Powiem tak - każda część kiedyś się kończy. W jednych szybciej, a w innych później. Tyle.
A michool może niech kupi Preludke taką jak anjas/mikan - udowodnili, że ona jeździ M - Śro 02 Gru, 2009 zobaczymy moj rorząd na wiosne Vlodarsky - Śro 02 Gru, 2009
eM napisał/a:
zobaczymy moj rorząd na wiosne
jak dojeździsz M - Śro 02 Gru, 2009 ke?Vlodarsky - Śro 02 Gru, 2009
eM napisał/a:
ke?
żarcik taki sceniczny - kaczka dziennikarska - kawał przedoesowy - humorek poranny Walle - Śro 02 Gru, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=gHmMlU8Q-V8 milion mil , co prawda ani to renia, ani honda, ale stare dobre bmwk-mart - Czw 03 Gru, 2009
Marek23 napisał/a:
Akurat 106 rallye/s16 ma duzy promien skretu.
duzy promien skretu to ma clio I i r5, 106gti to fenomen w porownaniu.
Marek23 napisał/a:
Czyli takie clio bedzie bardziej awaryjne niz o wiele starsze vti?
nie koniecznie. moje r5 po miesiacu stania, oprocz tego ze w srodku bylo 10l wody na podlodze, przez 30min nie chcialo palic a potem zerwal sie pasek klinowy, teraz dziala idealnie, silnik cyka jak zegareczek!
Bad-i napisał/a:
jakby Hołek wsiadł w CRV to dakar jest jego
jesli juz ta technologia, to lepiej insignia SUV
GeKo napisał/a:
Wierzę. Jak mi Czajus powiedział o porannym telefonie w sb. Tak 3maj ziom, liczy się zajawka.
"No siema Kej, to ja dzisiaj wpadam, podyktujesz tak lajtowo bo sobie cos tam wymyslilem jak mam jechac?"
O hondzie nic nie powiem, bo nigdy nie mialem.
Michool, jest lepsza opcja:
kupujesz taniosci jak ja na krotki okres, mega zabawa zero inwestycji, sprzedajesz albo drozej albo za ile kupiles. R5 bez problemu do PL i z powrotem pojechalo, i to w ciemno tuz po zakupie.
Z MarkiemOPC to jest tak ze czym sie przejedzie, to jest na chwile najlepsze.
1. czerwone gte: "To chyba nawet skreca lepiej od sporta, ale mocy brak".
minelo troche czasu, Marek upalal sporta.
"Sport jest jednak najlepsza oska"
2. williams: "ku.rwa, jak to idzie a jak sie trzyma, best fwd ever!"
3. kadett gsi/astra gsi: "najszybsze 2.0 16v"
4. 106 gti: "to jest jednak najlepszy hothatch, niczym tak nie pojedziesz jak tym!"
Mysle ze jesli sprobuje vti czy type r'a i przez jakis czas nie bedzie mial czym upalac, cif na chwile bedzie najlepszy dzik - Pią 04 Gru, 2009 Do hondy nie ma podejscia, wiem co mowie
A ja dzisiaj wyjechalem clio w warsztatu, w koncu
Jakis tepy ch* przy zmianie sprzegla zapomnial zalozyc oslone na rozrusznik.
Rozrusznik padl raz,norma w koncu franca, padl drugi raz po kilku miesiacach, elektryk naprawil na gwarancji, padl trzeci raz, w glowie pojawila sie blyskotliwa mysl "nawet jak na france troche czesto ", wnikliwe sledztwo wskazalo winnego, od dzisiaj mam czwarty juz automat (to sie psulo) osloniety nowa blyszczaca blaszka
Fakt pobytu clio w warsztacie mnie nie smucil, usiadlem za sterami blu 1.1, po przejechaniu 10km chlup i wody brak. Przyczyna, za ten fragment chlodzenia odpowiadala czesc z daewoo