Maciek - Nie 22 Paź, 2006 dobra, to ja poprosze namiary i dzisiaj moge sie z kims pozderzać
ja jakis mało wyscigowy chyba jestem albo tak sie lipnie na myszce jezdzi. Wczoraj kreciłem coś w okolicach 1,50.xx Loko - Nie 22 Paź, 2006 Wlazłem dzis na serwerek nasz klubowy i zauważyłem ze włączona jest opcja wiatru. Generalnie przyjeło się w tej grze, zę jezdzi się bez wiatru, wiekszość serwerów, ligi i inne puchary wszystko rozgrywane jest bez wiatru.
Z wiatrem robi się troche zamieszanie, bo nie wiadomo jak się jedzie czy wolno czy szybko bo wiatr sporo zmienia raz moze poprawic czas, a raz pogorszyć, zależy w którą strone dmucha. No i oczywiscie opis który dałem nie ma zastosowania w grze z wiatrem, bo zmieniają się prędkości na prostych i tym samym miejsca hamowania. Na długiej prostej w zależności od tego czy jedziemy z wiatrem czy pod wiatr prędkosć moze się wachać od 17x do 19x wiec jest to spora różnica Rudello - Nie 22 Paź, 2006 no nie :573: myslalem ze przyszpanuje lepszym czasem a tu dariano i strick ciagle przedemna grrrr.. chłopaki nooo :564:saxorulez - Nie 22 Paź, 2006 ee.. dziewczyny.. a jak mogę podmienić dzwięki. Bo chciałbym mieć v-tec'a w swoim małym GTi M - Nie 22 Paź, 2006
saxorulez napisał/a:
ee.. dziewczyny.. a jak mogę podmienić dzwięki. Bo chciałbym mieć v-tec'a w swoim małym GTi
To tylko swap głowicy Ci pomoze Maciek - Nie 22 Paź, 2006 zawsze można odpalić w winampie strick - Nie 22 Paź, 2006
Loko napisał/a:
Z wiatrem robi się troche zamieszanie
To dlatego czasami miałem idealne przejazdy a czasy słabe, a ja się zastanawiałem o co biega Michał - Nie 22 Paź, 2006 pogramy jutro ?? jakos wieczoremDariano - Nie 22 Paź, 2006 dzis wykrecilem ciut lepszy czas 1,36,10 i ni chuja nie mam pomyslu gdzie tu urwac jeszcze z sekunde?? jeszcze pytanie mam na jakich oponach jezdza pro zawodnicy ??Loko - Nie 22 Paź, 2006 Odwiedzałęś tą stronke z setupami, którą podawałem? Tam są własnie ustawienia najlepszych zawodników, oniu sami je tam umieszczają
Generalnie to jest tak dziwnie z tymi oponami, bo z przodu są te właściwe, nie pamietam jak one się nazywaja chyba road normal, a z tyłu hybrydowe czyli niby na tory gdzie jest troche szutru i wiecej asfaltu, no ale na takich oponach wszyscy jeżdża i tak podobno jest dobrze Maciek - Pon 23 Paź, 2006 jakie jest hasło?Loko - Pon 23 Paź, 2006 serwer hothatch.org hasło hondarulez anjas - Pon 23 Paź, 2006
Michał napisał/a:
pogramy jutro ?? jakos wieczorem
ja chętnie... może 19.00 (już dzisiaj)?
muszę poćwiczyć, bo coś mi nie idzie ostatnio...Michał - Pon 23 Paź, 2006 ja ja ja !!
oczywiscie, dzisiaj o 19 , moge sie dostosować do godziny !!
mi tez wczoraj pasciowo szlo. Grałem z darkiem i duppa. Na koniec wyjebało mnie z serwera i nie mogłem sie połączyć. Ale yo wina neta z mojej strony a nie serwkaM - Pon 23 Paź, 2006
Michał napisał/a:
ja ja ja !!
oczywiscie, dzisiaj o 19 , moge sie dostosować do godziny !!
mi tez wczoraj pasciowo szlo. Grałem z darkiem i duppa. Na koniec wykonujący ruchy posuwiste mnie z serwera i nie mogłem sie połączyć. Ale yo wina neta z mojej strony a nie serwka