rasta - Wto 23 Cze, 2009 Raczej każdy wybija sobie flokowanie z głowy GeKo - Wto 23 Cze, 2009 Z doswiadczenia wiem, ze jednak ludzie wola sami wyciagac deske niz za to placic. Chyba ze wy zawsze wyciagacie a tylko pumy sie nie podjmujecie wiecej rasta - Wto 23 Cze, 2009
Cytat:
Z doswiadczenia wiem, ze jednak ludzie wola sami wyciagac deske niz za to placic. Chyba ze wy zawsze wyciagacie a tylko pumy sie nie podjmujecie wiecej
Też wolę jak mi ktoś przyniesie deskę, swoją droga to samo się tyczy innych elementów. Już lepiej jak właściciel łamie zaczepy niż potem ma mieć do mnie pretensję. GeKo - Wto 23 Cze, 2009 Do scigania tapicerek polecam komplet lyzek z tworzywa firmy Beta.rasta - Wto 23 Cze, 2009 Masz jakiegoś linka?GeKo - Wto 23 Cze, 2009 TUTAJ
Używam osobiście, nic nie rysują kołki ładnie wychodząCHRZANEK - Śro 24 Cze, 2009
GeKo napisał/a:
polecam komplet lyzek
Przypomniał mi się taki kawał o dwóch pedałach...
Kaziu czy mógłbyś podac łyżkę do butów ? ...Greg - Śro 24 Cze, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Przypomniał mi się taki kawał o dwóch pedałach...
Kaziu czy mógłbyś podac łyżkę do butów ? ...
Kazimierz Rasta? rasta - Pon 29 Cze, 2009 Jakaś Dzika R5
Przepraszam.pP - Pon 29 Cze, 2009 tak samo sądzę!! Maciusiowy - Pon 29 Cze, 2009
MoRToN napisał/a:
Astra wygląda maksymalnie po choyu.
Przepraszam.
agri...też przepraszamStf - Pon 29 Cze, 2009 nie no ta kierownica w łoplu to masakra jakaś... szok.pP - Pon 29 Cze, 2009 a może to po prostu miało być w kolorze deski.... tylko rasta robił to po pifku i lekko mu się kolor pomyylił:Drasta - Pon 29 Cze, 2009 Klient nasz pan - na focie rzeczywiście średnio to wygląda, ale nie widzieliście jak wyglądało przed - kiera po wybuchu była...