To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - honda nie skreca?

Vlodarsky - Śro 02 Gru, 2009

eM napisał/a:
jaskółka nie czyni wiosny

jest to 33% hond które robię :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Powiem tak - każda część kiedyś się kończy. W jednych szybciej, a w innych później. Tyle.

A michool może niech kupi Preludke taką jak anjas/mikan - udowodnili, że ona jeździ :)

M - Śro 02 Gru, 2009

zobaczymy moj rorząd na wiosne ;D ;D ;D ;D ;D ;D

eM napisał/a:
zobaczymy moj rorząd na wiosne

jak dojeździsz :rotfl:

M - Śro 02 Gru, 2009

ke?

eM napisał/a:
ke?

żarcik taki sceniczny - kaczka dziennikarska - kawał przedoesowy - humorek poranny :)

Walle - Śro 02 Gru, 2009

http://www.youtube.com/watch?v=gHmMlU8Q-V8 milion mil , co prawda ani to renia, ani honda, ale stare dobre bmw
k-mart - Czw 03 Gru, 2009

Marek23 napisał/a:
Akurat 106 rallye/s16 ma duzy promien skretu.

duzy promien skretu to ma clio I i r5, 106gti to fenomen w porownaniu. :D

Marek23 napisał/a:
Czyli takie clio bedzie bardziej awaryjne niz o wiele starsze vti?

nie koniecznie. moje r5 po miesiacu stania, oprocz tego ze w srodku bylo 10l wody na podlodze, przez 30min nie chcialo palic a potem zerwal sie pasek klinowy, teraz dziala idealnie, silnik cyka jak zegareczek!

Bad-i napisał/a:
jakby Hołek wsiadł w CRV to dakar jest jego

jesli juz ta technologia, to lepiej insignia SUV ;)

GeKo napisał/a:
Wierzę. Jak mi Czajus powiedział o porannym telefonie w sb. :rotfl: Tak 3maj ziom, liczy się zajawka.

"No siema Kej, to ja dzisiaj wpadam, podyktujesz tak lajtowo bo sobie cos tam wymyslilem jak mam jechac?"

O hondzie nic nie powiem, bo nigdy nie mialem.
Michool, jest lepsza opcja:
kupujesz taniosci jak ja na krotki okres, mega zabawa zero inwestycji, sprzedajesz albo drozej albo za ile kupiles. R5 bez problemu do PL i z powrotem pojechalo, i to w ciemno tuz po zakupie. ;)

Z MarkiemOPC to jest tak ze czym sie przejedzie, to jest na chwile najlepsze.
1. czerwone gte: "To chyba nawet skreca lepiej od sporta, ale mocy brak".
minelo troche czasu, Marek upalal sporta.
"Sport jest jednak najlepsza oska"
2. williams: "ku.rwa, jak to idzie a jak sie trzyma, best fwd ever!"
3. kadett gsi/astra gsi: "najszybsze 2.0 16v"
4. 106 gti: "to jest jednak najlepszy hothatch, niczym tak nie pojedziesz jak tym!"

Mysle ze jesli sprobuje vti czy type r'a i przez jakis czas nie bedzie mial czym upalac, cif na chwile bedzie najlepszy ;)

dzik - Pią 04 Gru, 2009

Do hondy nie ma podejscia, wiem co mowie :faja:

A ja dzisiaj wyjechalem clio w warsztatu, w koncu :jupi:

Jakis tepy ch* przy zmianie sprzegla zapomnial zalozyc oslone na rozrusznik.
Rozrusznik padl raz,norma w koncu franca, padl drugi raz po kilku miesiacach, elektryk naprawil na gwarancji, padl trzeci raz, w glowie pojawila sie blyskotliwa mysl "nawet jak na france troche czesto :] ", wnikliwe sledztwo wskazalo winnego, od dzisiaj mam czwarty juz automat (to sie psulo) osloniety nowa blyszczaca blaszka xD

Fakt pobytu clio w warsztacie mnie nie smucil, usiadlem za sterami blu 1.1, po przejechaniu 10km chlup i wody brak. Przyczyna, za ten fragment chlodzenia odpowiadala czesc z daewoo :lol2: