strick - Pon 13 Lis, 2006 Brak serwera! Chciałem juz sobie przejechać kilka lapów, a tu taki psikus Loko - Pon 13 Lis, 2006
strick napisał/a:
Loko napisał/a:
No dobra to wpadne nawet w złym , ale nie napewno wpadne
Loko to ja już niec nie wiem
Napisałem ze wpadne nawet w złym, ale nie jestem pewny czy dam rade wogóle wpaść
A tak generalnie to wolał bym nie wpadać, młody jeszcze jestem DeeS - Pon 13 Lis, 2006 a moze ktos napisac jakies info jakie haslo i jaka nazwa servera ?Anonymous - Pon 13 Lis, 2006 5. Ja postaram sie być Loko - Pon 13 Lis, 2006
DeeS napisał/a:
a moze ktos napisac jakies info jakie haslo i jaka nazwa servera ?
Na razie nie ma serwera chyba, a hasło i nazwe wysyłąm na pw.DeeS - Pon 13 Lis, 2006 ok. CoolAnonymous - Pon 13 Lis, 2006
Loko napisał/a:
DeeS napisał/a:
a moze ktos napisac jakies info jakie haslo i jaka nazwa servera ?
Na razie nie ma serwera chyba, a hasło i nazwe wysyłąm na pw.
A to jest jakieś nowe?Jeżeli tak to też poproszę PW.
Pozdro.DeeS - Pon 13 Lis, 2006 nie wiem czy nowe , ale ja bede pierwszy raz na tym GP
P.S jak bedzie server online to niech ktos skrobnie ze juz stoi albo cos.Loko - Pon 13 Lis, 2006 Hasło jest takie jakie byłotylko tak jak Dees pisze on pierwszy raz jedzie wiec go nie znał, za serwer jest tutaj odpowiedzialny eM i na pewni jak serwer będzie to on napisze cos an forum, ale tak jak pisal wcześniej mozliwe ze serwera wogóle nie bedzie.
[ Dodano: Pon 13 Lis, 2006 ]
Dobra ja już na 100 % moge jechac tylko czy jedziemy i gdize?Michał - Pon 13 Lis, 2006 nie ma serwera chybaDariano - Pon 13 Lis, 2006 nie ma serwa lipa
dobra dziewczyny postawie serwer ale na pieciu graczy bo moj net tp 512 i nie bedzie za ostro banglal serwer hothach.org bez haslastrick - Pon 13 Lis, 2006 Ja i DeeS jesteśmy na Zion Race Serwer, ale jak Dariano postawisz to wpadam!
Dajcie ktoś sygnał na kom jeżeli juz będzie serwer! 601484040anjas - Nie 19 Lis, 2006 gramy jutro?Michał - Nie 19 Lis, 2006 o ten cwaniak, nie odzywa sie tydzien a teraz wyskozył z dwoma swlowami
NAJASKU , OCZYWISCIE ZE GRAMY Loko - Nie 19 Lis, 2006 Mnie nie stety nie będzie