To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - sprzet audio do domu

Kamill - Pon 05 Sty, 2015

Ja więcej audio z polecenia nie kupie, bo to co się podobało moim doradcom, ostatecznie nie podobało mi się w ogóle. Myślałem że się przyzwyczaję, albo się nie znam, ale się nie przyzwyczaiłem i dalej się nie znam ;) Ale mam plan na zmianę przynajmniej amplituner i z tym tematem na pewno udam się do kamila żeby ograniczył mi wybór, a później kupię to co mi się najlepiej podoba nie patrząc na opinię innych.
Bad-i - Pon 05 Sty, 2015

Ja tak zrobilem z tym Marantzem, ale mi przede wzystkim zalezalo na dwoch wyjsciach HDMI
kamil - Pon 05 Sty, 2015

Marantz ładnie gra i wybór na pewno dobry. Kolesie przyjadą , rozkminia i będziesz zadowolony a kolumny sam powinieneś wybrać takie jakie Ci pasują w odsłuchu.
Tak jak Pitt chciał kupic za 2,5 k a trafiły mu się ładnie grajace Jamo za 1 k

Bad-i - Wto 06 Sty, 2015

Panowie a może byłby ktoś zainteresowany takim zestawem:

+ komplet glosnikow firmy M Audio (dwa duze przednie, centralny, 3 tylne i subwoofer)

Vlodarsky - Wto 06 Sty, 2015

Gdyby nie to, że swoje pakuje w folie i wywożę do rodziców niedługo, żeby mi Niunia nie popsuła to może bym wymienił na takie coś :) Technics, który kiedyś nabyłem od Anjasa nie ma funkcji kina (4 wyjścia) , a nie wiem czy Andrzej przyjmuje reklemacje :) tym bardziej, że byłem tego świadomy, a cena była poniżej wszelkiej godności i sprzedającego i kupującego :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Kamill - Wto 06 Sty, 2015

A co Wy się na jakiś armagedon szykujecie, gołe ściany, a reszta okręcona folią. Może i ja powinienem cos ogarnać? :>
Bad-i - Wto 06 Sty, 2015

Serio jakbyscie mieli jakiegos chetnego to pilnie potrzebuje zrobic miejsce :)

Kamill napisał/a:
A co Wy się na jakiś armagedon szykujecie, gołe ściany, a reszta okręcona folią. Może i ja powinienem cos ogarnać? :>

Jak Ci młody palce w membrane wsadzi to będziesz wiedział o co cho :rotfl: albo jak zacznie Ci sprawdzać przyciski w sprzęcie na wytrzymałość.

Vlodarsky napisał/a:
Kamill napisał/a:

Jak Ci młody palce w membrane wsadzi to będziesz wiedział o co cho :rotfl: albo jak zacznie Ci sprawdzać przyciski w sprzęcie na wytrzymałość.

ikea patrull :faja:

:) nie upilnujesz :)

widziałeś film jak zwierzęta uciekają z klatek w sprytny sposób ? :faja:
Dzieci są mądrzejsze :)

No nic, ja poczekam do pierwszego "uderzenia", amplituner i tak chciałem zmienić, może pojawi się w dziale sprzedam z urwaną gałką ;) Na razie zaczął się na brzuch przetaczać.
anjas - Śro 07 Sty, 2015

Bad-i napisał/a:

A ile chcesz dularow za ten sprzet?
Dobrze gra? :)

Bad-i - Śro 07 Sty, 2015

anjas napisał/a:
Bad-i napisał/a:

A ile chcesz dularow za ten sprzet?
Dobrze gra? :)

Moim skromnym zdaniem gra super, powodem zmiany jest brak wyjscia HDMI W DVD a ja tego potrzebowalem do projektora. No i oczywiscie takze brak wyjsc hdmi w ampie.

Teraz dvd jak potrzeba bede gral z PSa.

A kolumny to tak jak juz wspominalem, nowy sprzet czarny to i glosniki maja byc czarne ;)

Cartoon - Śro 07 Sty, 2015

Vlodarsky napisał/a:
Kamill napisał/a:

U mnie całkiem niedawno młody użył tv jako toru wyścigowego... jak nie patrzysz pod światło to rys nie widać ;)
Teraz nauczył się obsługiwać PS (wyjmuje z szuflady płytę z Autami 2, włącza konsolę, ładuje płytę i każe odpalić tv ;) ), czekam, kiedy połamie pierwszą płytę w napędzie

siema - Śro 07 Sty, 2015

U mnie ćwiczył zmianę biegów na iPodzie zamontowanym w stacji dokującej.
Drugą stację postawiłem już wyżej...