Mick - Pon 02 Cze, 2014 Colin idzie wszystko, mega sie nim podniecają w mediach, a jest tak jak Przemo pisze.
Gratulacje za wynik dla stoszóstego, rundiego i dla Klaudii!
Szkoda Badiego...
A co u nas: wypadliśmy na 2 odcinku w zielone, strata 6 minut, kibicom udało się nas w końcu wyciągnąć. Później na 3 odcinku prowadziliśmy procedurę wypadkowąqbus - Wto 03 Cze, 2014
rundi napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Gosc idzie jak zly, mysle ze po przeniesieniu do RSMP koledzy z osiek beda mieli problemy.
Tylko mogli by troche zluzowac z tymi informacjami prasowymi. Najlepszy czas na odcinku jadac bez III i IV biegu - jaasne
Niestety mam podobne zdanie - podobnie Musz. Wynika , że chłopaki bez biegów ogrywają nas jak chcą Od następnego rajdu też sobie pewnie ze 2 biegi odejmiemy to pewnie Abarth będzie szybszy
A dlaczego Karpniki pojechał 10 s wolniej niz na 1 przejezdize? Na 2 petli warunki sie poprawiły a nie pogorszyły... na Gajówce cofał a na Lubomierzu juz zaczely ginac biegi, wczoraj sprawdzilem ta informacje... na 2 petle wyjechał tylko bez 3 biegu, reszta dzialala. 1 przejazd OSu Karpniki to zwyciestwo w osce w RSMP z przewaga 6 s nad Tomkiem Zerebeckim!! Colin jest kot i tyle... nie ma szans zeby ktos sie pod niego podpial w tym rok jak sam czegos nie nawywija.rundi - Wto 03 Cze, 2014 Szybki jest - to fakt. Nad ustawieniem zawiasu pracuje z Gołębiem więc o nastawy jestem spokojny. A co do tego czy się nikt nie podepnie pod jego czasy to poczekamy , zobaczymy Abarth był gotowy dopiero w nocy przed rajdem więc ten rajd jechaliśmy "testowo" ale jeśli czas pozwoli to do następnego chcemy być bardziej przygotowani i nie ukrywam , że chcemy jechać już normalnym tempem więc może będziemy walczyć z Colinem.Bad-i - Wto 03 Cze, 2014 Rundi lecicie Kaszuby?rundi - Wto 03 Cze, 2014 TakBad-i - Pią 06 Cze, 2014 Kurde Gdansk odwolali, gdzie szukac czegos innego do czasu Rzeszowa?qbus - Pią 06 Cze, 2014 Bohemia...Bad-i - Pią 06 Cze, 2014
qbus napisał/a:
Bohemia...
Z licencja R1?Bad-i - Wto 10 Cze, 2014 A tutaj nasz przejazd OS3 z awaria hamulcy. Pod koniec Osu nie bylo juz nic pod pedalem co zreszta widac.
rundi - Wto 10 Cze, 2014
Bad-i napisał/a:
qbus napisał/a:
Bohemia...
Z licencja R1?
Też szukamy czegoś poza naszymi granicami Badi już coś wybrałeś ?Bad-i - Wto 10 Cze, 2014
rundi napisał/a:
Bad-i napisał/a:
qbus napisał/a:
Bohemia...
Z licencja R1?
Też szukamy czegoś poza naszymi granicami Badi już coś wybrałeś ?
.
Plan mam nastepujacy:
- przyszly tydzien dwa dni testow
- 5-6 lipiec Rally Opoczno (RO)
- moze Bohemia
- testy przed Rzeszowskim106 - Pon 07 Lip, 2014 ruszyla strona rajdu rzeszowskiego
OS-1 Wysoka 1 – 10:25 (10,78 km)
OS-2 Wojaszówka 1 – 11:10 (16,00 km)
OS-3 Zagorzyce 1 – 12:20 (13,47 km)
SERWIS A (Politechnika Rzeszowska) – 13:30
OS-4 Wysoka 2 – 14:55 (10,78 km)
OS-5 Wojaszówka 2 – 15:40 (16,00 km)
OS-6 Zagorzyce 2 – 16:50 (13,47 km)
Ceremonia Mety – 18:15; Rzeszów, RynekMarek23 - Pon 07 Lip, 2014 Wojaszowka 16 km. Kurde,ze tez nie mam budzetu Bad-i - Wto 08 Lip, 2014 Ktos ma jakies prognozy bo nie wiem jakie opony dokupic