Michał - Śro 25 Mar, 2009 aaaaaaaa
twoj mały na koszu !!
uploaduje na y2b'a ale jutro wstawie, bo klade sie spać a upload HD długo trwa !!
buziaki !!Rudello - Śro 25 Mar, 2009
Jestem przy kompie do rana wiec mam szukac w twoim profilu na y2b?Michał - Sob 04 Kwi, 2009 dobra, wróciłem z upalania w legionowie
pobawiłem sie troche i zrobiłem niezły color grading
niżej test
http://www.youtube.com/watch?v=VbqRu-3naIE
HAAAAADEEEEEEEEEE
dzieki idzie dla oskiego za pomoc.
mam super mistrz materiał, coś czuje ze zrobie naprawde fajny film ... OSKAR - Sob 04 Kwi, 2009 yeeea zrobiles rozmazanie
Majki jak bedziesz montowal reszte to dawaj info chce byc przy tym Michał - Sob 04 Kwi, 2009 potrzebuje Linkin park - Bleed it Out w mp3 dobrej jakości
kto mi da ??
Cytat:
yeeea zrobiles rozmazanie
Majki jak bedziesz montowal reszte to dawaj info chce byc przy tym
spoko, ale bede to robić po pare godzin dziennie ... ale dam ci znać ..OSKAR - Sob 04 Kwi, 2009 majka ja mam jakosc pierwsza klasa
no i pamietaj kto ci pomysl z ta piosenka dal Michał - Wto 05 Maj, 2009 HEJKA !!
http://www.youtube.com/watch?v=WaNApQ9yoNw
moj nowy film.TomsoN - Wto 05 Maj, 2009 majk, jesteś kozak!GeKo - Wto 05 Maj, 2009 Zaaaajebisty. Odgłos miniaca Jimka mnie rozłożył, muzyka dla uszu.OSKAR - Wto 05 Maj, 2009 ładnie ładnie
Super montaż jak zwykle
Nie ukrywam,ze kilka ujęć sam zrobiłem ale ładny filmik Rudello - Śro 06 Maj, 2009 Bardzo fajnie, tak ja mowiłeś ze nie masz nic, to powiem Ci że zrobiłes COŚ z nieczego ooo!Młody Papież - Śro 06 Maj, 2009 dziiidaaaaa!!!!
no... Borewicz... bardzo dobrze... . . .Anonymous - Śro 06 Maj, 2009 JEeeeeeaaaa!!!!!!! rozmowa po miniaku na poczatku "zajebiscie minuta zero 1 xx "M - Śro 06 Maj, 2009 Michał masz talent i sie wyrobiłeś tyle powiem.
Bardzo mi sie podobasaxorulez - Śro 06 Maj, 2009 jest kosior...
pomimo tego że w sumie mało Saxo mojego ale wyobrażam sobei Oskara z ciemną felge i jak siebie bym widział!
Bardzo podobało mi się to że zrobiłes to z wolną muzą... w sumie każdy spodziewał by się łupanki APOLLO 440 a tutaj taki spokojny bit.. bosko
oglądam po raz 4-ty