To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Vlodarsky - Pon 24 Kwi, 2006

za te pieniadze to wole kupic sobie deser lodowy w mc donaldzie
Loko - Pon 24 Kwi, 2006

saxorulez napisał/a:
ja nie.. za duze tłumy. Chyba ze ktos może załatwić loze dla VIPów

Wygodniś :D :D

Grzesiek VTS - Pon 24 Kwi, 2006

Widzial ktos kiedys takie Saxo ???
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1104606

Michał - Pon 24 Kwi, 2006

to ejst phIII , mało tego wyprodukowali, na gaźniku , 172 kuce i moment w piku 280 Nm
Jakis tani, moze sie KULNO ??

Loko - Pon 24 Kwi, 2006

Piękna sztuka :D :D
Grzesiek VTS - Pon 24 Kwi, 2006

jutro zadzwonie sie zapytac o niego :D
Anonymous - Pon 24 Kwi, 2006

kupuje :D
Niemy - Wto 25 Kwi, 2006

dzisiaj dorwaly mnie pieczarki za rozmawianie przez komorke podczas jazdy, stali sobie na przystanku autobusowym, zaspiewali mi 200zl i 0 pkt, po krotkim targowaniu uslyszalem- "no dobra to tu jest Pana dowod rejestracyjny i niech pan wlozy do niego 50zl ale tak zeby tego nie widzial ten pan co tam stoi na przystanku" :D :D :D gdy ponownie dawalem dowod do "sprawdzenia" powiedzialem ze mam tylko 40zl i tez uszlo :580:

jednak zdazaja sie jeszcze spoko gliniarze :)

PiTT - Wto 25 Kwi, 2006

a ja w święta zostałem zatrzymany za wawą za przekroczenie prędkości
niby norma tylko że w tym czasie jak mnie namierzyli to jeszcze wyprzedzała mnie inna fura
na początku myślałem że jak jego nie dupneli to mnie tylko na kontrolę zatrzumują a on pokazuje że w miejscu gdzi e było ogr. do 70 jechałem 104
powiedziałem że nie mnie złapał bo ja jechałem nie więcej jak 90 a gość mnie przecież jeszcze wyprzedzał
oczywiście musiał strzelić super błyskotliwy tekst żebym się nie bał o jego wzrok bo on chodzi co pół roku do okulisty
ja na to że nie zapłace i jak chce to niech kieruje sprawę do sądu grodzkiego
dał mi do podpisania jakieś pouczenie
jak patrze bo dostałem taki sam druczek dla siebie to jest to zwykłe pouczenie o składaniu zeznań, nie ma nic o nieprzyjęciu mandatu itd.
wqrwili mnie bo tym razem nie było mojej winy
widziałem że pałka miała nietęgą minę :D
oddali dokumenty, ale nic nie powiedzieli czy zostanę wezwany czy olewają

[ Dodano: Nie 30 Kwi, 2006 ]
tak mi się wydawało że na tle innych samochodów R leży bardziej na glebie :D

Jakarti - Wto 02 Maj, 2006

jestem smutny.. mam potrzebe objechania kogos na ulicy.. no subaru to ze mnie nie jest... ale chyba nie jest tak tragicznie.. a jeszcze sobie nie przypominam zeby ktos sie chcial ze mna ustawic na swiatlach :) nie wiem czy to te ciemne szyby, czy moje szerokie bary.. czy moze ten pierdzacy tlumilk... bo napewno nie kolor.. w kazdym razie nikt sie nie probuje.. chyba, ze kazdy mysli, ze punto 1,2 to nie bedzie sie meczyl a jak jesstem z przodu to juz po burakach..
oczywiscie moge zadzwonic do michala, lukasza czy nika i poprosic zeby mnie objechali ale to nie to samo.. no chyba, ze zaciagniecie sobie reczny to beda prawie rowne szanse :)

Niemy - Wto 02 Maj, 2006

Jakarti napisał/a:
jestem smutny.. mam potrzebe objechania kogos na ulicy.. no subaru to ze mnie nie jest... ale chyba nie jest tak tragicznie.. a jeszcze sobie nie przypominam zeby ktos sie chcial ze mna ustawic na swiatlach :) nie wiem czy to te ciemne szyby, czy moje szerokie bary.. czy moze ten pierdzacy tlumilk... bo napewno nie kolor.. w kazdym razie nikt sie nie probuje.. chyba, ze kazdy mysli, ze punto 1,2 to nie bedzie sie meczyl a jak jesstem z przodu to juz po burakach..
oczywiscie moge zadzwonic do michala, lukasza czy nika i poprosic zeby mnie objechali ale to nie to samo.. no chyba, ze zaciagniecie sobie reczny to beda prawie rowne szanse :)

ziom chyba troche nie doceniasz swojego autka, killuj kogo sie da-oczywiscie w ramach rozsadku ;) w wawce macie spoko-duzo 3pasmowych skrzyzowan, idealnych do startow, wieczorami napewno duzo zapalencow jezdzi

u mnie w miescie nie ma za duzo takich miejsc, a jak juz gdzies sie wiecej scigaja to wyrastaja tam pieczarki na stale :/

ja uwielbiam killowac takich burakow w betach (oczywiscie wszystkie sa Mpower)zlozonych z kilkunastu z okolicznych wsi jak przyjezdzaja sie lansowac :P :P :P

Jakarti - Pią 05 Maj, 2006

kupie jakies milard ton sniegu - tak zeby wystarczylo na dwa dni na droge Wwa - Lublin - Wwa

jade do lublina na zimowkach

Niemy - Pią 05 Maj, 2006

Jakarti napisał/a:
kupie jakies milard ton sniegu - tak zeby wystarczylo na dwa dni na droge Wwa - Lublin - Wwa

jade do lublina na zimowkach

no to grubo :564: tylko uwazaj na zakretach i bierz poprawke na hamowanie bo inaczej bedzie :560:

Loko - Sob 06 Maj, 2006

Ciekawe ile zostanie z tych zimówek po trasie w takich warunkach :D
Jakarti - Nie 07 Maj, 2006

zimowki cale i zdrowe :D troche piszczaly ale generealnie sa nadal w idealnym stanie - felgi odbieram we wtorek :D

[ Dodano: Nie 07 Maj, 2006 ]
zaparkowalem pod blokiem - patrze na licznik a tam okragle 75000 - to kurwa jest jakis znak :D