* na przykładzie R19 16vTomsoN - Sob 12 Kwi, 2008 wracając do Jaqb'owego tajpera to dziś się hamował u Graba Więc rasta ustawiaj się
304hp i 280nm Misiek_lbn - Sob 12 Kwi, 2008 a Marcin mówił że pewnie nie przekroczy 300 koni bo za ciepło
super wynik, będzie na co popatrzeć w ułęży i w lublinie TomsoN - Sob 12 Kwi, 2008
Jaqb napisał/a:
ktos dzis moze na S???
rasta - Sob 12 Kwi, 2008
TMs napisał/a:
wracając do Jaqb'owego tajpera to dziś się hamował u Graba Więc rasta ustawiaj się
304hp i 280nm
Chętnie, choć od takiego kozaka to mogę dostać! CTR ma świetną skrzynię no i na pewno nie ma takich problemów z trakcją - no ale z przyjemnością sie ustawię tylko jak i gdzie bo typa nie znam TomsoN - Nie 13 Kwi, 2008 Wykresik dorzucam "0,6 bara laduje wiec troche wiecej niz 7 psi hehe przy odcince to nawet wchodzi na 0,7bara"
M - Nie 13 Kwi, 2008 Fajnie ładuje ale tuner troche zje.bał moment przejścia faz, widać ze mozna nizej (moze klient nie chcial), nie tam zebym byl zlosliwy. Jakarti - Nie 13 Kwi, 2008
eM napisał/a:
Fajnie ładuje ale tuner troche zje.bał moment przejścia faz, widać ze mozna nizej (moze klient nie chcial), nie tam zebym byl zlosliwy.
mozesz Macius to przetlumaczyc na moje?
fazy to ja w wiaderku nosze..saxorulez - Pon 14 Kwi, 2008 chodzi o moment zapięcia VTECa - czyli przy jakich RPM przełączają się krzywki na wałkach, coś jak twój wariatorM - Pon 14 Kwi, 2008 Chodzi o to ze jedzie samochod i normalnie jest tak:
wwwwwuuuuuuuRRRRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
na tym setupie powyzej jest:
ziuuuuuuuuuuuuuuZIUUUUUURYYYYYYYYYYYYYYY
a moze byc lepiej czyli:
ziuuuuuuuuuZIUUUUUURYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Czyli pi.zdniecie widac ze moze byc troche wczesniej.
Lecz moze to byc celowy zamysl zeby auto mialo jako takie spalanie i to zrozumiale jest dla mne.Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008 Wcześniej niż 3500 obr?M - Pon 14 Kwi, 2008