Vlodarsky - Pon 24 Kwi, 2006 za te pieniadze to wole kupic sobie deser lodowy w mc donaldzieLoko - Pon 24 Kwi, 2006
saxorulez napisał/a:
ja nie.. za duze tłumy. Chyba ze ktos może załatwić loze dla VIPów
Wygodniś :DGrzesiek VTS - Pon 24 Kwi, 2006 Widzial ktos kiedys takie Saxo ???
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1104606Michał - Pon 24 Kwi, 2006 to ejst phIII , mało tego wyprodukowali, na gaźniku , 172 kuce i moment w piku 280 Nm
Jakis tani, moze sie KULNO ??Loko - Pon 24 Kwi, 2006 Piękna sztuka :DGrzesiek VTS - Pon 24 Kwi, 2006 jutro zadzwonie sie zapytac o niego Anonymous - Pon 24 Kwi, 2006 kupuje Niemy - Wto 25 Kwi, 2006 dzisiaj dorwaly mnie pieczarki za rozmawianie przez komorke podczas jazdy, stali sobie na przystanku autobusowym, zaspiewali mi 200zl i 0 pkt, po krotkim targowaniu uslyszalem- "no dobra to tu jest Pana dowod rejestracyjny i niech pan wlozy do niego 50zl ale tak zeby tego nie widzial ten pan co tam stoi na przystanku" gdy ponownie dawalem dowod do "sprawdzenia" powiedzialem ze mam tylko 40zl i tez uszlo :580:
jednak zdazaja sie jeszcze spoko gliniarze PiTT - Wto 25 Kwi, 2006 a ja w święta zostałem zatrzymany za wawą za przekroczenie prędkości
niby norma tylko że w tym czasie jak mnie namierzyli to jeszcze wyprzedzała mnie inna fura
na początku myślałem że jak jego nie dupneli to mnie tylko na kontrolę zatrzumują a on pokazuje że w miejscu gdzi e było ogr. do 70 jechałem 104
powiedziałem że nie mnie złapał bo ja jechałem nie więcej jak 90 a gość mnie przecież jeszcze wyprzedzał
oczywiście musiał strzelić super błyskotliwy tekst żebym się nie bał o jego wzrok bo on chodzi co pół roku do okulisty
ja na to że nie zapłace i jak chce to niech kieruje sprawę do sądu grodzkiego
dał mi do podpisania jakieś pouczenie
jak patrze bo dostałem taki sam druczek dla siebie to jest to zwykłe pouczenie o składaniu zeznań, nie ma nic o nieprzyjęciu mandatu itd.
wqrwili mnie bo tym razem nie było mojej winy
widziałem że pałka miała nietęgą minę
oddali dokumenty, ale nic nie powiedzieli czy zostanę wezwany czy olewają
[ Dodano: Nie 30 Kwi, 2006 ]
tak mi się wydawało że na tle innych samochodów R leży bardziej na glebie
Jakarti - Wto 02 Maj, 2006 jestem smutny.. mam potrzebe objechania kogos na ulicy.. no subaru to ze mnie nie jest... ale chyba nie jest tak tragicznie.. a jeszcze sobie nie przypominam zeby ktos sie chcial ze mna ustawic na swiatlach nie wiem czy to te ciemne szyby, czy moje szerokie bary.. czy moze ten pierdzacy tlumilk... bo napewno nie kolor.. w kazdym razie nikt sie nie probuje.. chyba, ze kazdy mysli, ze punto 1,2 to nie bedzie sie meczyl a jak jesstem z przodu to juz po burakach..
oczywiscie moge zadzwonic do michala, lukasza czy nika i poprosic zeby mnie objechali ale to nie to samo.. no chyba, ze zaciagniecie sobie reczny to beda prawie rowne szanse Niemy - Wto 02 Maj, 2006
Jakarti napisał/a:
jestem smutny.. mam potrzebe objechania kogos na ulicy.. no subaru to ze mnie nie jest... ale chyba nie jest tak tragicznie.. a jeszcze sobie nie przypominam zeby ktos sie chcial ze mna ustawic na swiatlach nie wiem czy to te ciemne szyby, czy moje szerokie bary.. czy moze ten pierdzacy tlumilk... bo napewno nie kolor.. w kazdym razie nikt sie nie probuje.. chyba, ze kazdy mysli, ze punto 1,2 to nie bedzie sie meczyl a jak jesstem z przodu to juz po burakach..
oczywiscie moge zadzwonic do michala, lukasza czy nika i poprosic zeby mnie objechali ale to nie to samo.. no chyba, ze zaciagniecie sobie reczny to beda prawie rowne szanse
ziom chyba troche nie doceniasz swojego autka, killuj kogo sie da-oczywiscie w ramach rozsadku w wawce macie spoko-duzo 3pasmowych skrzyzowan, idealnych do startow, wieczorami napewno duzo zapalencow jezdzi
u mnie w miescie nie ma za duzo takich miejsc, a jak juz gdzies sie wiecej scigaja to wyrastaja tam pieczarki na stale
ja uwielbiam killowac takich burakow w betach (oczywiscie wszystkie sa Mpower)zlozonych z kilkunastu z okolicznych wsi jak przyjezdzaja sie lansowac Jakarti - Pią 05 Maj, 2006 kupie jakies milard ton sniegu - tak zeby wystarczylo na dwa dni na droge Wwa - Lublin - Wwa
jade do lublina na zimowkachNiemy - Pią 05 Maj, 2006
Jakarti napisał/a:
kupie jakies milard ton sniegu - tak zeby wystarczylo na dwa dni na droge Wwa - Lublin - Wwa
jade do lublina na zimowkach
no to grubo :564: tylko uwazaj na zakretach i bierz poprawke na hamowanie bo inaczej bedzie :560:Loko - Sob 06 Maj, 2006 Ciekawe ile zostanie z tych zimówek po trasie w takich warunkach Jakarti - Nie 07 Maj, 2006 zimowki cale i zdrowe troche piszczaly ale generealnie sa nadal w idealnym stanie - felgi odbieram we wtorek
[ Dodano: Nie 07 Maj, 2006 ]
zaparkowalem pod blokiem - patrze na licznik a tam okragle 75000 - to kurwa jest jakis znak