Bad-i - Śro 20 Sie, 2008 ja tam nie widze roznicy miedzy 3 z przed i po lifcie serio... Nie jest tego tak duzo a juz zupelnie nie widze roznicy w masce.
Ten niebieski o ktorym mowisz to Le Mans blue (w pakiecie M wlasnie)
wczoraj nawet stala taka M3 u Fusa i jakos mi ten kolor nie podchodzil mimo ze auto zabijalo
ja chyba jednak wole white CHRZANEK - Śro 20 Sie, 2008 Daj Agnieszce te 120 tysi i niech sama sobie kupi jakiegoś furkensa.
Pewnie kupi coś nudnego do bólu... ale przynajmniej będzie zadowolona.
Jak woli skóre to niech ma skóre. No już nie upieraj się tak - niech ma kobita coś od zycia.Bad-i - Śro 20 Sie, 2008 JAPA apeluje do Ciebie. Ja już słyszen ten śpiew krewetek z Besuto a ty mnie namawiasz zarówno do życiowego błedu jak i porażki CHRZANEK - Śro 20 Sie, 2008 No ziom...
Albo kup sam, przewiąż wstego podstaw pod domem, zrób event pt wielkie wręczenie samochodu niespodzianki, albo daj jej ta kapuste...
Bo teraz to próbujesz zrobic tak jak chcesz ale zeby Aga jeszcze była zadowolona, a widze że tak sie nie da bo wszystko co ty zaproponujesz jest "be" ...Bad-i - Śro 20 Sie, 2008 zaraz zaraz czytamy dokładnie i ze zrozumieniem....... napisałem przecież gdzies chyba na poprzedniej stronie ze jak dostala fotke 3ki to powiedziala ze sliczna
Tutaj rzut na maskę sprzed liftu
Bad-i - Śro 20 Sie, 2008 jak 320i dostanie od laguny to jej nie chce a jak od yarka ts to juz wogole masakra jakas heheheheheKonradMK - Śro 20 Sie, 2008 a ze mnie się śmialiście że nie mogłem się zdecydować...Anonymous - Śro 20 Sie, 2008 Kurcze jak juz wszystko o czym myślałem jest na nie to może jeszcze SAAB 93 AERO. Wygląda niesamowicie i w dizlu ma 180km wiec chyba bedzie kopał po jajcach
Tu mam takiego z allegro 1000km przebiego (czytaj nówka) na gwarancji do marca 2010 poniżej 100k i zostaje 20tysi na rozdysponowanie w swoje zabawki
a ze mnie się śmialiście że nie mogłem się zdecydować...
a Ty kobieta?KonradMK - Śro 20 Sie, 2008
Gotti napisał/a:
KonradMK napisał/a:
a ze mnie się śmialiście że nie mogłem się zdecydować...
a Ty kobieta?
prawie. poza tym to Badi chyba ma największy dylemat Gotti - Czw 21 Sie, 2008 żeby Jej zakupem dogodzić Bad-i - Czw 21 Sie, 2008 jak Ona nie dostanie to pozniej ja nie dostane mi - Czw 21 Sie, 2008 spokojnie, bez stresu - jeśli coś nieteges - masz mnie w rezerwie