was79 - Śro 27 Kwi, 2011 mój sąsiad miał taki wynalazek:
jade wieczorem do domu i mysle co za idiota jedzie autem naprzeciwko i mnie oślepia. Dopiero póżniej dojrzałem, że debil doczepił do roweru lampy z malacza i woził aku na bagażniku Drone - Śro 27 Kwi, 2011
tomecki napisał/a:
ja nie robiłem zimowej przerwy
planuje zmienić asfaltowego ściga na coś bardziej wszechstronnego
Ja jeżdżę już drugi tydzień do roboty na rowerze.
Chwilowo jest ładna pogoda, ale nie chciałbym przerywać jak będzie padać.
Jak się w ogóle ubrać jak leje?
W jakimś płaszczu z folii się zapocę.
Jak się w ogóle ubrać jak leje?
W jakimś płaszczu z folii się zapocę.
Jakieś sugestie/pomysły?
\
postaw kołnierzyk hejka
M - Śro 27 Kwi, 2011 Nasmaruj się psim łojemwas79 - Śro 27 Kwi, 2011 albo psim goownem, to łatwiej dostępne. Będziesz wtedy miał gratis maskowanie jak komandos qbica - Śro 27 Kwi, 2011 hh.org zawsze świetnie doradzi
a tu mój furacz
Drone - Śro 27 Kwi, 2011
M napisał/a:
Nasmaruj się psim łojem
Próbowałem. Nie pomaga M - Śro 27 Kwi, 2011 Mi zawsze pomagało Bonczek - Śro 27 Kwi, 2011 Kubica jak chcesz to ma po taniości do oddania koło przednie na double track`u, piasta dabomb QR20, szprychy DT jakieś wzmacniane, już nie pamiętam - gratis Nokina NBX 2,5
To prawie ostateczne stadium mojej maszynki
Drone - Śro 27 Kwi, 2011 A to mój.
Myślę żeby go doinwestować w tarczowe hamulce i lepszy dzwonek qbica - Śro 27 Kwi, 2011
Bonczek napisał/a:
Kubica jak chcesz to ma po taniości do oddania koło przednie na double track`u, piasta dabomb QR20, szprychy DT jakieś wzmacniane, już nie pamiętam - gratis Nokina NBX 2,5
To prawie ostateczne stadium mojej maszynki
Obrazek
pisz na PW jaka cena
A maszynke masz fajną, ale dla mnie za ciężka mam w planach złożyć jakiegoś małego lekkiego fula, ale czas pokaże...
A wpadasz może w niedziele do Wisły na DH contest?ziober - Śro 27 Kwi, 2011 Bonczek co daje koło 24' na tyle? Lepsze prowadzenie w zakręcie? Bo że przyśpieszenie to oczywiste, mniejsza średnica Bonczek - Śro 27 Kwi, 2011 qbica, co do ceny PW, a na rowerze już niestety od 3 lat nie jeżdżę - kości nie dały rady
ziober, Bighit Comp ma tylny wahacz tylko pod 24" i w dodatku asymetrycznie więc tak zaplecionego koła nigdzie indziej nie założysz bez przeciągnięcia/przeplecenia Anonymous - Śro 27 Kwi, 2011 Jak patrze o czym piszecie nt. rowerów to kurwa nie wiem gdzie ja jestem . Choć temat tak modzonych rowerów uważam za bardzo fajnyqbica - Śro 27 Kwi, 2011
Bonczek napisał/a:
qbica, co do ceny PW, a na rowerze już niestety od 3 lat nie jeżdżę - kości nie dały rady
ja jeździłem od początku na hardtailu i po jakimś czasie zaczął przeszkadzac bol kregoslupa, miałem 2 lata przerwy i przeżucilem sie na jazde po mieście, zawsze można na ciechana wyskoczyc i pogadać z kumplami przynajmniej chociaz do zjazdu mnie ciagnie cały czas