Techniczne - Klatka - jak ? co ? czemu tak ? ahaaa... rozumiem
faldzip - Wto 23 Paź, 2012
Kamill napisał/a:
1)Ile taka klatka może kosztować +-, bo nie orientuje się w ogóle, klatka pełna, nie rollbar, ale minimalna.
najprostsza pewnie z 1500.
Ja sie pewnie wybiore z laweto i moim złomem do budowarajdowek.pl tak 10 listopada zapewne, a potem 24 pojade po to. Na razie wszystko na 50% ale jak ktos bedzie chcial potem jechac to niech da znac.
PS. Gdzie moge tanio lawete zalatwic? samo przyczepe w sensie - jakas mala na saxo.Mick - Wto 23 Paź, 2012 lawetę to polecam tutaj http://www.bogucki.pl/
a jak nie to od kogoś znajomego.
Jeśli nie masz lejcy na lawetę, to lepszym rozwiązaniem będzie dla Ciebie autolaweta - Chrzanek ma namiarkamil - Wto 23 Paź, 2012 a nie lepiej zawieść samochód i wrócić sobie PKP ?Niemy - Wto 23 Paź, 2012 dochodzą wtedy koszty wybebeszania i składania autaWalle - Wto 23 Paź, 2012
kamil napisał/a:
a nie lepiej zawieść samochód i wrócić sobie PKP ?
ooo too, właśnie. Wracałem ostatnio z Kraka, zaje.biaszcza kuchnia w Warsie! Polecam! kamil - Wto 23 Paź, 2012 no to jedziesz na jednym fotelu już z wyprutym wnętrzem. Nadal nie rozumiem po kij brać lawetę. No chyba, że koszt lawety to jakieś 400 PLN to nie ma co się jebać z jezdzeniem i powrotami.
Ps. Wars ostatnio robi robotę. Sniadanka mistrz Niemy - Wto 23 Paź, 2012
kamil napisał/a:
no to jedziesz na jednym fotelu już z wyprutym wnętrzem.
i bez deski rozdzielczej? kontrola policyjna->zatrzymany dowód->wzywamy lawetę
ale może też się udać mi - Wto 23 Paź, 2012
kamil napisał/a:
ehhhh - przypomniała mi się dwieściepiątka...kamil - Wto 23 Paź, 2012 deske, kierownice, pedały i jeden fotel zostawiasz. Zdjęcie tego do klatki pewnie nie będzie kosztowało majątku.
No nie wiem, głosno myślę. Wydaje mi się, że to kwestia analizy funduszy i tyle.Anonymous - Wto 23 Paź, 2012 cały czas zapominacie o ważnej zasadzie....
qbus - Wto 23 Paź, 2012 Przewody, elektryka, zbiornik paliwa, jak fura idzie przy okazji do obspawania to fajnie by bylo jakby i silnika nie miala.Greg - Wto 23 Paź, 2012
Niemy napisał/a:
kamil napisał/a:
i bez deski rozdzielczej? kontrola policyjna->zatrzymany dowód->wzywamy lawetę
Serio? A w czym przeszkadza brak deski? Tzn. pod co to podchodzi? Ostatnio tak jeździłem no name - Wto 23 Paź, 2012 Greg, chyba pod to samo co np brak foteli i wnętrzaMrozu - Wto 23 Paź, 2012 jak by ktoś potrzebował mam gościa z wawy który wynajmuje autolawetę za 350pln na dobę na prawko B, więc raczej mało opłacalne tłuc się pociągiemMMaxiA7 - Wto 23 Paź, 2012
Mrozu napisał/a:
jak by ktoś potrzebował mam gościa z wawy który wynajmuje autolawetę za 350pln na dobę na prawko B, więc raczej mało opłacalne tłuc się pociągiem