Kamill - Pon 05 Sty, 2015 Ja więcej audio z polecenia nie kupie, bo to co się podobało moim doradcom, ostatecznie nie podobało mi się w ogóle. Myślałem że się przyzwyczaję, albo się nie znam, ale się nie przyzwyczaiłem i dalej się nie znam Ale mam plan na zmianę przynajmniej amplituner i z tym tematem na pewno udam się do kamila żeby ograniczył mi wybór, a później kupię to co mi się najlepiej podoba nie patrząc na opinię innych.Bad-i - Pon 05 Sty, 2015 Ja tak zrobilem z tym Marantzem, ale mi przede wzystkim zalezalo na dwoch wyjsciach HDMIkamil - Pon 05 Sty, 2015 Marantz ładnie gra i wybór na pewno dobry. Kolesie przyjadą , rozkminia i będziesz zadowolony a kolumny sam powinieneś wybrać takie jakie Ci pasują w odsłuchu.
Tak jak Pitt chciał kupic za 2,5 k a trafiły mu się ładnie grajace Jamo za 1 kBad-i - Wto 06 Sty, 2015 Panowie a może byłby ktoś zainteresowany takim zestawem:
+ komplet glosnikow firmy M Audio (dwa duze przednie, centralny, 3 tylne i subwoofer)
Vlodarsky - Wto 06 Sty, 2015 Gdyby nie to, że swoje pakuje w folie i wywożę do rodziców niedługo, żeby mi Niunia nie popsuła to może bym wymienił na takie coś Technics, który kiedyś nabyłem od Anjasa nie ma funkcji kina (4 wyjścia) , a nie wiem czy Andrzej przyjmuje reklemacje tym bardziej, że byłem tego świadomy, a cena była poniżej wszelkiej godności i sprzedającego i kupującego Kamill - Wto 06 Sty, 2015 A co Wy się na jakiś armagedon szykujecie, gołe ściany, a reszta okręcona folią. Może i ja powinienem cos ogarnać? Bad-i - Wto 06 Sty, 2015 Serio jakbyscie mieli jakiegos chetnego to pilnie potrzebuje zrobic miejsce Vlodarsky - Wto 06 Sty, 2015
Kamill napisał/a:
A co Wy się na jakiś armagedon szykujecie, gołe ściany, a reszta okręcona folią. Może i ja powinienem cos ogarnać?
Jak Ci młody palce w membrane wsadzi to będziesz wiedział o co cho albo jak zacznie Ci sprawdzać przyciski w sprzęcie na wytrzymałość.Kamill - Wto 06 Sty, 2015
Vlodarsky napisał/a:
Kamill napisał/a:
A co Wy się na jakiś armagedon szykujecie, gołe ściany, a reszta okręcona folią. Może i ja powinienem cos ogarnać?
Jak Ci młody palce w membrane wsadzi to będziesz wiedział o co cho albo jak zacznie Ci sprawdzać przyciski w sprzęcie na wytrzymałość.
ikea patrull Vlodarsky - Wto 06 Sty, 2015 nie upilnujesz
widziałeś film jak zwierzęta uciekają z klatek w sprytny sposób ?
Dzieci są mądrzejsze Kamill - Wto 06 Sty, 2015 No nic, ja poczekam do pierwszego "uderzenia", amplituner i tak chciałem zmienić, może pojawi się w dziale sprzedam z urwaną gałką Na razie zaczął się na brzuch przetaczać.anjas - Śro 07 Sty, 2015
Bad-i napisał/a:
Serio jakbyscie mieli jakiegos chetnego to pilnie potrzebuje zrobic miejsce
A ile chcesz dularow za ten sprzet?
Dobrze gra? Bad-i - Śro 07 Sty, 2015
anjas napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Serio jakbyscie mieli jakiegos chetnego to pilnie potrzebuje zrobic miejsce
A ile chcesz dularow za ten sprzet?
Dobrze gra?
Moim skromnym zdaniem gra super, powodem zmiany jest brak wyjscia HDMI W DVD a ja tego potrzebowalem do projektora. No i oczywiscie takze brak wyjsc hdmi w ampie.
Teraz dvd jak potrzeba bede gral z PSa.
A kolumny to tak jak juz wspominalem, nowy sprzet czarny to i glosniki maja byc czarne Cartoon - Śro 07 Sty, 2015
Vlodarsky napisał/a:
Kamill napisał/a:
Jak Ci młody palce w membrane wsadzi to będziesz wiedział o co cho albo jak zacznie Ci sprawdzać przyciski w sprzęcie na wytrzymałość.
U mnie całkiem niedawno młody użył tv jako toru wyścigowego... jak nie patrzysz pod światło to rys nie widać
Teraz nauczył się obsługiwać PS (wyjmuje z szuflady płytę z Autami 2, włącza konsolę, ładuje płytę i każe odpalić tv ), czekam, kiedy połamie pierwszą płytę w napędziesiema - Śro 07 Sty, 2015 U mnie ćwiczył zmianę biegów na iPodzie zamontowanym w stacji dokującej.
Drugą stację postawiłem już wyżej...