Michał - Wto 17 Paź, 2006 nie wiem czy wiecie ale nawet chlopaki z hothatch.pl przyjechali Anonymous - Wto 17 Paź, 2006 sejami Jakarti - Wto 17 Paź, 2006 no widzielismy - przyjechali - lukasz z nimi chwile pogadal ale jakos bardziej nie chcieli sie zaprzyjaznic
pewnie to zdanie wywola burze ale mowie tylko, ze stali z boku. no offence.FreeMan - Śro 18 Paź, 2006 No to teraz cos z mojego aparatu!
po tym tekscie myslalem ze bedzie zdjecie typu twarde suteczki a tutaj grupa ala
nox - Śro 18 Paź, 2006 co to za moda na białe buciki ??:)Bad-i - Śro 18 Paź, 2006
nox napisał/a:
co to za moda na białe buciki ??:)
chłopaki jechali do Utopii po zdjęciach :562:nox - Śro 18 Paź, 2006 a to jakiś miejscowy Gej club?? Anonymous - Śro 18 Paź, 2006 zdjecie grupowe gites! szkoda ze jakos nam te zdjecia furek za dobrze nie wyszły. :567: Sprzęt za słaby i tyle! trzeba sie ustawic w miejscu z lepszym oswietleniem...Bad-i - Śro 18 Paź, 2006
nox napisał/a:
a to jakiś miejscowy Gej club??
nie bylem ale koledzy powiedzieli ze najlepszy Jakarti - Śro 18 Paź, 2006
nox napisał/a:
co to za moda na białe buciki ??:)
tylko prezesi nosza biale buty a zdjecia fajne.. grupowe najlepsze ) tylko troche nieostre.. ktos wie czemu?? zeby nastepnym razem wyszly lepsze KonradMK - Śro 18 Paź, 2006 michał jak zwykle musiał coś zrobić z łapami żeby fajnie wyjść :570:Michał - Śro 18 Paź, 2006 konrad - morda
white sneakers - najlepsze !!
carlos dobrze wyglada , jimmi tez....
Dlaczego nie ostre.
Jest dlugie naświetlanie, wiec w czaie jak sie naciska guzik to aparat sie milimetr poruszy i doooopa. Dlatego mówiłem zeby łukaszu kupił sobie ten wężyk. Jest to przycisk na kabelku .Anonymous - Czw 19 Paź, 2006
JIMEK napisał/a:
sejami
???
Jakarti napisał/a:
no widzielismy - przyjechali - lukasz z nimi chwile pogadal ale jakos bardziej nie chcieli sie zaprzyjaznic
pewnie to zdanie wywola burze ale mowie tylko, ze stali z boku. no offence.
dlaczego burze - przywitalismy sie i stanelismy z boku zeby wam tla nie psuc
Mielismy nadzieje ze moze w miasto gdzies podjedziemy razem ...
"chcielismy dobrze a wyszlo jak zwykle ..."