Anonymous - Nie 24 Maj, 2009 rozmawiaj z rasta ...
spokojnie poradzimy sobie a dostawca czesci bedzie napewno Łukasz ... mowilismy ci to wszystko czego zapewne doświadczyles ... zycie uczeszsie100 - Nie 24 Maj, 2009 no kopniak w głowę.. i to taki konkretny pamietajcie tylko, że z dp. części idą dłużej, a np. tarcze sprzęgła można u nas kupić prawie 1000 zł taniej.
To, że sobie poradzicie to ja wiem, ale ja np. nie uzyskałem nigdzie odpowiedzi na temat kolektora, przepustnicy itd. zresztą.. wam przeciez mówić nie będę. tym bardziej, że moje pojęcie w temacie jest , hmmm, delikatnie mówiąc znikome uczeszsie100 - Czw 28 Maj, 2009 wczoraj wjechała wydechownia..
dotarła też ogromniasta przepustnica, która nijak nie pasuje do kolektora od vtsa
106 - Czw 28 Maj, 2009 mozesz pomierzyc rozstaw srub?
zwymiaruj ja jakos na tym zdjeciu, glownie chodzi o te sruby montarzowe?
nie pasuje bo co?
bedziesz ja jakos adaptowal przez jakas flansze czy jak?
ile taka przepustnica?
wydech bardzo fajny.. podoba mi sie..... choc moglby byc giety
kolektor + 1 tlumik na koncu?uczeszsie100 - Czw 28 Maj, 2009 w tej chwili tniemy już koszty. Narazie będzie tylko rurka z końcowym Z czasem środkowy sie pewnie wspawa. Zresztą zobaczymy jak bedzie darł morde.
Za przepu dałem 150 zeta.
Odległość między otworami 70mm. Otwór w Srodku +- 65mm.
W kolektorze odległość między szpilkami jest ciut większa +- 75mm, ogólnie jest dość duża i ciężko jest ją upchnąć
Nie mniej jednak Łukasz z italP od wczoraj rzeźbi i twierdzi, że ją tam upchnie.
Flansze napewno.106 - Czw 28 Maj, 2009 to jeszcze napisz mi od czego dokladnie jest ta przepustnica :)
gdzies pisales ze 406, ale ktory silnik.... 3.0 v6 coupe?uczeszsie100 - Czw 28 Maj, 2009 dokładnie. Nie musi być coupe, v6 wystepowało w kilku budach. Moja jest mechaniczna, bo jakoś po 2001 roku wystepowały już chyba sterowane elektronicznie..106 - Czw 28 Maj, 2009 dzieki. dobrze wiedziec uczeszsie100 - Czw 28 Maj, 2009 jeżeli chodzi o design, to też nie próżnuje wjechały nowe kółka po regeneracji i malowaniu średnio mi sie podobają, myślałem, że będą ciut ciemniejsze.
jeżeli chodzi o wygląd, to więcej zmian w aucie nie planuje
uczeszsie100 - Czw 28 Maj, 2009 106, na dniach będą foty co i jak montować, wrzuce na forum.106 - Czw 28 Maj, 2009
uczeszsie100 napisał/a:
jeżeli chodzi o design, to też nie próżnuje
zawias seria? bo wysoko jest...uczeszsie100 - Czw 28 Maj, 2009 no to chciałem podciągnąć pod zmiany mechaniczne, ale fakt, bedzie niżej. Narazie jest seria.uczeszsie100 - Czw 28 Maj, 2009 Swoją drogą, ja nie jestem pewny, czy on na tym zdjęciu ma silnik rasta - Czw 28 Maj, 2009 Słupki za 100 pln się poflokuje uczeszsie100 - Czw 28 Maj, 2009 w przyszłym tygodniu podrzuce.