Vlodarsky - Pon 11 Sty, 2010 Klient zaginął. Samochód to Citroen CX z początku lat 80tych. Szukaliśmy gościa przez policję i media... jak kamień w wodę... a każdy dzień nie odebrania samochodu wg zlecenia naprawy i zasad pod którymi się podpisał kosztuje 30 zł może doczytał ten punkt i zrobił sobie operację plastyczną i żyje teraz na hawajachBart - Pon 11 Sty, 2010 może zapomniał mi - Pon 11 Sty, 2010 Jacek - Pon 11 Sty, 2010 hahahaha!k-mart - Pon 11 Sty, 2010 piekny jumper!jozekrj - Pon 11 Sty, 2010 dziekuje KarQ - Pon 11 Sty, 2010
Pług zawitał.k-mart - Pon 11 Sty, 2010 w koncu i u mnie zima
jednak musze zalozyc jakies zimowki, ciezko sie shamowac z abs'em do skrzyzowanAnonymous - Śro 13 Sty, 2010
Strzeżony 24/7 .PiTT - Śro 13 Sty, 2010 fajny piesio, to malamut?
znajomy miał takiego to pamietam że zimą można było go podpiąć pod malucha i ciągnął Kamilbike - Śro 13 Sty, 2010 PiTT podpinal bys psa pod swojego malucha zeby Ci go ciagnal?:>
Tak to malamut I mam wrazenie ze tego golfa mozna byloby ukrasc razem z psem
Tak wygladalo Punto dzis ok 14
Anonymous - Śro 13 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
fajny piesio, to malamut?
Tak, to malamut. Teraz najlepszy okres dla niego, cały rok czeka na zimę, zakopuje się w śniegu i leży .Mick - Pon 18 Sty, 2010
kubas - Pon 18 Sty, 2010 mick lubi mieć samochody i nimi nie jeździć
ctr - 90% czasu w garażu
ccs - 90% czasu na ulicy pokryty śniegiem
Mick - Pon 18 Sty, 2010
kubas napisał/a:
mick lubi mieć samochody i nimi nie jeździć
ctr - 90% czasu w garażu
ccs - 90% czasu na ulicy pokryty śniegiem
Kubuś, wytumaczę Ci coś,
jak byłeś mały i chodziłeś jeszcze z pieluszką a jak przejeżdżał jakikolwiek samochód to mówiłeś brum brum, to ja w tymczasie jeździłem już wieloma samochodami zaczynając pod pocziwego malucha do którego wsadziłem silnik 900...
i docinki ze stojącym przez jakiś czas w garażu CTRze nie są na miejscu...
CC stalo równy tydzień i akurat w wawie tak padało w tym czasie.