Nie mam pojęcia , ale http://nsrracing.pl/106 - Pon 11 Lut, 2008 tak to ta firma.
co innego zbudowac Nke - obspawac bude, zbudowac klatke, wsadzic zawias,
hamulec, wyciagnac wlozyc skrzynie, zamontowac fotele pasy kiere, a co
innego rozmotowac silnik i zlozyc go ponownie ale z moca o ponad 50%
wieksza :)
adamant temat ogarnia ale mysle ze nie jest to proste.... lukasz wyprostuj
mnie da sie to zrobic tak z ulicy bez historii kilku dobrze poskladanych TU?saxorulez - Pon 11 Lut, 2008 Powiem tak.. da się zrobić 150KM-160KM robiąc to for the first time ale będzie to robione z dużym wysiłkiem
Pierwsze A grupy podchodziły pod 150KM, teraz Adamant trzaska na niskim budżecie 155-160KM, a na dużym nie wiemy ile ale celujemy w +170KM bo autko czeka jeszcze na kilka bzdetów z Pug Sport bo Panowie okazli się wolniejsi od Adamanta.. a o to na prawdę ciężko.
Jak z Adamant składał C2 R2 usiedliśmy nad wszystkimi gratami, popatrzyliśmy.. (tam jest jakieś 180KM) i stwierdziliśmy że mamy dużo szczęścia mogąc to obejrzeć.
Sukces w nowych silnikach tkwi w szczegółach.. fazy wałków, zapłon106 - Pon 11 Lut, 2008 i wszystko jasne :)
HOMOLOGACJA DO 106 RALLYEAnonymous - Pon 11 Lut, 2008 fuck J'ne com prom pa saxorulez - Pon 11 Lut, 2008 il n'ya pas bouceapu pur com prom pa CHRZANEK - Pon 11 Lut, 2008 o co cho ??
Ja w odróżnieniu od Was nie rozumiem
EDIT: Str 9 i chyba wszystko jasne ... saxorulez - Pon 11 Lut, 2008 średnice rureczek i kanałów...
komprende. A czy to oznacza ze kolektor wydechowy jest dowolny?