To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - apple iphone

dzik - Pią 26 Cze, 2009

JIMEK napisał/a:
wynika to z TRADYCYJNEJ przepasci, bo tak sie juz utarlo, bo tak bylo lepiej, zaczeli na nich pracowac jak byla przepasc i tak to wyglada, nie istotne ze przepasc zaczela sie niwelowac. odpowiadalem na pytanie.

:lol2:

Cofnij sie do roku 2000, porownaj owczesny OS9 vs windows 2000.

Tak sie sklada ze mam z macami dlugo do czynienia wiec cos moge na ten temat powiedziec.
W 2001 roku pojawil sie OSX 10.0 nikt normalny go nie uzywal, pozniej pojawil sie OSX10.1, KUPILISMY dwa egzemplarze. Ten system nie dzialal wcale. Nie bylo prawie oprogramowania i wysypywal sie co chwile, nie bylismy w stanie ustawic poprawie drukarki PS.
Pozniej pojawil sie 10.2 oczywiscie trzeba bylo ZAPLACIC, nikt za bubel pt 10.1 nie zwracal kasy, 10.2 tez nie dzialal. Pierwszym w miare dzialajacym byl 10.3.

Kiedy powoli konczyly sie klopoty z softem classicowym w emulacji pojawily sie nowe, weszly intele w 2006 roku, dosc szybko przestali sprzedawac tradycyjne. Mialem takiego pecha ze akurat w tym momencie musielismy uzupelnic stan o kilka maszyn, G5 nie mozna bylo kupic a na intelach caly soft chodzil w emulacji i sie sypal. Trzeba bylo poczekac az soft znowu sie ustabilizuje.

CHRZANEK - Pią 26 Cze, 2009

1) Temat chyba o telefonie a Wy tu smarujecie wypracowania o kompach

2) Jak już czujecie wene to niech ktoś mi napisze jak to jest z tym klawiszem myszy co go w Maku nie ma.

dzik - Pią 26 Cze, 2009

CHRZANEK napisał/a:

2) Jak już czujecie wene to niech ktoś mi napisze jak to jest z tym klawiszem myszy co go w Maku nie ma.

Od jakiegos czasu juz jest, wczesniej zamiast prawego trzymalo sie "alt".

Co ciekawe system obslugiwal od jakiegos czasu a oryginalne myszki nie mialy go wcale, w laptopach jest obecny chyba od roku.

Szczepanek - Pią 26 Cze, 2009

dzik napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:

Od jakiegos czasu juz jest, wczesniej zamiast prawego trzymalo sie "alt".

Co ciekawe system obslugiwal od jakiegos czasu a oryginalne myszki nie mialy go wcale, w laptopach jest obecny chyba od roku.

Dla wyzwolenia opcji "prawego przycisku" trzymam na touchpadzie dwa palce (zamiast jednego). :) ..i dziala.