KonradMK - Śro 23 Lip, 2008 nieeeeeewieeeeem Młody Papież - Śro 23 Lip, 2008 biedny Kondzio... jak naprawde nie wiesz na co sie zdecydować to może Ci pomoge...
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5474760Michał - Śro 23 Lip, 2008 oglądałeś tego akordeona 2.0 zielonego w wawie ?CHRZANEK - Śro 23 Lip, 2008
Vlodarsky napisał/a:
Hondy lubią gaz ?
żaden samochód technologicznie nowocześniejszy od poloneza nie lubi gazu.
Poza tym gaz śmierdzi...
Kondziu ankieta prawde Ci powie
To co szukamy Preludy tak ????????KonradMK - Śro 23 Lip, 2008 do weekendu obejrzę te dwa i zobaczymy co się stanie:
PS accorda nie chcę i jużlenny - Śro 23 Lip, 2008 PRELUJDA ZIOOOOM!! wyglada fajnie...PiTT - Śro 23 Lip, 2008 jak chcesz prelude to ja bym brał tą z Grodziska
przynajmniej doinwestowana
kupisz kondona za 3k mniej i na dzień dobry wsadzisz tyle albo i więcej w doprowadzenie go do używalności
z tego co pamiętam to gość robił rozrząd niedawno, oleje itd.
więc jak to się mówi "igła panie, wsiadać i jechać"M - Śro 23 Lip, 2008 Kondziu jak juz nie kupisz tej pralki i w ogole nic nie kupisz to dostaniesz kocówę od hh.org za zawracanie dvpy CHRZANEK - Śro 23 Lip, 2008
Civic - przeciw: LPG
Preluda - za: brak przetarć na siedzeniachKonradMK - Śro 23 Lip, 2008 Dzięki Radziu, rozumiem że nie ma przeciw co do pralki?
Preluda z Grodziska jest doinwestowana być może ale za droga i nie ma pewności że pojeździ dłużej niż inna za 16 koła.
Nie mogę nic nie kupić bo nie mam czym jeździć do pracy w przyszłym tygodniu.Anonymous - Czw 24 Lip, 2008 to masz stary sytuacje pod bramkową
zawsze możesz pojeździć przez jakiś czas taxi, i zamawiać odpowiednie modele i pogadać z właścicielami o ich eksploatacji gazu
a tak poważnie to kiedyś liczyliśmy że do samego poruszania się po wawie i w małym obszarze taxi w ciągu roku wychodzi zdecydowanie taniej niż eksploatacja auta + jego utrata wartości i ubezpieczenia tylko nie ma fanu z ze stanu posiadania i ew.lansu ale zawsze moża przez laską wyciągnąc platinium karte na zniżki w taxi CHRZANEK - Czw 24 Lip, 2008
mikson napisał/a:
:) ale zawsze moża przez laską wyciągnąc platinium karte na zniżki w taxi
Hahahahhaha - dobre Mikson dobre KonradMK - Czw 24 Lip, 2008 hihaho
no dobra, dziś obejrzałem civica i jest tragiczny, poobijany, śmierdzi w środku itd, jutro oglądam pralkę. zrobiłem trip po modlińskiej i znalazłem tylko jednego fajnego civica. słaboMichał - Czw 24 Lip, 2008 pralka srebrna ma pierdolniętą poduszke pasażeraKonradMK - Czw 24 Lip, 2008 no ma, dlatego z 15 mogę mu dać, może w końcu ktoś pęknie PS dziś o 20 będzie spot preludziarzy, kto się pisze?