To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Www.hothatch.org - www.hothatch.org

anjas - Wto 25 Wrz, 2012

na serwerze mam z 15 baz danych. Masz pomysł jak rozpoznać, która jest przypisana do tego serwisu?
siema - Wto 25 Wrz, 2012

Znajdziesz tę informację w pliku configuration.php.
GeKo - Śro 26 Wrz, 2012

siema napisał/a:
Co do nowych treści na portal to ja mogę napisać artykuł o wyższości (i różnicach) Clio II ph3 nad Clio II ph 2 i ph1

W razie czego służę konsultacjami, coś tam wiem ;)

siema - Śro 26 Wrz, 2012

GeKo napisał/a:
siema napisał/a:
Co do nowych treści na portal to ja mogę napisać artykuł o wyższości (i różnicach) Clio II ph3 nad Clio II ph 2 i ph1

W razie czego służę konsultacjami, coś tam wiem ;)

Na razie to nic z tego. Anjas nie dzwoni, nie pisze... ;-)

anjas - Czw 27 Wrz, 2012

dojechany jestem na maksa
WuRC - Czw 27 Wrz, 2012

Jeśli chodzi o treści na portal to w razie czego też coś mogę napisać.
EmerytRs2 - Nie 30 Wrz, 2012

siema napisał/a:
mogę napisać artykuł o wyższości (i różnicach) Clio II ph3 nad Clio II ph 2 i ph1 :-)

masa !! ;D

siema - Śro 03 Paź, 2012

Ja tutaj ciągle zaglądam :>
anjas - Śro 03 Paź, 2012

ja też, ale Maciek nie zagląda ;)
siema - Sob 10 Lis, 2012

Przeglądam sobie blogaska http://race4fun.pl (Kamilla) i żałuję, że hothatch.org wygląda aktualnie jak wygląda. Naprawdę ten portal fajnie się prezentował i można go było rozwinąć w platformę dla chcących coś ciekawego napisać o upalaniu i motosporcie. Były teksty Chrzanka i Saxoruleza (kontynuatorów tradycji też byśmy pewnie znaleźli), a teraz... :ass:
Vlodarsky - Nie 11 Lis, 2012

A materiały z głównej strony już nie istnieją ?
siema - Czw 29 Lis, 2012

Z okazji tego, że domena hothatch.org szczęśliwie odzyskana i forum znów działa, może przywrócimy też do działania portal? ;D :jupi:
anjas - Czw 29 Lis, 2012

ja jestem za! :)
siema - Pią 30 Lis, 2012

I jeszcze dodałbym obsługę SSL, czyli dostęp do forum poprzez szyfrowane połączenie https! Czasem jak siedzę na jakiejś konferencji i łączę się przez dziwnego hotspota, to mam obawy czy ktoś mi zaraz konta na hh.org nie przejmie ;)
Greg - Pią 30 Lis, 2012

No no. Zacny pomysł milordzie!

A co do pisania to ja chętnie mogę coś skrobnąć - kiedyś zajmowałem się tym zawodowo ale w motocyklówce. :)