Rudello - Nie 26 Kwi, 2009 oooo!
kurcze brak gleby powoduje ze moja kolka przy was wygladaj jak 13stki
Super foto!Młody Papież - Nie 26 Kwi, 2009 fakt, wydaja się malutkie
zdjęcie niczego sobie PiTT - Nie 26 Kwi, 2009 mam jeszcze 2 z tej samej miejscówki
k-mart - Nie 26 Kwi, 2009 kurde jaki ten miniak jest malutki
a golf jaki ogromny
dobre foto, lecz miniak powinien byc pierwszy, sport i golf, ze wzgledu na wzrost
albo odwrotnie
musicie to powtorzycbudzik - Nie 26 Kwi, 2009 1 foto najlepsze
Szkoda,że na wszystkich fotach latarnie psują cały efekt ale na to nic nie poradzisz GeKo - Nie 26 Kwi, 2009 Czary mary, hokus pokus, latarnie Wy.pierdokus
Pitt, mam nadzieję że nie masz za złe M - Nie 26 Kwi, 2009 TRzech czarnych muszkieterów
RUdos,Jimkos i Pittomis.
kubas - Nie 26 Kwi, 2009 mistrz ta pierwsza fota brawo !Szczepanek - Nie 26 Kwi, 2009 Panoooowie, cos pieknego no. Nie wiadomo, ktory piekniejszy KonradMK - Nie 26 Kwi, 2009 No Jimek jest szczuplejszy, ja bym jego brał Anonymous - Nie 26 Kwi, 2009 haha ale dziko przy pierwszej focie mialem tak: "o kurwa jakto sie tu znalazlo przeciez jeszcze nie wstawialem"
Mistrz to musialo wygladac jak razem jezdzilismy PiTT - Nie 26 Kwi, 2009
JIMEK napisał/a:
haha ale dziko przy pierwszej focie mialem tak: "o kurcze jakto sie tu znalazlo przeciez jeszcze nie wstawialem"
Mistrz to musialo wygladac jak razem jezdzilismy
hehehe, no to dawaj ziomuś, czekam na Twoje foty
specjalnie wrzuciłem pierwszy bo w innej kolejności nikt by się moimi nie podniecał
ps. Geko, nie mam problemu z latarniami Anonymous - Nie 26 Kwi, 2009 wrzucaj reszte nie bede obrabial dubli, takze uklad everybody wins PiTT - Nie 26 Kwi, 2009