepsze pakiety.was79 - Pią 06 Wrz, 2013
anjas napisał/a:
Niestety nie rozwiązuje to dla mnie problemu na kogo głosować, bo gdyby dzis były wybory to serio bym nie wiedzia
Jakarti napisał/a:
niestety
straszna kicha co do tych wyborow..
Głosujcie na mnie.
Mój program jest prosty. Będę się zajmował tylko tym co mnie interesuje tzn:
- auta, - gry, - piwo.Anonymous - Pią 06 Wrz, 2013 Masz mój głos! Chociaż czuje, że to jedynie obietnice przedwyborcze anjas - Pią 06 Wrz, 2013 była już Polska Partia Przyjaciół Piwa. Nie sprawdzili się was79 - Pią 06 Wrz, 2013 ale jak widzisz ja mam szersze zainteresowania siema - Pią 06 Wrz, 2013
anjas napisał/a:
była już Polska Partia Przyjaciół Piwa. Nie sprawdzili się
Czekajcie, źle klikłem... Edytuję M - Pią 06 Wrz, 2013 Tłum zagłosuje na PIS-PO i nic z tym nie zrobicie siema - Pią 06 Wrz, 2013
anjas napisał/a:
was79 napisał/a:
ale jak widzisz ja mam szersze zainteresowania
was79 napisał/a:
- auta,
was79 napisał/a:
TDI Fahrer
was79 napisał/a:
- gry,
was79 napisał/a:
Jak ktoś lubi klimat rodem z mega drive albo nintendo, to polecam ...
PiTT - Pią 06 Wrz, 2013
kamil napisał/a:
dlatego mam też 3 filar, chociaż po 15 latach zdecydowałem się zmienić ubezpieczyciela. Konkurencja ma już lepsze pakiety.
czyli po 15 latach mogles wycofac caly wklad, z tego co kojarze to do 8 lat nie oplaca sie wycofywac bo duzo na tym traciszPiTT - Pią 06 Wrz, 2013
kamil napisał/a:
dlatego mam też 3 filar, chociaż po 15 latach zdecydowałem się zmienić ubezpieczyciela. Konkurencja ma już lepsze pakiety.
czyli po 15 latach mogles wycofac caly wklad, z tego co kojarze to do 8 lat nie oplaca sie wycofywac bo duzo na tym traciszwas79 - Pią 06 Wrz, 2013
siema napisał/a:
anjas napisał/a:
was79 napisał/a:
ale jak widzisz ja mam szersze zainteresowania
was79 napisał/a:
- auta,
was79 napisał/a:
TDI Fahrer
was79 napisał/a:
- gry,
was79 napisał/a:
Jak ktoś lubi klimat rodem z mega drive albo nintendo, to polecam ...
A powiedz, że nie jestem wszechstronny i się napije i bajki pooglądam (pogram). Aha mam auto z ulubionym silnikiem polaków, także właścicieli B5 i B6 mam w garścianjas - Pią 06 Wrz, 2013
was79 napisał/a:
także właścicieli B5 i B6 mam w garści
a to już ze 3 miliony wyborców was79 - Pią 06 Wrz, 2013 mój twardy elektorat