anjas - Wto 25 Wrz, 2012 na serwerze mam z 15 baz danych. Masz pomysł jak rozpoznać, która jest przypisana do tego serwisu?siema - Wto 25 Wrz, 2012 Znajdziesz tę informację w pliku configuration.php.GeKo - Śro 26 Wrz, 2012
siema napisał/a:
Co do nowych treści na portal to ja mogę napisać artykuł o wyższości (i różnicach) Clio II ph3 nad Clio II ph 2 i ph1
W razie czego służę konsultacjami, coś tam wiem siema - Śro 26 Wrz, 2012
GeKo napisał/a:
siema napisał/a:
Co do nowych treści na portal to ja mogę napisać artykuł o wyższości (i różnicach) Clio II ph3 nad Clio II ph 2 i ph1
W razie czego służę konsultacjami, coś tam wiem
Na razie to nic z tego. Anjas nie dzwoni, nie pisze... anjas - Czw 27 Wrz, 2012 dojechany jestem na maksaWuRC - Czw 27 Wrz, 2012 Jeśli chodzi o treści na portal to w razie czego też coś mogę napisać.EmerytRs2 - Nie 30 Wrz, 2012
siema napisał/a:
mogę napisać artykuł o wyższości (i różnicach) Clio II ph3 nad Clio II ph 2 i ph1
masa !! siema - Śro 03 Paź, 2012 Ja tutaj ciągle zaglądam anjas - Śro 03 Paź, 2012 ja też, ale Maciek nie zagląda siema - Sob 10 Lis, 2012 Przeglądam sobie blogaska http://race4fun.pl (Kamilla) i żałuję, że hothatch.org wygląda aktualnie jak wygląda. Naprawdę ten portal fajnie się prezentował i można go było rozwinąć w platformę dla chcących coś ciekawego napisać o upalaniu i motosporcie. Były teksty Chrzanka i Saxoruleza (kontynuatorów tradycji też byśmy pewnie znaleźli), a teraz... Vlodarsky - Nie 11 Lis, 2012 A materiały z głównej strony już nie istnieją ?siema - Czw 29 Lis, 2012 Z okazji tego, że domena hothatch.org szczęśliwie odzyskana i forum znów działa, może przywrócimy też do działania portal? anjas - Czw 29 Lis, 2012 ja jestem za! siema - Pią 30 Lis, 2012 I jeszcze dodałbym obsługę SSL, czyli dostęp do forum poprzez szyfrowane połączenie https! Czasem jak siedzę na jakiejś konferencji i łączę się przez dziwnego hotspota, to mam obawy czy ktoś mi zaraz konta na hh.org nie przejmie Greg - Pią 30 Lis, 2012 No no. Zacny pomysł milordzie!
A co do pisania to ja chętnie mogę coś skrobnąć - kiedyś zajmowałem się tym zawodowo ale w motocyklówce.